Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 47
    i/e regjistruar Maska e frozen22
    Anėtarėsuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    Ne Kurrizin tend
    Postime
    56
    o njerez tamam e keni te gjithe ju po he,kjo eshte nje goce e llastuar,ku sja ka prishur njeri mbase eshte fryre nga jeta e saj kaq perfekte sesa nga dashuria e tij.
    o bun tek fundi i dites e di vete ti,por mund te them qe ti vetem perfiton nga fakti qe je si shpirt,si nga jashte edhe nga mbrenda kshq nuk e can koken shume. por mos perfito nga ajo o cifute,se nuk eshte rasti i pare qe po sillesh keshtu.
    kjo bunny ka frike nga serjoziteti,ku dashuria arrin on the next level,kjo ka aq frike saqe e sheh qe cdo gje eshte perfecte por thjeshte fakti qe po iken ne next level e frikson ate.(next level=lidja me serioze).une e njoh bunnin shume mire edhe ja njoh koken,qe e ka vetem per Having Fun!
    por ajo nuk e kupton qe jo te gjitha jane si ajo,dmth ka njerez qe nisen ne lidhje per seriozitet.
    o bun vetem ti e di se ca do beshe ne ate lidhje,por mendoju mire edhe ta dishe do vjeri 1 dite ku 1 lidhje do behet serioze!
    ikaaaa
    >>Bota eshte shume e padrejte. Po e pranove je bashkefjator, po e ndryshove je xhelat.>>

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Vendndodhja
    ca po te duhet ty!!!!!!
    Postime
    101
    Ejjj bunny ne femrat nuk kenaqemi kurre, Besoj qe nqs nuk po te trajtonte si princeshe dhe nuk te kushtonte vemendje do ankoje , tani po ndodh e kunderta dhe prap ankohesh (ladies hey).
    Deri ne nje pike jam dakort me ty sepse ashtu eshte kur nje njeri ben sikur cmendet pas teje ndoshta e hup pak interesin se ne gocat them une qe duam cik 'challenge', dmth t'ja arrisim ta bejme per vete me mundimet tona por kur e din qe aty e ke se ai te do shume shume ndoshta te merzitet!

Nejse, motra nqs sdo te vuash ne dashuri me mire shko me ato qe je e sigurte qe te dojne ty, dhe jo ato qe do ti.

Suksese anyway and just stick to that guy se te rralle jane ato cuna qe dashurojne me zemer!!

Muahhhh te gjitheve!

Shkodranja mil Maska e @ngel_EyEs
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    crazy, busy, noisy.. London
    Postime
    51
    edhe nese cmented pas teje apo kushedi, nese nuk je e sigurte per ndonje gje gjeja me e mire eshte te ja tregosh, ti japesh rrugedalje,
    totally lovable

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    shkodra flm lalo nuk vuaj per qe apo me mban mire apo joo...se sikur kam thene duhet te me vrase zoti te qahem...per cfare me jep ai....por jam une etilee...eshte sikur te thuash syri i madh barku i vogell....besoj se me kuptoni..
    green eyes flm rrusho...he does really love me prandaj me vjen me shum keqqq ta vrassss.s......se ai mund te shkoj deri ne extrem per lidhjen toneeee....dicka qe une kurre nuk do e dua ...
    flm te gjitheeee...
    muaqqqqqqqqqqqqqqqqqqq......pucii te gjithe se jeni te mireee
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Postuar mė parė nga Ekzekutuesja
    Ai te do.
    Ti nuk e do.

Lehtesoje ekuacionin.
    Gjeje pergjigjen.

x = ndarje e menjehershme!
    Ekzekutuesja ka tė drejtė. Tani varet vetėm tek ty nqs do ta pranosh pėrgjigjen apo jo.
    Edi

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Bunny !

Ne hall te madh paske rene mi xhan .. Eh si eshte puna e njeriut. Kur nuk e ka...e kerkon me zor , kur e ka ...... i krijon bezdi. Nga te gjitha postimet me pelqeu ai i " Leci " . Ti ke shume te drejte ne njesite qe provon sepse ashtu eshte per cdo njeri. Ne nje lidhje gjithmone njeri nga partneret dashuron me teper. Nese ai cuni do ishte pak me i permbajtur ne shprehjen e ndjenjave, ti do afeksionoheshe me teper nga gjithcka e tij. Indiferentizmi i mashkullit i terbon femrat. Kete e kam nga experienca e ( nje shoku ). Por do te dish pergjigjen time absolute ne lidhje me kete fenomen ?! .......do te ta them por mos ma merr per ters sepse ka pak mundesi te jem i gabuar , meqenese nuk di shume per lidhjen tuaj ;

" Ti nuk e do ate njeri zemer dhe e vetmja arsye qe ti rri me te eshte sepse ke ndjesine e keqardhjes. I ka ndodhur shume vetave kjo gje dhe mos u cudit. Vetem fakti qe ai te do aq shume te ben ty te ndjehesh shume keq per ta larguar, packa se nuk e do tamam ashtu sic do kishe ti deshire ti falje dashurine e shfrenuar dikujt....ne enderrat e tua. Bunny, cdo njeri ka deshire te ndjehet i dashuruar. Ti ne kete rast po e provon kete ndjesi por ama po vuan sepse........kerkon te c'burgosesh ndjenjat e tua te sinqerta te cilat ndodhen thelle ne bodrumet e shpirtit. Nuk shtyhet tere koha duke ndenjur me nje person vetem nga keqardhja per te. Femra eshte krijese e brishte, delikate dhe ka nevoje per shume dashuri, mbrojtje, perkrahje etj. Fakti qe ti ke frike nga lumturia eshte nje pergjigje e bukur qe subkoshenca i jep emocioneve tua te paqarta........Ai nuk eshte " the one " per ty lal. Ai te do me shpirt dhe per kete te keshilloj te mos e humbesh kurre si shok.....por si te dashur ---> jepi rruget , sepse po shkaterron veten dhe si veti kalimtare do shkaterrosh edhe ate nese kjo gje do zgjatet duke krijuar themele serioze ne shpirtin e tij.."

Bunny , une ndoshta ja futa kot fare tani dhe tek e fundit pyet 100 e bej sic do vete.

Te uroj zgjidhje te kesaj dileme shpirterore dhe uroj qe te heqesh friken nga lumturia duke e jetuar jeten ashtu sic vjen ...... do te te vije me bukur dhe do shikosh edhe vete nese ben keshtu sic te thashe...

Pershendetje Lepurush

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    E kam thene me qindra here.E kerkojme me qiri ate te shenjten dashuri dhe kur e gjejme e ajo na dhuron caste te bukura qe vlejne sa nje shekull,aty lind frika dhe mos besimi se jemi duke jetuar nje enderr.Ose ka njerez si puna e Bunny qe ndoshta merzitet nga vezullimi,nga lumturia qe te dhuron dashuria kur me shumtet pergjerohen te ndeshin ne jete qofte edhe per pak kohe.
    E rendesishme ahtu sic tha edhe i nderuari Lorenc,eshte ta leme egoizmin menjane se dashuria ashtu sic cdo gje qe lind ka vdekjen e saj.Lum kush rron prane nje dashurije,qofte edhe per pak kohe.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ta tha Ujku me lezet. Pėr Ujk tė vjetėr e dija por nuk ma priste mėndja qė tė ishte dhe poet. Janė fjalė tė dhimbshme por 100% tė drejta dhe Ujku u tregua i sjellshėm pėr ti shprehur sa mė lehtė.

Megjithatė edhe shumė nuk duhet ti besosh sė ai ėshtė UJK zanatēi dhe ti je LEPUR. Ujku qimen ndėrron por zakonin se harron.
    Edi

Vajza e Eres Maska e Puhiza
    Anėtarėsuar
    28-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    355
    Me shume me vika keq per ate djalin ....
    Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
    perplasen nė detin e renkimit pamor,
    Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
    U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
    Heshtja ime u trishtua...

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    edspace...lol...ehuu ujkun e kam xhan....flm rrushoo...flm te gjitheee...
    pak ashumte gjtihe keni te drejte...por me falni nuk i perpuqem mendimit qe une nuk e dua...pasi une e njoh tipin qe kur nuk ja e lumtur...edhe me vjen keq per nje njeri e bej e bej deri ne disa pika edhe dal nga ajo situate...une me ate djalin be 1vit tani...edhe thjeshte koha me tregon se nuk mund te shtyshe jeten me dike nqfse nuk e do fareeeeeeeeeeeeeeee....come on o njerezzzzzz....se te neveritet ai njerii jo per gje...se nuk ndjen gje
    kshq un e dua...por ama jo aq sa me do ai..sikur thane disa nje inbalance ne dashuri kshq asnjehere nuk do e gjeshe dasurine =
    sikur kam thene me perpara...mua thjeshte si person me tremb thjeshte serioziteti i nje lidhje..edhe kur e shoh qe ajo po vjen..mundohem ti largohemm....edhe pse vrasi veten e bejj....se jam kokforte...edhe krenare kjo eshte koka ime....prandaj nuk mendoj qe eshte mungesa e dashurise...aspak un mendoj se eshte ajo frika e seriozitet qe me shtyn mua te merzitem nga lumturia edhe me ben mua te dyshoj...
    flm te gjitheeeeeeeeee per mendimin...
    muaqqqqqqqqqqq pucii te gjitheeeee
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Kujt i eshte merzit dashuria?
    Nga DuPI_I_KeQ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 09-11-2005, 12:07
  3. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  5. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •