Sa mire kur Vllezerit Shqiptare nga kosova mblidhen ne mendim me te Camerise ndihemi si Nje Ze.
Uroj pavaresi sa me te shpejte te Dardanise
Sa mire kur Vllezerit Shqiptare nga kosova mblidhen ne mendim me te Camerise ndihemi si Nje Ze.
Uroj pavaresi sa me te shpejte te Dardanise
apapapa, sa njerez te poshter ka ne kete Bote, se besoj se ky qe shkruan keto fjale ka ndopak gjak shqiptari ne vena, ndoshta eshte ndonje bastard qe nuk e di se nga rrjedh.Postuar mė parė nga Playjadi
un jam puro shqipetare se po mos te ishte ashtu nuk futesha ne tem fare,se nuk do te dija te flisja shqip besoj?
gjak kam edhe te fisem mos e ki merak, po shyqyr zoti qe na ka bere qe nuk i ngjajme njeri tjetrit dhe e mendojme ndryshe.....
un kete mendim kam edhe ne nje fare menyre e kam maturuar kete mendim me njarjet e jetes se nuk po flas pa ngjarje....
me vjen keq....
Absurditeti ne maksimum shkon deri aty kur njerez nga jashte vendit bejne analiza ne baze te se shkuares dhe mendojne se gjerat jane njesoj, si heren e fundit qe ishin ne Shqiperi. Po ata njerez qe qendrojne larg shqiptareve edhe kur ndodhen edhe jashte vendit.
Camet u masakruan, u vrane, e u debuan nga tokat e tyre qe edhe sot e kesaj dite jane te lena djerr. Nje ēam e ka cuar ceshtjen deri ne gjykaten me te larte evropiane per te apeluar.
Askush me shume se camet nuk kan vuajtur nga shqiptaret.
Tirana ka qene patriote, eshte e do te mbetet. Pavarsisht nga politika e mardhenieve nderkombetare moderne qe pengon Tirana gjithmon e ka mbeshtetur ceshtjen came.
Me kete rast me lini te pershendes gjith camet kudo qe ndodhen dhe Shoqaten Cameria qe po ben te pamunduren per zgjidhjen e ceshtjes Came.
Te rrojne shqiptaret ngado qe ndodhen...
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Po qysh mu kryengrit Camet kur ne Cameri ska fare shqiptar.....nuk eshte sikur Kosova e Maqedoni por eshte ndryshe, p.sh sikur na shqiptaret ne vecanti shqiptaret e Kosoves mu qu kryengritje per clirimin e Nishit, Vranjes, Sanxhakut qe dikur ka qene e banuar me shqiptar (para vitit 1848).
Pothuajse shpresat na kane ikur per Camet.....detyra jone eshte ti mbrojme shqiptaret nga Mali i zi (Malesia) dhe Lugina e Presheves...ketyre duhet ti bejme mbeshtetje ne menyre qe te mos largohen nga tokat e tyre autoktone....kurse shqiptaret e Maqedonise (Ilirides) ata do ta mbajne veten pa ndihmen e shqiptarve te Kosoves apo Shqiperise.
Rrofshin Camet e mos ti harrojme edhe Arvanitet qe pothuajse jane asimilu gjithe
Nqs do te ishe shqiptar tamam nuk do te thoje qe Ēamet te shkonin ne vendin e tyre dhe qe nuk kane ca te kerkojne ne Shqiperi e se atyre nuk u perket flamuri shqiptar, ca jane keto fjale???????
Flamuri eshte i cdo shqiptari pavarsisht nga eshte ai dhe cdo shqiptar ne Mal te Zi,Dardani, Presheve Medvegje e Bujanoc, Maqedoni, Greqi apo kudo ndodhet ne bote ka te drejte te thoje qe ai flamur eshte i tiji.
Ni pershendetje per camet kudo qe jan, dhe ai qe thote se ato nuk meritojn flamurin shqiptar don plumin ballit.
un kam besdi faktin se kur kan merita po jemi cam, pastaj kur kan interes jemi shqiptar....ata qe kam njohur un u diferenzonin vet.po u solle ne ket menyr duhet te presesh te mirat e te keqijat e zgjedhjes se marre.......
kemet ne dy kepuc jo.....
ti playjadi mire e ke ...
por duhet ti ndash gjerat... shqiptare eshte kombesia dhe Cam eshte origjina njesoj si Labet jane shqiptare, gjithashtu si kosovaret jane shqiptare me prejardhje nga ajo zone.
une nuk them jam cam perpara pastaj shqiptar... jam shqiptar mbi te gjitha po ti smerrke aq shum vesh sic duket...
Une nuk njihja ndonje ēam perpara se te vija ne Tirane;kur erdha ne Tirane degjova se fjala ēam perdorej si fjale fyese dhe ofenduese, dhe njerezit thonin fjalet me te keqija per ēamet dhe i shanin shume sikur t'ua kishin vrare babane. Ēamet i cilesonin si vrases gjakatare e mizore, kriminele e hajdute, te poshter e te pabese. Une personalisht kisha simpati sepse e dija se ca kishin hequr ēamet dhe vuajtjet e tyre nga mizorite e grekeve. Urrejtja qe verejta te banoret ne Tirane apo jug te vendit per ēamet me shokoi.Jo vetem qe ishte absurde dhe e pabaze, por te neveriste se si i shanin ēamet e flisinin me urrejtje.Si mund te flasesh per ta ne kete menyre?Ata jane shqiptare, vellezerit tane!Kur nuk do vellain tend, vaj medet te tjeret!
Tani kam tre shoke ēame dhe jane shqiptare shume te mire, nuk kane asgje qe t'i urresh, por prape neper shoqeri fjala ēam perdoret si ofendim.
Turp per Zotin!
Krijoni Kontakt