marela pershendetje,
une ne shqiperi bera TOUR dmth :
selanik
kapshtice
korce
pogradec
tirane
durres
fier
gjirokaster
kakavije
selanik
se mos me tall njeri.
marela pershendetje,
une ne shqiperi bera TOUR dmth :
selanik
kapshtice
korce
pogradec
tirane
durres
fier
gjirokaster
kakavije
selanik
se mos me tall njeri.
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
marela mos krahaso cdo gje ne Shqiperi me ketu ne Greqi pasi po te veprosh keshtu nuk do ti kuptosh kurre ndryshimet me vlere qe po behen aty. Personalisht gjerat mu duken ne rruge te mire, me perjashtim te politikes.
moro me informo pak per ato programet bachelor dhe master se interesohem. SHkolle me e lire se ajo ku je tani ka ?
ja kalofshi mire te gjithe....
per vitin e dyte te spanjishtes me kerkuan ne EUROLINGUA 1340 euro. Di ndonjeri ketu ne selanik te jete diku me lire ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jonidapasho : 02-09-2003 mė 09:54
JA DHE UNE KETU JAM.
SI JU KAM SOT?JU QE U KTHYET NGA PUSHIMET DIMER TE MBAR.
JONIDA MOTRA NE DO FLASIM NE TEL MASE TAKOHEMI TE SHTUNEN OSE TE DJELEN.ATE RECELIN E KUMBLLES DUA TA PROVOJ.SE NUK KAM NGERN KUBULL FARE SIVJET.
MARELA NUK ME LEXOHET DHE AS MESIM NUK ME BEHET PO CFARE TE BEJ NGA HALLI DUROJ.SA PER PUSHIME NUK U SHPLODHA SHUME PO NJE DITE NGA ATO QE NDENJA E KALOVA
SUPER.TANI KAM ATE DITE TE ME SHPLODHI GJITHE DIMRIN DERI SA TE BEJ DHE UNE PUSHIME SI TE GJITHE JU.
EDO,DURRSAK,NETA,SY NGA PO BRIDHNI?
ARI KU JE?APO KA GJE ELSA?DO NA QERASESH SI THUA?
JULIAN LEXIM TE MBAR VELLA.
IKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PUNE PUNE NATE DITE QE TE SHOHIM PAKES DRIT.(KUR DO SHOHIM NUK DI)
Jeto sot se neser si dihet..........
Pershendetje te gjitheve. Une nuk isha ne shqiperi sivjet por isha ne ishullin Kos per 15 dite pushime. Kishte turiste shume dhe ja kalova shume mire. Ju uroj dimer te mbare te gjitheve.
fredi ndonje anomali andej nga kos ?
Kam degjuar qe behen shume te tilla aty.
Dimer i mbare
erdhaaaaaaaaaaaaa
si jeni?mbaroj dhe kjo jave.ketu te ne filloi ftoma.
more nuk u kthyen keta te tjeret akoma?
jonida ti si je motra?
fredi mire se erdhe.
ikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeto sot se neser si dihet..........
Erdhem dhe ne ketu jemi, po ja, sa te ambjentohemi pak. Une nuk vajta ne shqiperi sivjet, ja kalova ne athine (Dhe athina bosh eshte nje pervoje e rralle dhe interesante per ta provuar.) Shkonim cdo dite ne ndonje plazh te ri. Mire ja kaluam.
Kush kėrkon gėzon!
Persh popull ja ku u mblodhem pothuajse te gjithe si ata qe kane qene ne atdhe edhe ne tradhtaret e Shqiperise qe nuk mundem te shikonim rruget plot pluhur te memedheut rradhet e gjata ne dogane, policet ne kerkim te 5 euros, taksixhinjte qe behen cope (edhe te bejne cope) qe te hipesh ne taksine e tyre keto edhe shume gjera te tjera qe te bejne krenar se ndihesh shqiptar. Gezohem qe ja keni kaluar mire edhe qe jeni mire te gjithe. Solli ndonjeri nga ju qe kaluat kufirin ndonje cope balte memedheu te ma dergoje ta shikoj e te cmallem?
Ezekiel 25-17.
JULIAN UNE SOLLA CAJ MALI, RECEL, TRAHANE, FASULE DHE PLOT GJERA TE MIRA.
BALTE NUK SOLLA
GJITHE TE MIRAT TE GJITHEVE
AI ARI KU HUMBI BASHKE ME SYLY -NE ?
Krijoni Kontakt