Vjen vetem me atdhetar ne krye te shtetit.........
Vjen vetem me atdhetar ne krye te shtetit.........
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
A kalojme prape tek idete konkrete?
Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?
Me jepni nje arme edhe disa trima edhe e bej une bashkimin
![]()
![]()
![]()
I nderuari Sonik,
Aty ėshtė i tėrė qėllimi.
Tė angazhohemi pėr gjetjen e armėve dhe trimave, pėr tė arritur Bashkimin Kombėtar.
Leka
Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.
Dhe une ashtu si ty mendoj.
Kur do te japesh nje mendim, mos e lidh me ata qe hane bar, nuk besoj po diskutojme per receta kuzhine ketu.
_______
Fiori
E dini cfare?
Jo vetem kur shkoj jashte shtetit, por edhe ketu ne Tirane kur jam, veshi me degjon fjale te tilla si: ishte nje shqiptar i Kosoves, nje shqiptar i Maqedonise, shqiptar i Shqiperise, shqiptar i Malit te Zi.
Atehere une pyes:- DERI KUR DO TE VAZHDOJME TA QUAJME NJERI-TJETRIN APO TE NA QUAJNE TE HUAJT SHQIPTAR 1. SHQIPTAR 2 SHQIPTAR 3 E ME RADHE ?!!!!!!!!!! A NUK ESHTE E GJITHA KJO NJE FARSE KOMBETARE DHE NDERKOMBETARE?
Ku jeni o shqiptare te te gjitha trojeve?!
Sa shume kemi harruar!
Sa shume kemi vuajtur!
Sa shume jemi fajtore!
Sa shume kemi per te bere!
Sa detyrime kemi ndaj ketij kombi!
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
E c'na duhet ne se c'thote bota per ne?Postuar mė parė nga Berti
Veshtire qe te realizohet ky bashkim.Shqiptaret nuk arriten te shtetformojne nje Shqiperi te vogel e jo nje te bashkuar.
Per fat te keq bota ka krijuar mendimin qe ne shqiptaret nuk jemi shtetformues por shtetprishes.
Bota gjithmone ka "llapur" per ne dhe ka llapur gabim. Edhe sot e kesaj dite ne vuajme pasojat e vendimeve te tyre, qe shume mire e dime i ngjajne asaj lojes se shahut te luajtur nga pleq megalomane. Kjo bote, sidomos Evropa "K***e" na ka shume borxhe. Le te merret njehere me larjen e ketyre borxheve, ose te pakten nese nuk e ben kete, le te heshte, edhe heshtja tregon nje fare kulture. Nuk na duhen fare teorizimet e tyre. Me mire se te tjeret ne shqiptaret ua dime fytyren e vertete atyre. Nejse, nuk dua qe mendimet e mia te shfaqen ne driten e nje ekstremizmi, por, nuk durohet me, dhe keto ngjarjet e fundit.....
Eshte koha e ZERIT TE SHPIRTIT TE SHQIPTARIT, ESHTE KOHA JONE DHE E TE VERTETES SONE!
BOLL ME ME KETA TE HUAJT,
Nuk ka ceshtje nderkombetare pa zgjidhur njehere ceshtjen tone kombetare.
me respekt Puhiza
Tingujt e heshtjes sė mendimeve te pathėna
perplasen nė detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmėt keqaz mbulojnė
U mpiksėn tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
psh
Pse duhet qe kosovaret apo shqiptaret e tjere te kene veshteresi te marrin pasaportat e RSH?
Dicka absurde.
Te gjithe atyre qe e kerkojne kete duhet tia japim menjehere e jo ti torturojme.
Drejtuar atyre qe kerkojne arme:
Pse te mos bejme me perpara Universitetin e Tetoves , universitetin me te mire ne Ballkan?
Pse te mos hapin nje shkolle shqip ne Janine?
Sa shkolla shqiptare u financuan nga ne Mal te Zi?
C“na duhen 1000000000000000000000000 shoqata e 1000000000000000000000000000000000000000000000000
kryetare qe vetem prrallisin?
Krijoni Kontakt