Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    ~*PlaYfuLl*~*Pr|nCeS*~ Maska e Vo|i
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Analulu:)
    Postime
    108
    Ti gjuji me buke pastaj ai le te te bjeri me gura. Sa do i madh te jete gabimi qe ka bere asnjere nuk duhet ti kundervihemi cdo gje ka vendin dhe kohen e vet. Une ja le zotit ne dore kush ma ka me te keq dhe do te me bej keq nuk do e gjej te keqen nga une po nga njeri tjeter. Sic vepron ashtu do veprojne te tjeret me te.
    Te Dua Ty
    ndoshta eshte e kot
    Por si loti ne sy
    nuk te largoj dot
    Por do jete shume vone
    s'ke per te me takuar mua
    Edhe pse ende do te Dua.
    :^xhan

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Motra ime dhe unė kishim gjetur njė mėnyrė pėr hakmarrjen, kur ishim tė vogla (unė 11 vjeē, ajo 9 vjeē). Kishim shpikur njė rregull qė edhe sot qesh kur e mendoj:

Nqs ti i gjuan tjetrit, ai ka tė drejtė tė tė gjuajė 3 herė:

- e para, tė barazoheni nė dėm, dhimbje & ofendim fiziko-mendor
    (traumatizimi emocional )

- e 2-ta, tė barazoheni nė dėm/ofendim (nė kėtė rast: gjuajtja) teknikisht
    (pėr principle/ligjin pasi ne besonim fanatikisht qė (1.) s'duhet tė bėsh dėm me dashje (2.) duhet tė trajtosh tė tjerėt ashtu sic do tė trajtohesh vetė... kjo e fundit ishte arsyeja e krijimit tė kėtij rregulli kundra dėmit)

- e 3-ta, pėr dėnim tė gjuajtjes pasi nuk duheshe bėrė qė nė fillim, dhe po tė mos ishtė bėrė krimi, nuk do vijonte dėnimi kaq i lodhshėm & traumatik pėr dėnuesin
    (gjasme i "lodhshėm," se ne vdisnim tė merrnim hak).

LoL! Ashtu nuk gjuanim, sepse e hanim trefish dėnimin. Prindėrit e mij, kurrė nuk patėn probleme violence prej nesh. I hope my kids are this smart.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 07-02-2004 mė 02:50
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Me kane bere deme por as per nje cast te vetem nuk e kam konsideruar qe t'jua ktheja me te njejten monedhe.
    Kjo eshte jeta me nuancat e saj shumengjyreshe ku disa protagonist te saj jane te sinqerte ne motive e te paster ne veprime nderkohe qe disa te tjere kane zemren dhe mendjen te pushtuar nga ligesia e djallezia, megjithate une jam koshiente qe potenca a forca(quaje cte duash) ime maksimale si njeri eshte miresia e sinqeriteti dhe nuk do guxoja kurre te shkoja kunder kesaj forceje...pasi do dilja e humbur gjithsesi.

Toleranca, eleksiri i lirisė.

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Exclamation ReLoAd : - KrYeTeMė

...

Shpėrblimi apo dėnimi ndodhė edhe atėherė kur njeriut nuk i shkon mendja se si dhe pėrse ndodhin gjėrat e caktuara nė jetė !

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    nqs dikush te demton sigurisht hakmarrja eshte e para qe te shkon ne mendje por ekzistojne ligje dhe duhet te llogjikosh dhe te marresh vendimin e duhur se shume shpesh nga viktime kthehesh ne te pandehur.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Ēfarė gabimi nuk do ti falnit?
    Nga showgirl nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 24-02-2024, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •