Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10

Tema: Gjithfarsoj

i/e regjistruar Maska e Astriti
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67

Thumbs up Gjithfarsoj

Ngren mesuesja Benin ne mesim dhe i thote :
    - Sa bejne 5 plus 2 ?
    - Shtate mesuese .
    - Sa bejne 4 plus 8 .
    - 12 mesuese.
    Arben ju po numeroni me gishta i tha mesuesja pa futini duart ne xhepa .Tani me thuaj sa bejne 5 plus 5?
    - 11 mesuese .
    Shiko se po te del dicka teper Arben. Po vete me the futi duart ne xhepa mesuese ia kthen Beni .

Takohen dy shoqe ne stacionin e autobuzit pas shume kohesh dhe pasi pershendeten i thote njera : A jeni fejuar ? Jo ia kthen tjetra . Po cfar po prisni ?
    - Autobuzin !!!!!!!!

Nje familje ishte ngushte per banese konkretisht kish dy dhoma ,ne njeren flinte gruaja me femijet dhe tjetren e perdornin si dhome pritje dhe ne te flinte edhe i zoti i shtepise.
    Nje dite i vjen nje mysafir i cili behet kurioz dhe pyet te zotin e shtepise: Me falni po si ia beni per te fjetur me gruan?
    - Kur dua te flej me gruan fershkellej -tha izoti i shtepise.
    - Po mire kur doni Ju fershkelleni, po kur don gruaja si ia beni?
    - Kur don gruaja vjen dhe thote: A fershkelleve Ti apo me bene veshet Mua?

Dy persona kishin dy molle dhe po lusnin njeri-tjetrin: jo merre ti jo merre ti dhe me ne fund njeri zgjedh me te madhen.
    Atehere i thote tjetri: Ama i poshter u tregove ,si ore more me te madhen .
    -Pse po te kishe zgjedhur ti cilen do te mershe ?
    - Te voglen ia priti Ai.
    - Epo mire atehere pse nxehesh ate ke.

Nje person hipen ne urban dhe po pinte cigare,i vjen fatorinoja dhe i thote: More shok po a nuk e shihni tabelen qe thote: Shok qytetar mos pini duhan.
    - E shoh mi e shoh po ajo nuk thote per mua se une jom katunar.

Nje person nga qyteti deshironte te martohej ne fshat se gjoja ishin me te ndershme fshataret dhe keshtu beri .
    Naten e pare te marteses filloi te perdorte krem duke menduar se nusja e tij ish e virgjer . Kur e pa nusja i tha: Cfar po ben ? Pse e perdor ate, djemt e fshatit nuk pyesnin fare, i fusnin nje peshtyme dhe mbaronte hesapi.

Dy femra ,njera ne moshe te thyer dhe tjetra nuse e re donin te shkonin ne fshatin Vrine, por nuk e theksonin tamam emrin e fshatit dhe i thonin vrime.
    Nejse ,i dalin perpara nje makine dhe hipin ne te. Rruges sic edhe e kane grate gjithe merak i thonin shoferit: Aman shofer kur te shkosh tek vrima mbaje! Shoferi ,ia kthente po moj nuse po . Mirpo nusja nuk pushonte ,me ne fund shoferi i merzitur ia ktheu: Nuse mos me thuaj me se po arrita gjer tek vrima se mbaj dot.

Pyet profesori nje nxenes: Si quheni?
    - Moisi i pergjigjet nxenesi.
    - Emer i bukur thote profesori,nga Bibla.
    - Jo jam nga Mirdita, ia kthen nxenesi.

Dy police shkojne me nje femer e cila perpara se te vazhdonin pune u dha nga nje prezervativ. Policet pyeten se cfar ishte ajo gje dhe femra u tha se duhej perdor per te mos ngelur ajo me barre.
    Pas dy itesh u takuan policet dhe jeri prej tyre thote: N'dac te ngeli shtatzene ne dac jo une do e heq se plasa.

U jep mesuesi nje teme hartimi nxenesve: Cfar do te beje po te ishe udheheqes? Te gjithe po shkruanin vetem njeri jo.
    - Ti pse nuk shkruan epyeti mesuesi?
    - Po pres te me vije sekretarja.

Tanushi pordhi ne klase dhe gjithe klasa mori ere.Mesuesja e nxori jashte, atehere tanushi tha: Te keqen e mesueses mua me nxjerr jashte te thith ajer te paster kurse vete thith kundermimin.

Polici po kruante koken siper kapeles, nje vajze e sheh dhe fillon te qeshe.
    - Pse qesh i thote polici?
    - Ju po kruanit koken siper kapeles prandaj, - i thote vajza.
    - Pse moj ti kur kruan by**** i heq pantallonat?!? - ia kthen polici.

i larguar Maska e glaukus 001
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    581

Arrow pershendetje ...

Titi , mire se u riktheve ne dhomen e humorit !

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67

Re .

Miresejugjeta por me thene te drejten po kthehem me te shumten me po ato barsoleta qe kam patur se nuk po kam kohe te shkruaj te reja por gjithesesi faleminderit nga ana juaj . Do te mundohem qe te jem sa me i pranishem ne dhomen e humorit .Dhe tani disa barsoleta te tjera:

Nje djale kthehet ne shtepi dhe i kish bere pantallonat pis perpara tek sallkia. Esheh e ema he e pyet se ku i kish bere pantalonat ashtu?
    - Po haja akullore dhe me ra ne pantallona.
    E ema qe e shihte fare mire se nuk ishte gjurme akulloreje ia kthen : Mir mor bir mir po here tjeter kur te hash akullore hiqi pantallonat.

Babai i thote te birit:Po e rrahe edhe nje here motren do te detyroj qe te flesh pa ngrene darke.
    djali: Faleminderit Baba here tjeter do ta rrah pas darke.

Dy psikopate po bisedonin i thote njeri : Amund te ecesh ne rrugen qe le tymi i cigares?
    - Pse ore budalla jam une po sikur te shuhet cigarja cfar te bej une?!?

Nje psikopat po bente shur*** nga dritarja e dhomes se tij, poshte po kalonte mjeku, atehere ky e nderpret shur*** dhe mjeku vjen dhe i thote: Bravo, e nderpreve kur po kaloja une .
    - Pse ore mos deshe qe te me kapesh per shur*** e te me hedhesh poshte.

Dy te semure psikik ne spital degjojne zhurmen e njerezve qe po benin miting ne rruge dhe vendosin qe edhe ato te bejne miting .Vihen ne radhe njeri pas tjetrit dhe vazdojne te sillen neper dhome,papritur ai qe ish mbrapa i gjuan me shuplake tjetrit .
    Ai kthehet dhe e pyet: Kush gjuajti?
    - Ec or byrazer se nuk e mer vesh kush, miting hesapi.

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67

Po shkruajme edhe nje here ,shpresoj te ju pelqejne .

Miu kish rene ne nje fuci vere dhe po mbytej, nderkohe vjen Macja dhe i thote: Une te shpetoj me kusht qe te ha pasi te te nxjerr nga fucia.
    Mire - i thote Miu - vetem me shpeto. Por sapo e nxjer nga fucia miu iken dhe Macja ankohet tek Luani per rrengun qe i kish punuar Miu.
    - A eshte e vertete kjo - i drejtohet Luani Miut?
    - Nuk mbaj mend- thote Miu- kam qene i dehur!

Kthehet Beni ne shtepi dhe i gezuar i thote te Atit: Babi sot kam mare 10 ne provimin e Gjeografise.
    - Shume mire Beni, pa me thuaj ku bie Franca?
    - Ne faqen 42 Babi.

Nje person po u tregonte shokeve te tij se si kish luftuar ne nje beteje: Armiqte ishin shume dhe une vetem shtija bam kendej e bam andej.
    Po mir more- i thote njeri -,po per ta mbushur nuk e mbushje ndonjehere Ti ?
    - E kush kish kohe me e mbushur ore byrazer atje behej nami.

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Nastradini u ndodh nje dite prane nje mendjemadhi i cili e pyeti: C'ndryshim ka ndermjet Teje dhe Gomarit ?
    - Vetem 2 metra ,-ia ktheu Nastradini.

Nje djal i vogel degjon macokun qe po gerhiste ne gjume ger- ger dhe i thote te atit qe e kish mekanik:
    - Babi ,Babi eja shpejt se macoku po fle me motor ndezur !!!

MODERATOR Maska e Letersia 76
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Vendndodhja
    OXFORD ENGLAND
    Postime
    731
    hahahahah na shkrive o titi!
    Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
    Trashigim, qi na la i Pari,
    Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
    Edhč atij i u thaftė, po, goja,
    Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
    Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
    Flet e t'veten lźn mbas dore.

AT Gjergj Fishta

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    ajo me benin esh bere boze ama

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Edhe Une e di qe eshte bere boze por c'far me bo nuk kemi patur kohe me shkruajtur te reja ,por se shpejti do ta pasurojme faqen me te tjera barsoleta .Tani per tani shihni te tjerat .Ok .

Original! Maska e twist
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    ku me do mu
    Postime
    203
    lol titi hehehehehe te forta
    The man is back.

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Nje person shkon per here te pare ne kinema dhe e blen bileten 3 here .Heren e trete e pyet biletashitesi : Eshte here e trete qe po blen bilete perse e beni kete? Sepse atje tek dera eshte nje polic qe ma gris gjithmone bileten.!!

Nje person hyn ne nje ekspozite pikture dhe pasi i shikon pothuajse te tere qendron para nje pike te zeze me sfond te bardhe dhe thote : E cuditeshme ,alamet pikture ,po perse nuk e kane perfshire ne katalog .? Sepse ai eshte celesi i drites i thote nje tjeter.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •