HA Sajda sajda ku me ke dal ku te kam desh me me dal aty me dole, shi shi tu merzitkan ty kur te dokan shum e, Bo ca jeni ju gocat per tu var ne Pazar, Ej po kush te pelqen nje cun qe meresh me te dhe kur ti shkon ne banjo aj te vjedh leket ne cant dhe i thua mamit ke shpia UHHHHHH Mami mi kan vjedhur lekt ke shkollaPostuar mė parė nga Sajda Shkodrane
Ejjj bunny ne femrat nuk kenaqemi kurre, Besoj qe nqs nuk po te trajtonte si princeshe dhe nuk te kushtonte vemendje do ankoje , tani po ndodh e kunderta dhe prap ankohesh (ladies hey).
Deri ne nje pike jam dakort me ty sepse ashtu eshte kur nje njeri ben sikur cmendet pas teje ndoshta e hup pak interesin se ne gocat them une qe duam cik 'challenge', dmth t'ja arrisim ta bejme per vete me mundimet tona por kur e din qe aty e ke se ai te do shume shume ndoshta te merzitet!
Nejse, motra nqs sdo te vuash ne dashuri me mire shko me ato qe je e sigurte qe te dojne ty, dhe jo ato qe do ti.
Suksese megjithate dhe mbaje fort ate djal se te rralle jane ato cuna qe dashurojne me zemer!!
Muahhhh te gjitheve!
Dhe e vertet esht se rrall jan ato cuna qe dashurojn me gjith zemer dhe kur dashuroj ato cuna dashurohen mbas nje k*****
Pac fate yllo dhe do shikohemi!
deni
Krijoni Kontakt