Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    jetoj per tri dashuri Maska e alto_sicila
    Anėtarėsuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    RHONE
    Postime
    65
    Postuar mė parė nga bunny
    alto nuk e kuptova i/e dashura jote eshte femer apo mashkul...se njehere thua ajo njehere ai....me fal po me confuse prandaj...
    fiori ne forum...as nuk po lodhem fare te jap pergjigje..pasi cfare i thashe administratorit tjeter e ke edhe ti...besoj se me kupt lalo..
    flm alto qe me kupto edhe e shoh qe nuk qenkam vetem une me kukulla ne doreeeeeeeeeeeeee....paska plasur gjith andeja....
    muaqqqq pacimmm alll...
    ps.alto eshte mire te flasesh me te dashuren/dashurin pasi mbase ai/ajo do te kuptoje...shpresoj te eci mire rushoooo...flm shum per pergjigjen edhe per kuptimin...
    ej bunny lexoje mire tekstin asnjehere s'kam thene AJO vetem AI ;dhe per vete gjithnjre kam thene"E"(qete p.sh.),asnjehere"I",pra une jam "kjo "jo "ky",dear
    e shoh se je lodhur nga pergjigjet,gjysma ishin te kota,sipas mendimit tim,sepse edhe une u lodha duke i lexuar...gjithe te mirat
    alta
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alto_sicila : 14-11-2003 mė 10:21
    Jetoj per tri dashurite e mia......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2003
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    3
    Bunny ,mendoj se duhet te dashurosh deri ne fund,te shijosh gjithcka pa u trembur dhe pa i bere asnje pyetje vetes ,ai te dashuron shume dhe kjo eshte shume e rendesishme.mua me qellojne njerzit gjithmon egist dhe nuk u intereson se dashuroj apo jo ,kjo te vreet shume

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    alta me fal shume rrusho pasi tani po e kuptoj gabimin tim,sinqerisht pa dashje pasi isha shume e habitur me shkrimet e disa personave mesiper edhe prandaj se kam lexuar me vemendje me duket!me fal lalo flm per shpjegimin!edhe per kuptimin se e shoh qe te dyja paskemi veshur te njejta kepuce!
    te kuptoj shume qarte edhe kur i thua atij qe po me mer frymen ai thote ok,ja mar ca hapa mbrapa thote ai!vetem kur fillojne ndenjat e tija edhe flasin etj etj besoj se me kupt vete Alta qe i thua vetes...qe nuk po e ben qe nuk po e ben!
    kjo teme eshte hapur disa muaj te kaluara,kshq situata ka ndryshuar shume,ai ka mare hapa mbrapa goxha...pasi e kuptoj qe po me humbte!tani jemi ok,por akoma e di edhe e ndjej qe nuk po i jap enough love qe ai meriton edhe te pakten te jete = me ate qe ai po me jep mua!

kriza flm per kengen rrusho....shum e bukur... ate kam bere marja e gjerave sikur jane...prandaj edhe gjendja eshte qetesuar...:-)por dashurise se tij nuk i vej dyshim aspak,edhe po te ishit juve ne vendin tim nuk do i venit!flm shum per mendimin!
    evelina,ke te drejte....por ne qofte se futesh aq thelle...njeri edhe mund te mbytet nga thellesia...(metafore)kshq frika gjithmone ekziston sa me thelle te vetes!flm lalo per mendimin!

sheqeri flm lalo per memdin ke te drejte edhe nuk eshte se nuk jam krenare per dashurine e tij qe ka per mua,edhe e di qe jam me fat!

puciii te gjitheee per pergjigjet.... jeni shume te mireeeeeeeeeeeee flm shummmmmmmm per kohen.jam teper mire njohese!
    bunny
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 14-11-2003 mė 13:14
    How can she fall, if there is no one there to catch her

jetoj per tri dashuri Maska e alto_sicila
    Anėtarėsuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    RHONE
    Postime
    65
    paĒ gjithmone shume dashuri ,BUNNY
    Jetoj per tri dashurite e mia......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    Atje ku me la Maunja...lol
    Postime
    2
    to bunny

e paskan mallkuar te shkretin. po pse cfare don ti, naj cun qe te tallet me ty...... apo nga ato cunat Player Boys qe te besh ti cfare te duan ata.

e tha mire ajo angel_Eyes u r using him....edhe ti sja din vleren
    po me duket se per ty eshte me mire te gjesh nje cun qe te usi ai ty.

mendohu me mire sepse ajo qe iken svjen me

e kalofshi sa me mire 2 all of u
    Many ppl will wlk in and out of ur life, but only tru friends will leave foot prints in ur herat....................

Se nuk munda ti lexoja te gjitha pergjigjet..
    Po mesa shoh une ti je shume e vogel, per te ditur ca eshte dashuria e vertete.. Me ka ndodhur dhe mua kjo, dhe u ndava po tani u ribashkuam pas 5 vjetesh.. Pergjithmone.....
    Ndoshta ti tani nuk e vlereson te dashurin sa duhet, se ti nuk e di cfare ka "out there"... Per mendimin tim, merr nje "break" provo gjera te reja, dhe pastaj vendos.. se keshtu nuk eshte e drejte as kundrejt te dashurit tend.. Sipas mendimit tim tani eshte koha e gabuar per ju te dy..
    Te uroj the Best..
    Keep it REAL!!!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    flm shum viki un e di qe koha eshte e gabuar edhe une nuk jam gati eshte shume per mua .....
    shum qarte e ke thene...flm rrusho

i/e regjistruar Maska e MICH
    Anėtarėsuar
    10-08-2003
    Vendndodhja
    T.H.E M.I.C.H.I.G.A.N S.T.A.T.E
    Postime
    146
    Hahhahahaha bunny edhe ti ne kto prb aman spo kisha ca beja i hyra i her knej me nigju hallet i rinise te pashe ne tu ktu papapapa hey rri se je mire dashuria shprehet me vepra edhe nqs e keni dashurine te bazuar ne ndjenja jo ne interes e hile mos ke frike se asigjo ska me te gjet peace.
    *"The Whole Problem With The World Is That Fools And Fanatics Are Always So Certain Of Themselves, But Wiser People So Full Of Doubts."*
    * LifE RunS FasT If u Don'T StoP SometimeS & LooK AraunD YoU'LL MisS IT!*"What is moral is what you feel good after, and what is immoral is what you feel bad after."Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.Love is like a fire, it can either warm your heart or burn your house down.It is foolish to deal with a fool.After dark all cats are leopards.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    haahhahh ...flm rrusho...jo mo ca hilesh se eshte njeri i pafajshem,ai ska faj,fajn e jam un,qe jam cik kokforte edhe frikacake....tek gjerart serioze...kjo tema nuk eshte se prob eshte i tashem, ka qene shum kohe me pare por kan ndryshuar gjerat jane rregulluar.por flm nga ana jote lalo per mendimin.
    si po te gjen ky Vit i Ri ne USA ?lol...
    muaqqqq

Femra eshte si hija:Kur ti iken ajo te vjen nga mbrapa, kur ti i shkon nga mbrapa, ajo iken.

Mendoj se kjo eshte e vetmja arsye.Duhet te provosh indiferencen e atij qe ti nuk e ve ne dyshim dashurine, do ta kuptosh se sa shume dhemb.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Kujt i eshte merzit dashuria?
    Nga DuPI_I_KeQ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:07
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •