Moj ersjada po cafre ben moj moter se e bllokove forumin me gjithe ato tema qe ke hapurpooooo po ti nuk paske te mbaruar me ato idete e tua
Shaka bej moter.
Une jam nje nga ata njerezit e sinqerte![]()
Moj ersjada po cafre ben moj moter se e bllokove forumin me gjithe ato tema qe ke hapurpooooo po ti nuk paske te mbaruar me ato idete e tua
Shaka bej moter.
Une jam nje nga ata njerezit e sinqerte![]()
Qe te jesh i/e sinqert, per mendimin tim, sdo te thot se i lejon te tjeret te te shkelin me kemb.
Sinqeriteti eshte virtyt i karakterit. Nqs njerezit fillojne te justifikohen se tashme eshte i dale jashte mode, ata kam frike se e bejne kete per te lare ndergjegjen e tyre. (Gjynaf! te mos jesh i sinqerte as me veten). Bota do te ishte nje vend me i mire sikur te ishim pak me te sinqerte.
sinqeriteti ,sigurisht qe vleresohet nga te gjithe por pa e tepruar po per sinqeritetin do te permendja nje fjale te urte gjella me krip e kripa me karar se pastaj nuk do te kishte me kuptim keshtu mendoj une
Sinqeriteti eshte virtyt qe gjendet rralle dhe qe keqperdoret nga te tjeret.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 11-11-2003 mė 14:17
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
sa bukur e paske thene dhe ti LemonDrop, po me jep nje shembull se si mund te mos jesh i sinqerte "me veten tende" sic e permende ti... Nuk e kuptoj mire kete qe thua.Postuar mė parė nga LemonDrop
Sinqeriteti eshte virtyt i karakterit. Nqs njerezit fillojne te justifikohen se tashme eshte i dale jashte mode, ata kam frike se e bejne kete per te lare ndergjegjen e tyre. (Gjynaf! te mos jesh i sinqerte as me veten).
po mendove se justifikohesh, me thuaj mua se nga kush te justifikohem une, ka mbetur ndonje njeri aq i sinqerte 100% sa ta gjej une dhe t'i justifikohem atij/asaj se paskam bere gabim qe nuk jam gjithmone i sinqerte... Mjaft pra me idera kardinale, se do t'iu bien kokes, pastaj do e kuptoni qe nuk mund te jesh i sinqerte, jo me shume se gjysmen e kohes, edhe me njerezit e duhur, se pastaj...vajhalli.
MtrX ubicumque felix
Ne qoftese nuk tregohesh i sinqert qellimisht ndryshon nga ai qe i genjen vetevetes perpara (unconsciously, dhe pa qellim).
Nje njeri i sinqert ka vlere m'shume se sa nje njeri intelegjent e hipokrit.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
O njerez mos flisni me dore ne zemer po me gishtin te koka.
Neqofte se keni lexu shkrimin tim t epare te kjo teme une dua qe te mos me keqkuptoni.
A e dini se ka lloje sinqeritetesh:
1) ne dashuri- ketu do shuuuuume karar
2)NE FAMILJE - eshte mjaft i vleresuar, pa te humbet familja
3)ne shoqeri - po te duash beju i sinqerte se ta tregon
shoqria sec'eshte sinqeritetti
4)ne marterse - mjaft i domosdoshem
peace out y'all
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 12-11-2003 mė 08:21
I LiVE tO FiGhT AND KNEEL downThe unscrupulus MANkind
Mire eshte ta kthesh reston me ate monedh qe te paguajn.Atje ku gjen sinqeritet eshte mire te jesh i sinqerte ndryshe sje normal
RESPEKT SHQIPTAREVE
Krijoni Kontakt