-
Nje here ne spitalin psiqiatrik kishin shkuar doktoret me urdher nga shteti te lirojne ca. Shkojne ne katin e pare e te gjitha jane me duart perpara dhe duke bere zhurma me goje, ehhhnnn ehhhnnn byp byp uuuuhhhhh sikur po i jepnin makines. Shkojne ne katin e dyte po e njejta gje. Po ashtu ne te tretin e te kartertin. Ne katin e peste shohin njerin qe po lexonte nje reviste.
- Oh ja te nzjerrim kete, ky ngjan mire, - thane doktoret.
Shkojne e i afrohen dhe fillojne ti flasin
- Hey si po ia kalon?
I sheh budallai e u thote:
- Mire...
- Ne do te te nxjerrim ty qe ketu...
- Po perse??
- Po ti je me normali se te gjithe po ja bejne hheennn hhheeeennn sikur po i japin makinave poshte.
- Oh dreq o pune paska filluar orari i garave, - tha budallai dhe filloi - hhhennnne hhheeennn heeennn byppp byppp....
-
-
- Pse u largove nga salla e operimit para se te operonin? - pyeti babai te birin
- Ika se infermeria thoshte "mos ke frike, eshte operim i lehte, cdo gje do shkoje mire, per te gjithe ka nje here te pare", etj - tha cuni
- Epo mire ajo ka kerkuar te jape guzim - tha i ati
- Problemi eshte se ajo i thoshte doktorit - u pergjigj cuni...
-
-
Nje femije, ngrihet ne klase dhe thote:
- Mesuese, mesuese, a ka mjalti kembe?
Dhe mesuesja i pergjigjet:
- Jo,po pse pyet?
- Sepse- thote djali i vogel, - Mbreme degjova babin qe thoshte,"mjalti hapi kembet, mjalti hapi kembet"!
-
-
Beni sapo ka mesuar ABC, por ka shume frike qe ta thoje te gjithe alfabetin perpara klases. Mesuesja i thote atij se e vetmja menyre per te mos pasur frige eshte qe ta provoje njehere. Duke u dridhur, ai doli perpara klases dhe filloi:
- A, B, C, D, DH, E, F, G, GJ, H, I, J, K, L, LL, M, N, NJ, O, P, Q, R, RR, S, T, TH, U, V, X, XH, Y, Z, ZH...
- Shume mire,Beni. Por ti harrove SH, ku eshte SH-ja?
- Po vrapon poshte kembeve te mija - thote Beni
-
-
Nje avokat kishte zene rradhen dhe po priste per te prere nje bilete. Papritmas, ai ndjen nje pale duar qe i preknin shpatullat, kurrizin dhe qafen.
Ne moment avokati kthehet mbrapa.
- Cfare dreqin kujtoni se po beni - bertet ai
- Une jam masazhator, dhe po bej praktike, meqenese po presin ne rradhe - thote tjetri.
- Degjo ketu, une jam avokat, por ju nuk po me shifni, duke ja futur atij burrit qe kam perpara, apo jo? - thote avokati
-
-
Ishte njeri, dhe do ikte me pushime, po kishte frike ta linte macen e vet vetem ne shtepi. I vjen komshiu per vizite, dhe i afron ndihmen e vet.
- Ma jep mu ta mbaj macen - i thote komshiu
- Jo more s'ta jap, ia kthen tjetri, se do ma ngordhesh.
- Jo se sta ngordh, - ia kthen komshiu
Eh si perfundim, pas shume lutjesh, komshiu e merr macen ne dorezin. Pas 2 javesh kur, i zoti maces kthehet nga pushimet dhe vjen te kerkoje macen te komshiu, komshiu i thote:
- Ngordhi macja.
- Ah, - i thote tjetri, - po te thashe qe do ta ngordhje, po c'i bere te shkretes?
- Po asgje, mo ajo ishte e zeze keshtu qe thashe ti fus nje te lar, ta pastroj. Keshtu qe e futa ne lavatrice...- tha komshiu
- Po si mo idiot, lahet macja ne lavatrice?? Aty ngordhi macja..- e nderpreu tere nerva i zoti maces.
- Jo mo jo... - ia ktheu komshiu, - e ke gabim, nga lavatricja s'ngordhi ajo... por ... ajo ngordhi, kur e shtrydha dhe e vara ne tel .
-
-
Nje dite mesuesja ne oren e edukates seksuale po pyeste nxenesit e klases se 7:
- Ai qe ka masturbuar ndonjehere te kaloje djathtas dhe ai qe nuk ka masturbuar asnjehere te kaloje majats!
Sic dihet pjesa me e madhe kaluan djathtas dhe vetem me guximtaret kaluan majtas. Ne fund mbeten nje cun ne mes te klases. Mesuesja e pyeten:
- Po ti?
Nxenesi i thote:
- Me fal mesuese po ata qe kane q****
-
-
Nje here nje nxenese ne klase te 6 vizaton nje mize ne tabele. Sapo hyn profesori e sheh mizen e sheh ne bisht te syrit e afrohet ngadale. Sapo afrohet, bammm ia ben regjistri ne tabele. Profesori fillon e qesh por kur kthen koken e sheh perseri mizen dhe e godet tabele prape por per cudi miza cendron aty.
Atehere profesori pyet:
- Kush e ka vizatuar kete mize flisni?
Ngrihet nje nxenes ne kembe duke u dridhur nga frika dhe i thote:
- Une profesor!
Profesori e pergezon dhe i thote qe do te ikte qe te takonte te atin. Nxenesin e ze frika ca do ti thote ky kopil babait!
Iken mesuesi tek shtepia dhe tek porta i del i ati i nxenesit dhe e fton brenda ne shtepi. Pasi e fton qe te pijne dicka nis muhabeti si zakonisht. Profesori i thote:
- Djali yt ka shume talent per pikture. Une mendoj qe duhet ta dergoni ne shkollen e piktures!
Babai i pergjigjet:
- Hehehe rrihe mor zogun e kurves!
Profesori hap syte dhe e pyet:
- Po perse cfare te ka bere?
Babai i pergjigjet:
- Rrihe mor qija nenen kopilit te *****!
Profesori e pyet perseri:
- Po cfare ka bere te keqe i shkreti. Ai eshtenje talent natyral!
Babai i pergjigjet:
- Shihe mer zoti profesor se cfare me ka bere ai kopil *****.
Nje dite tek dera e shpuretit te druve me vizatoi nje **** edhe une sapo e pashe iu turra me vrap qe ta qij, nejse lere une qe e lashe ***** deshmor por babai im qe iu turr qe ti binte ne llape!
-
-
Kishin dale per shetitje dhe ne nje lulishte u ulen nje ēift te dashuruarish. Pasi biseduan gjate, vajza mbeti e habitur ngaqe djali nuk po e perkedhelte. Ne nje shtylle aty prane ishin dy zogj te cilet po kendonin e luanin me njeri tjetrin me sqep.
Vajza e pyeti djalin:
- Ēfare po bejne zogjte?
- Po puthen - ju pergjigj djali.
Vajza e pyet perseri:
- A puthemi edhe ne?
- Ohuuu, - ju pergjigj djali, - kush hipen ne maje te shtylles.
-
-
Dy cuna duke fjetur ne krevat marinar. Ishte ora nja 12 e nates dhe ai siper fillon te bej si motorr:
- aaaaaaan aaaaaaannn an
I thote ky poshte:
- Boll se do flej un o ***...
Ky siper prap si motorr:
- aan aaaaan an
U merzit ky poshte dhe shkon tek drejtori!
- O drejtor eshte 1 *** si ben si motorr... Na cau ***** gjith naten. E pyet drejtori:
- A ben shum zhurm ky eeee?
- Leje si ben zhurm.., por na mbushi me tym..
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt