...a e din t'shpijes t'vet qe osht kongtar ky![]()
...a e din t'shpijes t'vet qe osht kongtar ky![]()
Kjo kenge e Adrianit vlene te degjohet, eshte shume e mire .
Adriani ky talent i shkelqyeshem , gershetim Kercove_Diber rritur si Shkupjan nje perfaqsues i denje i zhanrit argetues te Ilirides...me adhurues qe tejkalojne kufinjte kombetar.
Dikush me kish derguar nje kenge qe e kendon me kengetarin e njohur shqiptar Ramadan Krasniqin,me pelqeu dueti i mrekullueshem dhe kenga me kenaqi!
Eshte nje ylle i vertet:Suksese Adrian Gaxhes !
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
I nderuar Hard_Style: mund te keshe pjeserisht te drejte mbase sigurisht se e di me mire repertuarin e tij -dmth e ke ndegjuar me shume se une,je me kompetent..ne kete drejtim une jam me shume ne nje dimenzion tjeter, pasi une kam ndegjuar disa kenge dhe ja s'me kushtoi gje te jeme pozitiv dhe ti jap nje perkrahje publike ketu ne forum nje djaloshi te Ilirides.
Per talentin dhe imitimin: vetem ai qe ka talent mund te imitoje(jam une deshmitar i gjalle,s'mund te imitoj asnje kengetar une ), pasi muzika nuk eshte edhe art aq i lehte do te shtoj prape ai qe ka talent ne nje menyre eshte i bekuar me zgjidhje : mund te djegi vehten dhe talentin me imitime , ose mund te rritet dhe beje profilin e vet si kengetar (prape i ndikuar nga nje rryme,nga nje stil univerzal,ose edhe nga kengetare nga ato qe permend ti apo ndoshta edhe te tjere,por shpresoj edhe ca origjinale( e kam si per ritem ashtu edhe tekste dhe menyre interpretimi) pasi perfundimisht ne jemi kopje e kopjes se kopjes,sidomos sa i takon muzikes ritmit argetues..( nuk kemi pasur ne shume motive argetimi ne Ballkan)
Te gjithe ne kete teme sigurisht qe dijne me shume se une per Adrian Gaxhen, une me 2-3 kenge qe kam ndegjuar them se ka potencial ylli ,ose thene edhe me mire eshte nje ylle i ri i ritmit argetues shqiptar !
Suksese Adrianit, dhe ndegjim te kendshem te gjithe juve !
me nderime,
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 20-10-2009 mė 10:40
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
-- bili mua me ka ra me ndegju pak me shum se ti , por me pas mundesi me ta spjegu me gjersisht , ti del me shum se un qe e ke ndegju , un te them te drejten kam ndegju me sekonda...edhe un kam mujt me duru se ate ai qka e ka prezentu e ka te vjedhur , mirpo ke te drejt edhe ajo eshte nji far talenti , por eshte me (te bleme e nuk eshte me te leme) - tek populli perdoret kjo fjali ndoshta e ke ndegju edhe ti - e keshtu qe dashta me te than se nuk e ka qe ka talent artistik..., un me sa e di me talent eshte ai qe kopjohet , nese krahasohet adrian gaxha me justin timberlake edhe me ricky martin , adriani ne ket moment eshte zero me talentin.dmth e ke ndegjuar me shume se une
Krijoni Kontakt