Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Vala_79
    Anëtarësuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    flm shume bibber dhe pidocchio
    shpresoj se do flasim shpesh bashk
    If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.

Catherine Aird

Anëtarësuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    hey rezi tung tung
    hallall dora mer lal vec ti ke shkruar aq shume ne kete teme....
    e cmoj kete vertet.
    me vjen mire qe me gjerat qe permenda ketu sado pak te solla kujtime te vjetra, edhe me vjen mire qe shkupi ka qene si start per gjerat qe ke dashur ti besh
    un sdo i diskutoj ato qe the shkrimet "tona" dhe "tuajat" sepse qellimi im kur u futa ketu ishte te mos e beja dallimin dhe ashtu do vazhdoj ... te tjeret le te shikojne e bejne, ne duan apo sduan tu pergjigjen temave qe i shkruaj un (nese ju duken interesante)
    edhe nje here falemnderes per kohen qe ndave te me shkruash

shpresoj qe heren tjeter destinacioni per ne Shkup te mos jete nga halli po nga deshira per te takuar miq ketu

Catherine Aird

Anëtarësuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    Ja fotoja ime me ne fund
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Catherine Aird

carpe diem Maska e drini_në_TR
    Anëtarësuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, AL
    Postime
    1,585
    Valmira!

Ke bërë një prezantim të shkëlqyer. S'e pata ditur që ti kishe bërë një prezantim këtu. Shumë shumë i këndshëm dhe i çiltër, plotë energji dhe mirësí. Ose më mirë, "me valë të mira" përtej një mesazhi nga interneti.

Dhe fotoja është yll fare. Dhe s'e vë në dyshim që je yll, pasí unë vetë mendoj se bukuria e një njeriu lind nga mirësia dhe energjia që ka përbrënda. Dhe ty s'të mundon kjo bukuri e brëndëshme që të të bëj një vajzë akoma edhe më të bukur

Në Shkup kam parë vetëm aereoportin sepse kam kaluar tranzit, megjithatë, ta përshëndes vendlindjen që duket se e do shumë!

Shpresoj që një ditë të të realizohet ëndrra e hapjes së një reviste "Alla alta moda" (italisht drejtë?), dhe sigurisht, pjesë të stilit të veshjeve apo vallzimeve në faqet e revistës të shofim edhe foto me kërcimin tënd ravish apo jazzsome

Edhe unë zgjohem në mëngjes me muzikë, por... vë CD që e ndjej se do ma bëjnë ditën të lumtur që në mëngjes.

Gjithësesi, tani mund të thuash se e ke bërë edhe një shok më shumë nga ana tjetër e globit!

Për ty,

Përshëndetje nga FAR WEST!!!

Sinqerisht,
    Drini në Los Angeles, California.

Anëtarësuar
    07-03-2003
    Vendndodhja
    BallKan
    Postime
    121
    Tung Drin
    me vjen mire qe e gjete rrugen deri ketu...me duket se ndoqe copat e bukes qe kisha hedhur pas qe mos humbem mes kaq shume temash
    sidoqoft me dhe shume ndjenje pozitive kur e lexova mesazhin tend, kjo flet mjaft edhe per ty.
    miqte kur do qe te vijne e kane deren hapur ne kete zemer Ballkani qofshin ata qe kane pare vetem aeroportin ose edhe rrugicat plot te Shkupit

Nje perqafim nga Shkupi per ty

Catherine Aird

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-10-2003
    Vendndodhja
    Klinë/Kosovë
    Postime
    8
    Vala, te pershendes

Si jeni ne Shkup

i/e regjistruar Maska e Korcarkeee
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Boston U.S.A
    Postime
    19
    Vala mire se erdhe grupi, dhe goxha prezantim te mire kishe bere.
    No Body Will Love U As Much As I Do.......BABY....

i/e regjistruar Maska e LoZar
    Anëtarësuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    ne vendin me romantik te botes
    Postime
    109
    Vala 79

... le te perdor imagjinacionin tim te "pafund", dmth. Vala eshte emri(?) dhe 79 viti i lindjes, apo jo?... ah me fal se u ngaterrova, Vala eshte ......"OLA"?
    Me beri pershtypje optimizmi qe ngarkon shprehjet e tua........ gje e bukur kjo!
    Nje dite pashe nje program boll te gjate mbi Shkupin ( a behet akoma BOZA anej?), nje program paksa atipik (jo standart) ku gjithçka i u trasmetonte publikut ( mua ne ket rast) nen veshtrimin e nje grupi te rinjve gjysma shqiptar e kusuri maqedonas dhe, ne antiteze me veshtrimin tend, ato ishin shume pesimist per momentin dhe per te ardhmen.
    Desha me te pyet : a e din ku eshte nje kinema e vjeter ( e kohes se Titos) ne teracen e nje pallati? ( Tani jasht perdorimit)
    Ah programi u trasmetua ne kanalin ARTE, e njeh?
    ..... po çne me detin, se mora vesh, kaq e lidhur? ne mos gaboj, Struga s'eshte vend bregdetar.
    Ok, urime per atelien qe ke n'enderr te hapesh, ndoshta nje dite po na fton ne partin e inaugurimit.
    "...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"

i/e regjistruar Maska e LoZar
    Anëtarësuar
    25-02-2003
    Vendndodhja
    ne vendin me romantik te botes
    Postime
    109
    .... aj, aj, aj
    harrova te shtoj qe qenke me te vertet goce e BUKUR.
    "...coloriamo la vita per non sprofondare nel buio"

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Mirese erdhe moter
    edhe befsh qejf ketu
    sa per prezantimin nuk flas dot se nuk e lexova se ishte i shkurter prandaj

Me respekt Endri

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •