Faleminderit "shiu"
Une e pelqej shiun qe bie..Shpesh here ne mungese te shiut qe bie jashte lexoj dicka nga "shiu" i forumit, dhe knaqeisa kondensohet
respekt Dreri
Faleminderit "shiu"
Une e pelqej shiun qe bie..Shpesh here ne mungese te shiut qe bie jashte lexoj dicka nga "shiu" i forumit, dhe knaqeisa kondensohet
respekt Dreri
muzg i heshtur
Me pelqeve Dreri,shume bukur, por nuk e kuptova cdeshe ti thuash atij Tipit me ate se ...rrugen e kthimit nuk e ka nga ti?.Postuar mė parė nga Dreri
* * *
Doja te te tregoja qe ajo do kthehet.
Une e di , ajo do shume gjera ne jete, nje dite do e marre malli per nje cope njeri.
Por rrugen e kthimit nuk e ka nga ti.
* * *
Mendoj se sado ta kesh dashur nuk do ta pranoje perseri apo jo?
Respekt Harley
Pershendetje "Harley"
Idea ishte se ajo do kthehet...pra me teper kthim nga maratona...ose kthim ne vetvete..tek njeriu...."rrugen e kthimit nuk e ka nga ti." .pak a shume ishte idea...se "ai" ishte ne te njejtin pozicion me te, nese ajo do kthehet tek njeriu..(qe nuk mund te jem une....njeriu) rruga nuk do e conte tek ai...
faleminderit
muzg i heshtur
Hmmmm,kam pershtypjen qe gjeja me e keqe eshte ti kerkosh shpjegime autorit per ate qe shkruan.Ai perhere ne raste te tilla zihet ngushte.Ket e shof dhe tek Dreri ne kete pergjigje.
Dreri,pse aji e ka dashuruar ish te dashuren tende,kjo nuk do te thote qe ai"ish i dashuri i ish te dashures tende",nuk eshte njeri.Ajo iku nga ti,iku nga ai,jo se nuk ishte njeri,por nuk gjeti ate qe kerkonte(gjithmonr duke ju referuar shkrimit).Dhe kjo nuk do te thote qe te egzistoj mosnjeriu as tek ju-ish te dashurit e saj,as tek ajo-ish e dashura juaj.
Ndersa une kam pershtypjen se ti nuk mendoje fare se ciles rruge do ti binte ne kthim-ajo.Dhe ne fund te fundit skishe si ta dije.
Faleminderit Zana
Ju keni te drejte nese duket e rende te perjashtohen nga te qenurit "njeri" une , ai, ajo, ata.
E para me sa eshte lene te kuptohet ...ikja e saj nuk ishte dashuri. Pasi smund te ishte e tille. per ish te "dashuren" time apo te personazhit tim (qe nuk jam aspak une) Pra ishte thjesht nje rreshqitje.nje gjueti e tipit femror te tipave te tilla femrash.
Pra mungon dicka nga njeriu ne kete rast.
Ai "miku im" skishte se si te lepihej te dashures time duke besuar vetes ne pasurine ne xhentilesen fallso.
Nese ajo "kthehet" . Kthim une mendoja ate qe, ajo nje dite...pas luxit pasurise aventures do kete nevoje per pak prehje njerzore. Nuk do kthehej nga ai....pasi ate e njihte tashme...Se nuk ishte njeriu ai...
respekt Dreri
muzg i heshtur
elsa moj kujdes me ate rreklamen ti
pse jeni seksi mos jau merre mendjen te tjerve
allahu-ekber, allahu-ekber we lilahi ilhamd. esheduen lailahe ilallah we esheduen muahameden abduhu resuluhu.
Krijoni Kontakt