Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    Full Time Killer
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    123
    Postuar mė parė nga Sajda Shkodrane
    Ejjj bunny ne femrat nuk kenaqemi kurre, Besoj qe nqs nuk po te trajtonte si princeshe dhe nuk te kushtonte vemendje do ankoje , tani po ndodh e kunderta dhe prap ankohesh (ladies hey).
    Deri ne nje pike jam dakort me ty sepse ashtu eshte kur nje njeri ben sikur cmendet pas teje ndoshta e hup pak interesin se ne gocat them une qe duam cik 'challenge', dmth t'ja arrisim ta bejme per vete me mundimet tona por kur e din qe aty e ke se ai te do shume shume ndoshta te merzitet!

Nejse, motra nqs sdo te vuash ne dashuri me mire shko me ato qe je e sigurte qe te dojne ty, dhe jo ato qe do ti.

Suksese megjithate dhe mbaje fort ate djal se te rralle jane ato cuna qe dashurojne me zemer!!

Muahhhh te gjitheve!
    HA Sajda sajda ku me ke dal ku te kam desh me me dal aty me dole, shi shi tu merzitkan ty kur te dokan shum e, Bo ca jeni ju gocat per tu var ne Pazar, Ej po kush te pelqen nje cun qe meresh me te dhe kur ti shkon ne banjo aj te vjedh leket ne cant dhe i thua mamit ke shpia UHHHHHH Mami mi kan vjedhur lekt ke shkolla

Dhe e vertet esht se rrall jan ato cuna qe dashurojn me gjith zemer dhe kur dashuroj ato cuna dashurohen mbas nje k*****

Pac fate yllo dhe do shikohemi!

deni
    Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    hi deno
    me fal por nuk po e kupt pergjigjen tende e kishe me mua apo me sajden shkodraneee???????????ju lutem klarifikoje cikk...se mos te keqkuptoj gje.....
    muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq pucii cumm flm rrushoo
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Ok Deni flm per shpjegimin tend dhe ashtu eshte , cunat e mire dhe qe dashurojne me gjith zemer ndoshta dashurohen mas nje k**** sic the ti por ashtu edhe per gocat e mire qe dashurojne me shpirt mund te dashurohen me cunin e gabuar (mas nje gangsteri ose ndonje cun qe sdi c'eshte dashuria) kshu qe ''ZEMRA S'PYT'.

Ehhh kot nuk thojne 'Ca te ben dashuria s'ta be as Perendia'

Pacim dhe nje puthje per te gjithe!!!!!

i/e regjistruar Maska e frozen22
    Anėtarėsuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    Ne Kurrizin tend
    Postime
    56
    o deno un vetem mund te them qe degjo ate kengen nga DMX 'why do good girls like bad guys'
    he me bun ku je ti?se na mori malli mi dreqooo!
    green eyes nuk mendoj qe ajo eshte duke e perdorur ate,pasi un i njoh te dy personat qe po bisedohet,ajo ne radhe te pare nuk ka nevoje qe ta perdori ate ne asnje ane,duke filluar nga ana economice duke perfunduar nga te tjerat.pasi nuk eshte se do vuaj per te gjetur ndonje tjeter.por ky djali e do ket seriozisht,bile edhe ka biseduar per fejese,kjo ka qene acti qe e ka tronditur shum bunnucken qe e kam si rush fare!
    dhe nuk mendoj ajo po e perdor ate djalin sepse ajo ka cdo gje qe do ! por ti the mendimin tend edhe per aq sa di edhe mund ta paragjykoshe bunnyn.
    mos me keqkupto rusho vetem po flas pasi e kam shoqe edhe e njoh shum mire.
    o bun e postova ate gjene mi,ok!kshq mos me caj koken e maces me!
    ika se kam macen per te ushqyer, lol.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga frozen22 : 06-11-2003 mė 15:56
    >>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Problemi nuk eshte i dashuri, as dashuria, por fakti qe ti je ende femije dhe nuk je ndare ende nga bota e kukullave dhe perkedhelive.

Do te rritesh, do te kuptohesh vetem uroj qe kur te te vine mendte, te mos te ti hane qente.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    albo cfare mund te them eshte: mos e gjyko nje liber nga kapaku flm per kuptimin...
    mmmuaqqqq pucii all

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    bunny nuk me duket cudi me ty qe hap tema te tilla, po me vjen cudi me kallinjte gjysem te pjekur qe mundohen te te mbushin mendjen

Ti me moshen dhe te foluren qe ke as e ke idene nga bie dashuria, kur ta ndjesh dhe ta shijosh atehere do kerkosh me shume, e me shume e do behesh e dehur, po tani luaj me kukulla/djemka sa ke kohen. Dashuria nuk eshte karota, lepurush!

Heren tjeter shkruaj shqip dhe mos e nxirr shume gjuhen se nuk je ne kopesht!

Pershendetje

Fioralba

jetoj per tri dashuri Maska e alto_sicila
    Anėtarėsuar
    01-11-2003
    Vendndodhja
    RHONE
    Postime
    65
    BUNNY,
    Sapo e pashe temen dhe dua te te them vetem pak fjale : nuk eshte se je e llastuar ,eshte e sigurte.
    as pse je e re,nuk eshte arsyeja.
    I dashuri yt eshte tamam si i dashuri im dhe kemi te njejtin problem si duket.Une e dua shume por kerkesa e tij qe une te jem gjithnje e gatshme per te,gjithnje prane tij ka nise te me merzise teper.Une e di sigurt se e dua ,por mendoj se problemi qendron te ajo se neve na duhet me shume pavaresi.Na duhet me shume te jemi te lira t'i marrim inisjativat vete.Mirepo fakti se ne marrim shume rralle inisjativa i ben ata te na merzisin me inisjativat e tyre.Une dua te bej diĒka vetem ,te jem vetem diku.Nganjehere kam shume deshire qe ai te shkoje diku per nje kohe dhe te pushoj e qete,te jem vetem thjeshte,por e kam bere kete dhe kam pare se shume shpejt e ndjej mungesen e tij.Problemi i madh qendron tek ajo se ai asnjehere nuk ka nevoje te rrije vetem pa mua,asnjehere.Eshte vetem dallim karakteresh dhe mendoj se kjo nuk e ve aspak ne dyshim dashurine time ndaj tij.Por mua me duket se po me ze frymen me ate dashuri te tij ne Ēdo Ēast,ne Ēdo vend,me pranine e tij ne gjithĒka qe bej,ndaj po mundohem edhe ta ndryshoj por si duket kot.Nuk ja arrij dot...
    Nuk besoj aspak se jam e llastuar se nuk jam me shume e re te mos kuptoj aq gje
    shume te mira
    Jetoj per tri dashurite e mia......

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    alto nuk e kuptova i/e dashura jote eshte femer apo mashkul...se njehere thua ajo njehere ai....me fal po me confuse prandaj...
    fiori ne forum...as nuk po lodhem fare te jap pergjigje..pasi cfare i thashe administratorit tjeter e ke edhe ti...besoj se me kupt lalo..
    flm alto qe me kupto edhe e shoh qe nuk qenkam vetem une me kukulla ne doreeeeeeeeeeeeee....paska plasur gjith andeja....
    muaqqqq pacimmm alll...
    ps.alto eshte mire te flasesh me te dashuren/dashurin pasi mbase ai/ajo do te kuptoje...shpresoj te eci mire rushoooo...flm shum per pergjigjen edhe per kuptimin...

i/e regjistruar Maska e sheqeri
    Anėtarėsuar
    30-09-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    6
    bunny
    Pershendetje per temen,Une nuk mendoj qe ti je e lastuar ose ne kopesht ose nuk e kupton dashurine si disa te tjere!
    edhe te kuptoj qe dashuria te mer frymen nganjehere,edhe nuk eshte fakti qe nuk ka dashuri po thjeshte qe eshte e madhe!
    Une mendoj qe ti duhet te jeshe krenare qe e ke ate dashuri te madhe,pasi ka shume qe e duan edhe po e kerkojne me lot ne sy!
    Te uroj fat te mbare
    Pershendejte
    i embel si sheqeri

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Kujt i eshte merzit dashuria?
    Nga DuPI_I_KeQ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:07
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •