Pyetje absurde...
Pyetje absurde...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 18-12-2003 mė 23:19
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Vleresoje ate qe te eshte dhene!
What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam
Pajtohem! Do tė shtoja edhe:Postuar mė parė nga MisCongeniality
Vleresoje ate qe te eshte dhene!
Ēmoje atė qė dikush ta jep pa kursim kėtė ēast, sepse nesėr poqese tė largohet, do ta kėrkosh prapė por vėshtirė se do ta gjesh!
Athua ka njerėz qė nuk ndiejnė nevojė tė marrin dashuri edhe nėse nuk janė nė gjendje tė japin aq sa duhet? Nuk besoj se ka, besoj vetėm se shtiren apo i kamuflojnė me mjeshtri ndjenjat per ndonje arsye te caktuar, jo domosdo gjithmone racionale por te shkaktuar nga ndonje frike, mosbesim, pasiguri si rrjedhoje e pervojave te hidhura nga e kaluara... por, ai/ajo qe te do nuk duhet te ndeshkohet kot per gjerat qe kane ndodhur ne te kaluaren nga njerez te tjere, krejtesisht te ndryshem...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 19-12-2003 mė 00:43
Yes bunny me ka ndodhur dhe mua kjo gje sic e pershkruan ti ashtu dhe une sikur me merrej fryma. E vetmja diference eshte se une nuk kisha ndjenja dashurie per te, une thjesht e doja sepse sillesh shume mire me mua,me trajtonte sikur une te isha mbretereshe per ate por nuk isha e dashuruar pas tij keshtuqe u ndava nga ai, (ndonjehere them sa budallaqe, por pastaj mendohem mire dhe them nese nuk e doja mire bera qe nuk ndenja me te) TI thuaj te dashurit qe ta mbaj pak veten sepse me verte qe pastaj njeriu e humb interesin.
Te uroj fat
Remember your yesterdays
Live your todays
Dream your tomorrows!
missCong e kam vleresuar ate shum prandaj jam sjellur sikur jam ssjellur...po ashtu kam thene qe duhet te me vrasi zoti qe qahem!
por sikur kam thene kjo teme eshte hapur shume kohe ago kshq gjerat kan ndryshuar tani.he has taken a step back and we are ok!
fakti qe un e vleresoj cfare kam edhe e dua,jemi akoma bashke..
Shiu po pate kohe lexoj gjith shkrimet edhe shikoje qe nuk jam vetem un qe ndjehem keshtu nga 1 dashuri ose jam ndjere, por ka me shum se 2 persona qe jan pergj ne ket teme.flm lalo.
baby_blue,te kuptoj lalo edhe un jam ndjere nganjehere qe a e dua ket person se ai sillet aq mire me mua!mbase edhe ndikon cik nuk e di,por ama e di qe e dua!flm rrusho qe u pergj!
flm te gjithe per mendimet!
bunny![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Bunny,Postuar mė parė nga bunny
Shiu po pate kohe lexoj gjith shkrimet edhe shikoje qe nuk jam vetem un qe ndjehem keshtu nga 1 dashuri ose jam ndjere, por ka me shum se 2 persona qe jan pergj ne ket teme.flm lalo.
Eshte fakt se me veshtire eshte te japesh se te marresh.
Por, eshte fakt edhe se edhe me veshtire eshte ta gjesh dike qe vertet te do pikerisht atehere kur ti ke nevoje per dashurine e sinqerte te dikujt.
Cinizmi me i madh eshte kur dikush te thote "me duaj me pak, te te dua me shume" qe eshte vec kamuflim i paaftesise per ta kthyer dashurine ne te njejten mase.
Mos u bej indiferente, kjo mund te kushtoje shume vuajtje me vone, si ty, si atij. Patjeter vie momenti ne jete kur do te ndihesh e dobet dhe do ta kerkosh pikerisht ate qe pakursimisht te ka ofruar dashuri e ti mendjemadhesisht e ke refuzuar sepse thelle brenda do shpresosh se ai i ka ruajtuar ndjenjat per ty.
Por, poshtersi e madhe dhe gjest jonjerezor eshte ta konsiderosh dike si "gome rezerve" atehere kur te te plase dic. Atehere i bie se ti e shfrytezon ate njeri, e perdor ne vend te valiumit. Kur te marresh force serish, nese vazhdon me kete indiference, ti prape do ta lesh ate te vuaje ndersa per vete do shikosh ndonje shans te re derisa prape te te plase dic dhe ta kerkosh serish. Por, dije se cdo durim ka kufi dhe se ai ne nderkohe mund te te harroje e te interesohet per dike qe eshte ne gjendje t'ia ktheje dashurine qe ai aq shume e kerkon. Ne fund fare, ti do te jesh humbes. Sepse, po e perseris: shume me veshtire eshte ta gjesh dike qe vertet te do pikerisht atehere kur ti ke nevoje per dashurine e sinqerte te dikujt. Ndoshta dhe nuk e gjen me kurre.
Mos i mbaj ndjenjat e djaloshit pezull, do t'i shkaktosh vetem vuajtje. Mos luaj me te sikur macia me miun. Rishqyrto ndjenjat e tua dhe nese vjen ne konstatimin se nuk mund ta duash ate person, thuaji qarte me gojen tende: "NUK TE DUA". Beso se edhe ai do te ndihet me mire, shume me mire se ne kete ankth qe e mban ti me lojen tende (ndoshta jo qellimisht) perfide.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 20-12-2003 mė 23:25
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Me zgjidhjen e problemit, tema mbyllet.
- Ekzekutuesja.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt