Pershendetje
Pershendetje
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Pershendetje per te gjithe ēamt ktu ne forum
Ju uroj nje jave te bukur![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
pershendetje per te gjith camet ku do qe jan tja kaloni sa me mire.....ti Linda5 pac nji jave te bukur dhe tja kalofsh sa me rehat dhe bofsh qef hahahahahahahah![]()
![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Flm Edlin per gjith sa ben ne kete forum ne sherbim te Camerise.
Kenge te bukura, histori te vecanta, vargje te goditura me te cilat ne rindertojme ne mendjen tone kohen e shkuar dhe ato ullishtet si dallge neper bregore ...tashme te mbetura shkrete. Sa bukur e ka stisur Poeti yne i madh Bilal Xhaferri kete Balade per Camerine. Ne vargje eshte si nje permendore fjale pake. Tani kemi rastin ta degjojme edhe ne nota muzikore... Ne pergjithesi mire, por me duket se dicka calon dhe fjalet humbasin nen tingujt e muzikes qe qan per Camerine. Pikerisht ketu duhet te ishte gjetur menyra per ta perifrazuar ne sfond poezine e bukur.
Heeej
Shqipėria ėshtė e Bukur
Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....
Kodi:Ne vargje eshte si nje permendore fjale pake
Vargjet e Bilal Xhaferit jane nje lapidar per shpirtin ēam, nderkohe qe "politika" ia mohon ēamit ēamerine, ia mohon varret, ia mohon ēamerise permendoren per te renet e saj.
Per sa i perket kenges edhe une e mendoj si ti, por Enkelejda e njeh kengen ēame dhe di t'a shprehi mire ate.
Ne nje interviste qe dha ne TVSH tha se ky eshte nje nga variantet e kenges, kurse tek tjetri vargjet paraqiten nga R.Arbana ne sfond, une kete me lart gjeta ne ytubo.
Ke te drejte Edlin. Politikat shterpe hera heres paguajn haracet e mbijeteses se tyre. Dhe ne rstin e fqinjit tone jugor, ky harac jane Camet ku fjala Genocid as qe permendet fare dhe qe nga viti 92'ky problem vjen e kthehet ne problem pronash. A thua qe Ullinjte tane pleq , qe varret tona atje te jene thjeshte nje pune hesapesh????
Heeej
Shqipėria ėshtė e Bukur
Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....
Degjova ne lajme dje qe Greqia ka dale ne ankand.Duhet medoemos te lajmerohen bleresit qe pjesen e ēamerise e kane te vjedhur.
Pershendetje sofra
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Pershendetje sofra..
Dhender ne Paramithi:
Pershendes te githe CAMET
Ju kam ne zemer te zemres!
Krijoni Kontakt