Close
Faqja 11 prej 49 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 488
    i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

ENIT tim tė dashur

ENI or mik!
    Sa mirė qė je i besimit ortodoks, shqiptar ama! Kėshtu ėshtė dhe ime shoqe - ortodokse e Gjirokastrės dhe e kam pėr nder qė jam dhėndėr atje! fJALIA IME PROVOKATIVE qė kam dėshirė tė shoh edhe Janaq, Kristaq, apo Fotaq, ka lidhje vetėm me faktin e hidhur qė unė po e shkruaj me shkronja tė mėdha: A ĖSHTĖ I INTERESUAR KRYEPESHKOPI ORTODOKS GREK JANULLATOS - QĖ DREJTON KISHĖN "autoqefale" TONĖN I SHQETSUAR DHE I INTERESUAR SA EDHE TI OR MIKU DHE VĖLLAI IM ENI????!!!
    Nėm tėlutem pėrgjigje dhe vazhdojmė sėtoku tė diskutojmė, sepse unė ANGAZHIMIN TĖND e shoh tė barazvlerė me pėrpjekjet e Nolit, Qirjazit, Luarasit, Adrenit, e plot e plot Mėndjeve tė Ndritura Kombėtare, qė disa pėrpiqen t'ua dhurojnė sllavėve dhe grekėrve me pretendimin absurd se ata nuk janė shqiptarė!!
    ENI mė shkruaj gjatė dhe pastaj do hidhemi nė AKSION sėbashku pėr tė vėnė tė gjitha energjitė tona si Anton Ashta, Lek Rezniqi,(tė mė falin tė tjerėt qė nuk po i pėrmend por thjeshtė pėr tė mos humbur kohė).
    Me respekt Agim Doēi

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898

Pergjigja ime mbi Janullatosin

Sa kam ndjekur Kryepeshkopin Janullatos, pergjigja ime Z. Doēi eshte qe JO

p.s.
    nqs me lejoni,jam moter e jo vella per Ju, Z. Doēi, mqs i perkas gjinise femer

pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Bashkimi

Pershendetje te gjitheve,

Te gjithe ne qe marrim pjese rrethe qfaredo orgazimi qe ne nje menyre apo menyre tjeret perparon dhe ngrite idealin Shqipetar jemi djem dhe bija te vertete te kombit.
    Mirepo ne jemi te ballafaquar te bejme nje gje qe ende askush nuk e ka bere para nesh. Nuk kemi kurfar pervoje rrethe realizimit te tij.

Une do te parashtroj disa qeshtje bazike, duke pas parasysh mberrijtjet e deritanishme te procesit. Dhe kjo vlene si per Bashkimin ashtu edhe per Beselidhjen, apo qfaredo organizimi tjeter.

1 A KEMI NDONJE SKELET PLATFORM, APO SKELET IDEOLOGJI.

Ky eshte sistemi qe une shfrytezoj per ta shkruaj nje skenare te filmit. Se pari shkruaj skeletin e ngjarjes. Nese me pelqene skeleti atehere filloj gjymtyret e atij skeleti ti mbushi me mishe, lekure dhe qfaredo qe i nevojiten, sepse une jam i lumture me formen e skeletin qe i perngjane nje njeriu. Nje gabim ne skelet do te me kushtonte 30 apo 50 faqe mund i kote.

2 QDO ORGANIZIM DUHET TE KETE HIJEN E SAJ ( OPOZITEN)

Ne qe nuk jemi marre me politik nuk e kuptojme pse duhet te ekzistoje nje opozite, dhe deri diku e marrim ate si tragjike. Kjo eshte edhe arsyeja pse une perkrahi jo vetem Beselidhjen, por edhe Bashkimin e qfaredo organizimi tjeter. Pergjegja eshte shume e thjeshte. Nese nje organizim deshtone per arsye te ndryshme se paku populli ka nje zgjedhje tjeter.

3 FAZAT E PERPARIMIT

a) Lindja e foshnjes. Emertimi i foshnjes.
    b) Zhagitja e foshnjes.
    c) Hapat e pare te foshnjes.
    d) Femija ece pa probleme.
    e) Femija vrapon.
    f) Femija rritet dhe behet djalosh.
    g) Femija behet burre. Tani ndoshta eshte edhe pilote.

Pra perparimi duhet te behet hap pas hapi e jo te kerceret nga a) ne d) e pastaj g) sepse do te ishte nje formule e deshtimit.

Do ta le me kaqe kesaj here, sepse ndoshta shumica pritojne te lexojne shume.

Suksese te gjitheve, pra popullit e kombit tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, UK
    Postime
    29
    Edhe une ploteshit e perkrah mendimin e z. Agim Doēi dhe . Leke Rezniqi per nje kuvend ne Prizren. Edhe une jam i gatshem qe nese ka nevoje te udhetoje per ne Prizren me qellim te perkrahjes dhe nese ka nevoje ndihmes per nje kuvend.

Ju pershendes

Fitim Skenderi

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799

Pellasgianit

I nderuar!
    Diku aty nga faqja 3 e kėsaj teme kam shkruar aq sa dija! Pastaj kanė vazhduar diskutimet tepėr tė vlefshme nė 6 apo 7 faqe pasardhėse! Tani ju keni sugjerimet dhe mendimet qė hė pėr hė i keni shkruar! Antoni besoj se po e ndjek diskutimin! Ai asht dolli-bashi! Unė do tė desha qė tė bashkėbisedojmė edhe pse ju keni marrė krahasime anatomike! Pra krejt nė regull dhe nė mėnyrė sempliciste me anė tė skeletit dhe mbushjes sė tij me mish, bėni njė sqarim shumė bindės. Nuk ka gjė se e ke ndėrprerė vetė diskutimin, kjo sepse ti nuk e e sheh tė arsyeshme tė hapėsh punė tė madhe! OK! Jam me ty! Step by step!
    Me respekt Agim Doēi

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799

Enit motėr!

ENI motėrz apo bijė!
    Mė fal se nga nxitimi tė shkrova vėlla! S'ka gjė apo jo!?
    Vazhdojmė mė tutje pėr temėn - kjo ėshtė e rėndėsishme!
    Tė kėrkoja

i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Perparimi

I nderuar Agim,

Kete shembull une ia jap shokeve te mi.

Paramendoni nje mrrekulli, dhe e gjithe dituria jote transferohet ne mendjen time. Si do te ndihesha une?
    Por qka do te ndodhte kur dituria ime transferohet ne mendjen tende. Si do te ndiheshe ti ne kete rast.
    Kjo ne idealizem thirret bashkpunim 100 %. Ne realizem fatekeqesishte eshte e pamundeshme. Ti si Agim Doqi ke ofruar nje perqindje shume te lakmueshme. Sikur te gjithe ne te ishim artist.

Ka shume arsye pse une kam deshire te thjeshtesoj punet. Nese e kuptojme thelbin, zemren e qeshtjes eshte shume me lehte te kontrrollosh e te zhvillosh ate qeshtje.
    Vete qeshtja qe eshte nisur eshte kombetare. Ne kete qeshtje me shprese do te marrin mijera persona, te cilet do te vijne nga shkalle te ndryshme te diturise e te inteligjences. Nese thjeshtohen gjerat secili do te mund ti kuptoje.

Nje arsye tjeter eshte organizimi i vete organizimit. Une te falemderoj qe me drejtove se ne qfare faqe une duhet ti lexoj. Tani ne gjendemi ne fazen qe sapo e kemi emertuar organizimin. Ky eshte vetem fillimi. Tani fizikishte eshte e mundeshme per nje qe sapo eshte inkuadruar te lexoj keto faqet qe jane te shkruara deri me tani. Por si mund te lexoje nje i interesuar i ri pas dy apo tre muajve. Qeshtjen qe ne e kemi filluar nuk do te realizohet mbrenda disa muajve. Do te kishim fat shume te madh nese e mberrijme kete mbrenda disa viteve.

Koncentrimi i nje njeriu nuk mund te shkoj ne 100 vende ne te njejten kohe. Kjo eshte edhe arsyeja pse organizohet puna. Ndahen obligimet. Mirren pergjegjesit e caktuara.

Kam rrespekt per ty dhe te gjithe te tjeret qe jane duke derdhe mund per kete populle.

Me nderime,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pelasgian : 24-06-2002 mė 09:38

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Postime
    2,799

pellasgian

Pellasgian!
    Tė kuptova krejtėsisht! Ke shumė tė derjtė. Flm pėr mendimet e vlefshme!
    Me respekt Agim Doēi

i/e regjistruar Maska e Lekė Rezniqi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Si vjen bashkimi Kombėtar?

Tė nderuar miq, ju anėtarė tė Forumit Shqiptar,

Ju falemnderit pėr pėrkrahjen pėr iniciativėn tonė tė pėrgjithshme pėr Bashkim Kombėtar.
    Pra, Kuvendi Kombėtar dhe plani i z.Doēi nė pirgjithėsi pėrkrahet nė masė tė madhe.
    Tani kemi programin se ē'duhet tė bėjmė, na mbetet vetėm tė veprojmė.
    Kisha pėr tė propozuar qė secili prej nesh tė pėrcaktojmė njė datė qė do tė mendonit se duhet tė mbahet Kuvendi, por gjithsesi para Festės Kombėtare tė Flamurit 28 Nėntor.
    Mendimi im do tė kishte qenė diku gjatė shtatorit. Por, nuk ėshtė e domosdoshme qė tė aprovohet mendimi im, sepse unė mė sė paku do ta pėrcaktoj datėn sepse jetoj nė Prishtinė dhe pėr mua problemi mė i vogėl ėshtė data, se udhėtimin nuk e kam problem nė krahasim me disa prej jush, tė nderuar anėtarė tė Forumit Shqiptar, qė jeni ndoshta shumė mė larg se unė dhe do t'ju duhej qė ta planifikoni udhėtimin qė mė parė. Prandaj tė mos e zgjas, do t'ju kisha lutur qė tė shkruani se kur juve personalisht ju pėrshtatet tė mbahet Kuvendi. Ju kisha lutur tė keni parasysh edhe zgjedhjet komunale tė Kosovės nė tetor, gjė qė do tė kishte mundur tė pasqyrohej nė mbajtjen e Kuvendit.
    Pra, tani tė vendosim se kur tė mbahet Kuvendi e t'i lėmė mėnjanė diskutimet qė nuk i kontribojnė mbajtjes sė Kuvendit.
    Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.

i/e regjistruar Maska e harmonies
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    181
    Jam tepėr i vogėl para madhėshtisė sė FORUMIT

porse je ne lartesine e duhur per te udhehequr shqiptaret drejt bashkimit te tyre bejtexhio-poetik.

thjeshtė pėr tė mos humbur kohė

me cfare ore e mat kohen zotni Doci? Hyn ekzistenca juaj ne kete mes?

Faqja 11 prej 49 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. Bashkimi Kombėtar: Sfida Dhe Realiteti
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 14:01
  3. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  4. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •