Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5

Tema: Ta

i/e regjistruar Maska e nitROSHI
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    710

Ta

E fundit cope jete rreshkiti nga molleza e gishtit dhe perfundoi ne legenin ku une dhe kurva ime luajme me cmendurite e njeri-tjetrit. Pastaj ajo kerkon nje tjeter pallim dhe kendon me ze te larte kenge te lagura si ngjyra e syve qe ka mbi gjinj. I marre une detari i dashurise se saj luftoj me baticat e pres vdekjen ti ulet mbi cepin e buzes.
    Me djeg pak nga pak malli per nje tjeter ikje, per nje tjeter zgjim qe butesisht kerkellon ne boten vjeshtarake te mendimit tim. E shkeputen nje nga nje si gjethet e vdekura iluzionet kopile, e perkulen nje nga nje mbi trupin tim miresit flluckore. Sa shume qe priten ata. U lodhen nga pritja e mbi nje tjeter pritje varen buzeqeshjet e blera me syte e bukur, me guximet per te vrare veten.
    Sa shume prita une. U lodhe nga pritja, nga loja e pafund me mendimet kopile, e ashtu gjysem i vdekur gjysem i gjalle u ribera, u rindeza, burova mbi trupin e saj.

Vazhdojme emisionin e lajmeve me nje tjeter eveniment kulturor qe u zhvillua sot paradite ne flegren e hundes sime.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

ta....?

ta lumsha penen!

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    kisha ca dite qe isha larguar nga shpia dhe rrjedhimisht nga forumi. erdha ne shtepi dhe kur pyeta lilin "cbehet kendej?" ajo sme tha asgje nga te gjitha ato qe kishin ndodhur ne mungesen time po mu pergjigj "ka shkruar niti" dhe ja sot qe e hapa e shoh qe qenke ngjallur. e shyqyr me ne fund, kulles hidhi nje kove uje .

Anėtar i/e nderuar Maska e Pentesilea
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    100

Heu

C'pesove nitrosh?
    Te gudulisen puplat e levdatave?
    zgjohu djale si njehere e nje kohe....

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569

Smile Hi nitrosh

E paske qare fare te lumte

Ps. Vazhdoje pra emisjonin e lajmeve

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •