Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    e poshter! Maska e Sheqerka
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66

Njerkut/njerkes i duhet thirret me emer apo nene/baba?

pershendetje te gjitheve!
    tani isha duke mesuar ose me sakte gjoja duke mesuar dhe me erdhi ne mendje nje pyetje :
    si mendoni ju njerkut apo njerkes i duhet thirrur me emer apo nene/baba ?
    une personalisht mendoj ti thirret me emer.njeriu ne jete ka vetem nje nene dhe vetem nje baba.Nuk mendoj se nje femije duhet te quaje te tille dike qe nuk eshte gjaku i tij...dhe askush tjeter ne bote nuk mund te zere vendin e prinderve te vertete!
    ju pres ne pergjigjet tuaja!
    Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!

consider the source Maska e vullnet_a
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    New Zealand
    Postime
    50
    Perderisa dikush kerkon nga njerku apo njerka te konsiderohet apo kujdeset sikur te ish femija i tyre, ather pa diskutim se edhe ai/ajo duhet ti thrras nene/babe. Eshte e vertet se nene dhe babe nuk munde ti zavendesoj askush, mirpo me thirrjen ne emer te njerkut apo njerkes, ben nje disrespekt dhe asgje nuk fiton prej saj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vullnet_a : 03-11-2003 mė 18:32
    Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

consider the source Maska e vullnet_a
    Anėtarėsuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    New Zealand
    Postime
    50
    Postuar mė parė nga vullnet_a
    Perderisa dikush kerkon nga njerku apo njerka te konsiderohet apo kujdeset sikur te ish femija i tyre, ather pa diskutim se edhe ai/ajo duhet ti thrras nene/babe. Eshte e vertet se nene dhe babe nuk munde ti zavendesoj askush, mirpo me thirrjen ne emer te njerkut apo njerkes, ben nje disrespekt dhe asgje nuk fiton prej saj.
    Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

e poshter! Maska e Sheqerka
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Vendndodhja
    Ne zemer te tokes!
    Postime
    66
    me falni moderatoreve,po kam nje verejtje te cilen po e bej direkt tek tema ime.besoj se nuk eshte e drejte te ndryshohen titujte e temave te forumistave sipas deshires tuaj.nese une shkruaj nje titull te caktuar ajo eshte menyra se si une dua ti terheq te tjeret per te shkruar dhe diskutuar per ato gjera te cilat une kam deshire.ka shume menyra per ta prezantuar nje teme besoj.lerini te tjeret te shfaqin vetveten sic kane deshire dhe jo si doni ju,nese e konsideroni kete forum te lire.mire qe titujte i ndryshoni si doni,po mos do na ndryshoni ndonje dite edhe postimet tona.me falni qe e shkruajta ketu verjtjen time.pasi ta lexoni dhe korrigjoheni nese ka mundesi,shuajeni kete postim.
    respekte,
    sheqerka
    Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!

Kupidusi vogel Maska e Enola
    Anėtarėsuar
    06-08-2003
    Vendndodhja
    nga ketu shikoj malin e Dajtit
    Postime
    102
    Vertet duhet te jete situate shume e veshtire dhe une jam shume e lumtur qe nuk e kam provuar ne kurizin tim

Nuk e di, nuk e imagjinoj time me apo tim ate me dike tjeter, apo une ti theras nene apo baba dikujt qe nuk eshte i/e tille

Ndoshta respektin mund tia shfaqesh me menyra te tjera por jo duke e thirur nene apo baba...Une nuk do mundja kurrreeee ti thoja ma e ba njerkut apo njerkes...

Mua me duket e tepruar theritja e mami/babi vjehrres apo vjehrrit jo me njerkes a njerkut......

Sado qe te mundohem e kam te pamundur.....
    I'm not interested in the next generation
    I'm interested in US

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Prind konsiderohet ai qe te rrit. Kjo eshte pjesa me e veshtire!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Tema tė Ngjashme

1. Nė Shqipėri punojn 50 mijė fėmijė
    Nga Hyllien nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-06-2010, 09:02
  2. Trafikimi i Fėmijėve
    Nga Gimi3 nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-03-2007, 15:08
  3. Ndal! Punes Dhe Trafikut Te Femijeve Ne Shqiperi
    Nga StormAngel nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-10-2004, 04:45
  4. Raporti i UNICEF-it pėr trafikimin e fėmijėve shqiptarė
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-01-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •