Jashte teme!
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 21-10-2003 mė 12:48
DENIANA
Jashte teme! Hollesirat kerkohen ne MP jo ne publik.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 21-10-2003 mė 12:50
e lujma,lujma belin.......
Po ti Didibe a e din se shkalla e zgjursis eshte te llogjikosh e pastaj te reagosh????.E reagimi jote eshte pak si i shpejt ne dy postimet e tua ketu,ku je nxituar dhe nuk ke llogjikuar fare.Agimi tha qe nene Tereza eshte Nena e te gjithe njerzimit,dhe per ne ,per kombin Shqiptar eshte nje nder i madh ,qe ajo i sherbeu gjithe njerzimit ,ai nuk tha qe eshte e Shqiperis,e jo i Kosoves apo i Maqedonisqe. Ti e ofendon dhe ne nje gjuhe,qe tregon nje edukat jo te sjellshme per moshen qe ke ketu ne forum e krahason me nje sllav.A mos pe gje ti qe shpreu ndonje ofendim rreth kombit.Me vjen shume keq per ty,por besoj se do mesohesh ti respektosh me te rriturit, dhe para se te japesh nje mendim mos reago kaq shpejt ,por llogjiko.Mos ma mer per keq,te mesoj si nje patriote,qe gjuha me e mire eshte mirkuptimi.Postuar mė parė nga DIDIBE
ORE I VET QUAJTURI SHKRIMTAR DOĒI E DI TI SE SHKALLA E PARĖ E MARRIS ĖSHTĖ TĖ MENDOSH SE JE I MENQUR ?
NĖNĖ TEREZA ĖSHTĖ E SHQIPĖTARVE NGADO QĖ JANĖ:PUKĖ,VLORĖ,TIRANĖ,SHKUP,PRISHTINĖ,RAHOVEC,ETJ ,ETJ.
E JO SIQ MENDON DOĒI E SHUMĖ BASHKMENDIMTAR TĖ TIJ SLLAV.
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Didibe
Pa lexoje tė lutem edhe njė herė se ēfarė shkruaj unė menjėherė mbas "Vėshtruesja"!!!
Hajde se tė kam xhan shumė!...Gonxhe Kol Bojaxhiu. Megjithatė nuk ka gja! Unė tė sqarova qė bota e quan dhe Mother Teresa, edhe Muter Tereza, ndėrsa unė e quaj Shenjtja Shqiptare Nanė Tereza e Kalkutės.
Me respekt dhe pa dėshirė me ba sherr me askend!
Agimi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 21-10-2003 mė 13:41
Jashte teme!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 21-10-2003 mė 12:51
DIDIBE; Duhet ta argumentosh kete akuze!Postuar mė parė nga DIDIBE
JE VET TI BRARI QE SHAN E FYEN SI NJE I KRISUR.
ME VJEN SHUM KEQE, QE NJE I KEQ SI BRARI, E NDYEN ME FJALET ME BANALE KETE FORUM QE E FREKUENTOJN TE GJITHE SHQIPTARET NGADO QE JANE.
JU PERSHENDES PERZEMERSISHT NGA PRISHTINA TRIME.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
me vjen keq qe mesazhet e mia qenkan jashte teme kurse te mikut tuaj agim,jo.me sa duket klanet ekzistojne edhe ketu.
Me thuaj ku ka gabuar z. Agim dhe jam e gatshme te fshij. Une ju kam te gjitheve miq, jo vetem z. Agim. Klanet ketu nuk ekzistojne. Nese jeni me te vemendeshem me rregulloren dhe e respektoni ate, nuk ka vend per konflikte. Juve keni qene vertet jashte teme. Nuk ka lidhje tema me pyetjet private qe u behen anetareve nese dine gjuhe te huaj apo jo.Postuar mė parė nga fantaKLAID_PR
me vjen keq qe mesazhet e mia qenkan jashte teme kurse te mikut tuaj agim,jo.me sa duket klanet ekzistojne edhe ketu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 22-10-2003 mė 14:15
tema flet per hipokritet.nqs ky shkrim ka te beje me hipokritet,mos e fshi.me respektPostuar mė parė nga Agim Doēi
Didibe
Pa lexoje tė lutem edhe njė herė se ēfarė shkruaj unė menjėherė mbas "Vėshtruesja"!!!
Hajde se tė kam xhan shumė!...Gonxhe Kol Bojaxhiu. Kur familja ime e mbante me bukė nanėn Drande dhe teze Agen dhe sllavėt me nė krye PPsh-nė e komandant Enverin as nuk lejuan tė vinte tu hedhė njė grusht tokė shqiptare nė vitin 1976 kur i vdiq Gonxhe Bojaxhiut Nana e vet nė Tiranė dhe pastaj nė 1978 i vdiq edhe motra e vet Age Bojaxhiu, nuk e di se ku ka qenė baba yt oj Didie! Kam qenė unė "sllavi i yt" dhe KRYESISHT familja e nderuar e prof. Ali Zajmit (me origjinė nga Kosova) dhe fėmijtė e tij Dhurata, Mirnija, Fatosi dhe Genci qė e kanė mbajt me bukė Drane Bojaxhiun dhe Age Bojaxhiun. Megjithatė nuk ka gja! Unė tė sqarova qė bota e quan dhe Mother Teresa, edhe Muter Tereza, ndėrsa unė e quaj Shenjtja Shqiptare Nanė Tereza e Kalkutės.
Me respekt dhe pa dėshirė me ba sherr me askend!
Agimi
KLD
Madre Tereza shkon tek engjejt, ne kemi mbetur endé me djallin!
--------------------------------
Ketu ke nje mesazh kuptimplote qe i sherben temes. Eshte posti 6, dhe thirrja eshte teresisht paqesore.
Krijoni Kontakt