x-filesshkroi" ajo qe dua te pyes eshte se si ka mundesi qe Zoti na ka krijuar per ta adhuruar ate, mos valle ai ka nevoje per adhurim?"
Sikur te gjith xhinet dhe njerizit te adhuronin allahun dit e nat nuk do tia shtonin atij as edhe nje grimce madheshtine,,dhe sikur te ndodhte e kundeta nukdo tja pakesonin allahut te madherishem as edhe nje grimce madheshtine....por perderisa i gjithdijeshmi nuk na krijoi kot atehere ne e kemi per detyre ta adhurojm ate,,,Mua me mjafton kjo si pergjigje,,,Un jam i obliguar te adhuroj allahun sepse kjo eshte detyre per mua dhe un jami krijuar pewr kete....adhurimi nuk eshte vetem falja adhurimi eshte gjithcka qe ka te bej me jeten e perditshme neperputhje me ligjet e allahut dhe kuptohet namazi eshte kulmi i adhurimit...
por nqs ti x-files ke ndonje ide gjeniale nga ato te tuat ,te gjesh pčergjigjen se pse i duhej allahut te madherishem te na krijoj ne kur nuk ka nevoj per ne dhe per adhurimin tone ajo ceshtje eshte e allahut dhe un nuk jam i pergatitur dhe kam frik dhe pergjegjsi per fjalet e mia,por fatkeqsisht shum njerez jan mosmirnjohes ose me sakt te gjith njerzit kush me shum e kush me pak jemi mosmirnjohes,,,Allahu na krioji nga asgjeja dhe na peruli qiejt dhe token dhe ne rrim edhe bejme pyetje perse duhet adhuruar Allahu.......
selam
Krijoni Kontakt