Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Mendimi juaj per nje prind te till

Nuk e kam shum qejf te hap tema, por kjo mu duk gje ne te verter interesante!
    Well kame degjuar dhe here te tjera gjera te tilla por kete radh na i tha nje nga mesueset ne klas dhe ishte me bindese. Po na fliste per nje shoqen e saj (kur ishte ajo ne moshen 20) qe i kishte then atehere qe babai i saj e ngacmonte sexualisht qe kur ishte 11 vjece..kishte menduar te ikte nga shtepia por ishte shum e vogel dhe s'mundej dhe nuk i thoshte mamas se nuk donte te ishte shkaku qe te prisheshin mardhenjet e prinderve (well sa te mira mund te ken qene ato mardhenje nuk e di...anyway)

Tani une dua te pyes fillimisht...keni degjuar here tjeter gjera te tilla? (do ishte shum interesante sikur te ket dhe Shqipetar qe bejn nje veprim te till)

Kush eshte mendimi juaj per nje baba qe ben kete veprim?

Pse mendoni qe nje njeri mund te hari deri ne ate faz?

Une per vete besoj qe nje njeri i till patjeter qe eshte i semure...tjetra ne kete histori eshte qe mamaja e kesaj ishte doktoresh dhe ishte gjith naten jasht (punonte ne spital nate dicka e till) dhe ai ndoshta ndjente mungesen e saj...por eshte cmenduri qe te plotesoj ca boshlleqe qe mund te ndjej nga gruaja me vajzen e tij.

Alda.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    CHILD SEX = BESTIALITY
    Where does a thought go when it's forgotten?

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Raste te tilla ka plot dhe mendohet se keta prinder abuzive kane perjetuar eksperienca te tilla vete ne femijerine e hershme ose kane mungesa seksuale. Ky baba eshte patjeter me probleme sepse te ishte normal nuk do te sillej me femijen keshtu.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

consider the source Maska e vullnet_a
    Anëtarësuar
    22-04-2003
    Vendndodhja
    New Zealand
    Postime
    50
    No comment. This is seek!
    Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

i/e regjistruar Maska e loving
    Anëtarësuar
    03-09-2003
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    21
    E kam lexuar nje liber perpara ne ..bente fjale per nje baba i cili kishte marredhenije seksuale me vajzen e tij 15 vjecare.Ai kishte filluar dhe me perpara ngapak ngapak ama kjo se kishte kuptuar nese ishte ngacmim seksual apo thjesht dashuri e nje babai. Mire po kjo pastaj u mesua me kete gje dhe kishte refuzuar ti tregonte kujt... vetem nje shoqja e saj i dinte te gjitha.ajo vajza kishe shkruar gjithcka ne ditarin e saj , Mbas ca kohesh mamaja e saj i mori vesh te gjitha dhe ditari i saj perfundimisht u botua.
    Se mbaj mend titullin e librit por ishte dicka shume absurde,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 22-10-2003 më 15:00
    R_SOPI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Yeah Mina ashtu mendoj dhe une.

Loving shum interesant dhe prekes ky libri qe ke lexuar dhe thnx qe more mundimin ta shkruash.

i/e regjistruar Maska e robin007
    Anëtarësuar
    11-10-2003
    Vendndodhja
    new cross
    Postime
    1
    dicka shum e shpifur te dashur patriote
    une kam degjuar se gjaku ne gjak nuk cohet
    kjo do te thote se nuk ka qene{eshte}vajza etij
    e ka nenen te poshter
    eshte mire te jesh i rendesishem por eshte me erendesishme te jesh i mire

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    keto gjera kane ndodhur kudo .. kam pare dhe shume filma( te bazuar ne real story ) me historira te ngjashme ku prinderit sidomos babai ka abuzuar me femijet e tij ...
    nuk ka gje me te shpifur dhe sick qe mund te ekzistoj .. te abuzosh krijesen tende... lloj lloj kafshesh ka ne kete bote ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Varberg- Suedi
    Postime
    4

Ka prindër të tillë

Tung!
    Unë kam ndigjuar për një rast këtu në Suedi. Babai e ka dhunu që nga fëmijëria vajzën e vet të madhe e me¨duket edhe të tjerat. Sipas të gjitha gjasave gruaja e ka ditë (që e bën situaten edhe më të ndërllikuar dhe më bizarre). Ai tash gjendet në burg, kur vajza e madhe është njoftu me një djalë, atëherë ka treguar ajo. Hollësitë e ngjarjes nuk i di tërësisht vetëm se e di se ai njeriu është nga një fshat i Drenices, kam bisedu njiherë me atë personin.
    Prindër të tillë ka gjithkund edhe në Kosovë. Gazeta "Koha Ditore" ka shkruar për një rast të tillë para dy vitesh.
    Shoqëria patriarkale që ka ekzistuar në Kosovë i ka mbuluar këto raste në qetësi. Ndoshta nuk ka pasur shumë raste mirëpo nuk mund të themi se nuk ka fare te populli shqiptarë.

Sylë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Re: Ka prindër të tillë

Postuar më parë nga Sylë
    Ndoshta nuk ka pasur shumë raste mirëpo nuk mund të themi se nuk ka fare te populli shqiptarë.

Sylë

Eshte gjyna qe ka dhe ne shqiperi ngjarje te tilla...hmmm ne fund te fundit ok sido qe ta besh ne nuk jemi as me te mire, as me te keq se te tjeret...kafshet e egerta jane te gjitha njesoj nuk ka te bej se ne ke pyll jetojne.

Alda.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Prindër, misioni i pamundur?
    Nga Xhuxhumaku në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-09-2012, 09:17
  2. Komunikimi Prind - Fëmijë
    Nga J@mes në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-12-2009, 16:52
  3. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  4. Qeveria Berisha, 1,3 milionë $ shpenzime abuzive.
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-02-2007, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •