Close
Faqja 9 prej 49 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 488
    i/e regjistruar Maska e Gabro Gabi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    zagreb
    Postime
    21
    jane pergjigje te mrekulluara por duhet ta dime se kurre me afer nuk jemi per dominimin ne ballkan VETEM NJE SHQIPERI E RIBASHKUAR SHQIPARI ECEN PERPARA
    nje popull nje qendrim

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anėtarėsuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82

Bashkimi i vertete i shqiptareve

E kam thene dhe me pare se neve nuk na mungojne idete dhe mendimet per ceshtjen se si mund ta bejme bashkimin mbarekombetare.
    Kur lexon te behet qejfi shume se nuk mund te mos pajtohesh me mendimin e cdo kujt qe shkruan se ne pergjithesi qe te gjithe jane per nje ideje.
    Por problemi im eshte se neve po nxitohemi pak. Ekam fjalen qe duhet qe te jemi me konkrete nuk duhette harrojme qe jemi nje komb ,jemi SHQIPETARE ME TROJET TONA qe jetojme ne Greqi, Maqedoni, Serbi, Mali i Zi.
    Nuk duhet te harrojme qe per here te pare me 1912 u ngrit flamuri yne qe pas Skenderbeut.(Shteti i fundid qe shpalli pavaresine nga perandoria automane ishte Shqiperia)
    Nuk duhet qe per 50 vjete shqiperia u sundua nda te pafete komuniste e qe nuk dorezohen edhe sot.
    Sot kur shikon se cfare prespektivash ka shqiperia ,sa eshte ajo e forte dhe e bashkuar neve duhet qe te jemi krenare per arritjen por une dua te hedh nje mendim timin personal qe eshte vendimtare ne bashkimin mbareshqiptare.
    Une mendoj se me se shumti kontributi sakrifica gjaku dhe djersa qe derdhet per ndertimin e Shqiperise dote bejne edhe bashkimin.
    Cdo shqipetare ka te drejte te shprehe mendimin e vete per bashkimin por duke mos harruar nje gje SAKRIFICAT.
    Kush eshte per sakrifica dhe jo per politike, kush ndihmon ne menyre direkte me djerse dhe gjak (KOSOVA,SHQIPTARET NE MAQEDONI) ne.qe. se eshte nevoja me gjera konkrete dhe jo me llafe .
    Kemi diskutuar dhe sterdiskutuar per kete ceshteje madhore por le te bejme dicka konkrete
    Le te derdhim nje kontribute monetare ne emer te kombit SHQIPETARE.
    Faleminderit.

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Ke plotesisht te drejte dhe une gjithmone jam munduar qe te japim mendime e ide konkrete.

Te japim para thoni ju.

Kujt dhe per cfare psh

Une kam thene na duhet nje fondacion per shkollat shqip ne Mal te Zi, Maqedoni e Greqi psh

Ne jemi nje grup qe duam te publikojme ne shqip dhe anglisht vepren e Kolise psh

Anton
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Postime
    655

PARASE TE MBLEDHIM PARA, DUHET TE MBLEDHIM SHQIPTARE!

parase te mbledim para (lek), duhet te mbledhim shqiptare te BESES SE BESELIDHJES SHQIPTARE - se nuk na duhen asgje parate e leket e atyre shqipfolesve, qe pengojne procesin e bashkimit kombetar!

Parate e gjithkuja nuk na duhen, por na duhen shqiptaret e paanshem, atdhetare, me biografi te pastra, meveprime te pastra
    kombetare ne cdo situate qe vepruan e veprojne!

Nuk na duhen drigjent dekadent inorante e provokatore, por atdhetare te mirefillte apolitik e politik te mirefillte, qe kane parim kryesor - zgjidhjen e ceshtjes kombetare!

Nuk kane me vend hipokrizite qorre ne dem te ceshtjes kombetare!

Populli e atdheu i njeh fort mire bijte e TIJ besnike!

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    E mbi te gjitha nuk na duhen perversa.

Anton

i/e regjistruar Maska e Lekė Rezniqi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Si vjen bashkimi Kombėtar?

Tė nderuar miq, ju anėtarė tė Forumit Shqiptar,

Desha vetėm tė them se edhe superstrada Durrės-Prishtinė,qė pritet tė ndėrtohet brenda kėtyre pesė viteve, paraqet njė urė tė fortė, nė mos mė tė rėndėsishmen, lidhėse ndėrshqiptare.
    Prandaj kisha dashur qė tė gjithė tė pėrkrahim kėtė iniciativė tė pushtetarėve tanė, pa marrė parasysh tė kaluarėn e afėrt, ku pothuajse e tėrė pasuria shqiptare u plaēkit nga forcat serbo-sllave dhe nga disa drejtues tė shtetit.
    Tė mos i lejojmė qė ca serbė dhe maqedonas tė na frikėsojnė me embargo ekonomike vetėm se rruga Tiranė-Prishtinė momentalisht nuk ka kapacitete pėr tė transportuar mallra tė mjaftueshme pėr njerėzit nė Kosovė.
    Ta ndėrtojmė sė bashku superstradėn dhe automatikisht t'i shmangim tė gjitha mundėsitė e ndarjeve dhe pėrēarjeve ndėrshqiptare.
    Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29
    Dmth hapa konkret ne te cilet mund te ndihmohet jane keta:

1. Pekrahja e shkollave shqipe
    2. Perkrahja e autostrades Prishtine-Durres

Te hapim dy fonde per keto dy qellime dhe te zgjedhim ndonje person apo organizate e cila do te marrte persiper kontrollimin/menagjimin e ketyre fondeve. Une jam i gatshem qe te ndihmoj ne keto fonde me nga 200 Euro ne muaj (100 Euro per shkolla dhe 100 Euro per autostrade).

Le te paraqiten te gjithe ata te cilet kane mundesi te ndihmojne keto fonde (emri dhe mbiemri dhe shuma), edhe ta zgjedhim personin/organizaten pergjegjese per menagjim te ketyre fondeve.

Ju pershendes

Fitim Skenderi

i/e regjistruar Maska e Lekė Rezniqi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Si vjen bashkimi Kombėtar?

Z. Fitim tė falemnderit pėr kėtė pėrkrahje tė menjėhershme.
    Tė gjithė duhet tė reagojmė nė formėn sikurse Fitimi, menjėherė me mendime konkrete.
    Edhe unė jam i gatshėm tė kontribuoj me 200 Euro nė muaj.
    100 Euro pėr shkolla dhe 100 pėr superstradėn.

Tė mos mbesim tė vetmit, z. Fitimi dhe unė me pėrkrahje konkrete. Ngrihuni edhe ju nga gjumi dhe mos mendoni vetėm se ēfarė tė shkruani pė t'ju figuruar emri nė Forum.
    Reagoni sa mė shpejtė.
    Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Te nderuar jam dakort,

per shkollat ne nuk kemi akoma informacion te plote.

Per rrugen besoj se do te jete me kollaj.

Une quhem Anton Ashta dhe ne jemi nje grup qe po mundohemi te gjejme informacion e te organizohemi per Fondin per Shkollat

Adresa ime eshte:

anton1as@yahoo.de

Per tu vene ne kontakt.

Ju pershendes,

Anton

i/e regjistruar Maska e Gabro Gabi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    zagreb
    Postime
    21
    JU PERSHENDES PER INJICATIVEN EDHE UNE SI STUDENT JAM I GATSHEM TE KONTRIBOJ AQ SA KAM MUNDESI SI NGA ANA ORGANIZATIVE APO EDHE NGA ANA MATRALE JU LUMT KJO ESHTE NJE GJE QE MUND TE ECIM PERPARA, PRA MOS TE JET VETEM ME FJAL KJO GJE PO MENJEHER TE FILLON PUNA NE KETE DREJTIM.
    nje popull nje qendrim

Faqja 9 prej 49 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. Bashkimi Kombėtar: Sfida Dhe Realiteti
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 14:01
  3. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  4. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •