Close
Faqja 18 prej 49 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 488
    i/e regjistruar Maska e Pelasgian
    Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Bashkimi kombetar

Anton,

Te lutem,

Qeshtja eshte Kombetare, jo personale.

Populli yne eshte duke u koncentruar kah BINGO qe sipas mendimit tim eshte vetem nje vjedhje e organizuar.

Por te lutem mos keqekupto, kjo ka lidhje vetem me interesimin e popullit. Populli yne eshte duke jetuar ne enderrat per te fituar 25 000 euro, mbrenda qastit. Popullit duhet sqaruar se vetem me pune mberrihet deri te 25 000 euro. Keto jane fatekeqesishte disa teme qe ata ne pozita ti adresojne. Eshte ende rremuje.

Ne duhet te qojme koncentrimin kah Rruga e Bashkimit.

Normal une jam PER, per kete arsye jam duke investuar kohe dhe mund per kete qeshtje.

Mirekuptim,

i/e regjistruar Maska e Lekė Rezniqi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Pak mbi ekonominė

Mė falni qė dola nga struktura e diskutimeve tė deritashme.

Zgjohuni nga jumi i thellė njėherė e pėrgjithmonė.

E dini pse ju them qė jeni nė gjumė?

Ju kisha lutur tė vizitoni we faqen e Agjencisė Telegrafike Shqiptare, www.ata-al.net dhe nė kėndin e eknomisė si kryetemė ėshtė deklarata e njė greku, qė nė Shqipėri ndodhet me postin e ambasadorit tė shtetit grek, nė tė cilėn shkruan se Grekėt janė tė interesuar pėr investime nė veri tė Shqipėrisė.Ndoshta kur e shohim nė aspektin e investimeve ėshtė njė lajm i mirė se edhe shtet tjera, donatorėt tjerė (mendoj ndėrkombėtarėt) janė tė interesuar pėr investime nė ekonominė e Shqipėrisė. Unė pajtohem plotėsisht me tė, por a mund tė ma shpjegoni nėse jo ju tė nderuar anėtarė tė Forumit ndokush i institucioneve tė larta kėtė interesim kaq tė madh tė grekėve pėr investime nė Shqipėri??? Tė atyre, qė ende njė shekull nuk ka kaluar kur mundoheshin tė pushtonin jugun Shqiptar, Ēamėrinė apo "Vorio-Epirin" siē e quajnė ata??? I cili ende ėshtė nėn pushtimin grek, pėrderisa grekėt sot duan tė "mėkėmbin ekonominė Shqiptare.Kjo ėshtė absurde. Bankat e aksionarėve Shqiptarė vijnė deri te falimentimi dhe aty menjėherė Bankat e grekėve vijnė blejnė aksionet dhe Bankat Shqiptare bėhen automatikisht greke dhe shteti grek thjeshtė ka nė duar Sistemin Bankar Shqiptar. Po tė ishte vetėm tek Bankat dhe aksionet bankare do tė pajtohesha disi, por nuk mund tė pajtohem se si ata fusin hundėt nė ēdo kėnd tė ekonomisė Shqiptare, e sidomos duke komercializuar dhe privatizuar fabrikat e kombinatet shtetėrore. Ose investime nė turizmin Shqiptar, si mund tė shpjegohet kjo?
    A nuk ka Greqia turizėm tė zhvilluar?? Turizmi Shqiptar nuk vie nė konkurrencė me tė, edhepse ka bukuri jashtėzakonisht mahnitėse bregdetare e malore, nuk ėshtė i adaptuar pėr turizėm, mendoj nė krahasim me atė grek.
    E tėra kjo nga unė nėnkuptohet nė asnjė mėnyrė tjetėr pos mundimit pėr pushtimin grek. Ata kanė filluar nga jugu i Shqipėrisė, duke u ofruar tė arshura tė varfėrve Shqiptarė nga jugu (duke shfrytėzuar gjendjen e vėshtirė ekonomike) dhe duke i kushtėzuar pastaj ata qė tė pėrkrahin investimin grek, dhe tani do fillojnė tė shkojnė nga veriu, "Pėr investime".
    Ata janė nisur nga ekonomia e shkatėrruar shtetėrore, pastaj sistemi bankar Shqiptar, e kėshtu do tė arrijnė deri tek pragjer tona tė dyqaneve private. Pastaj pasi kanė tėrė ekonominė nė duar fillojnė t'i shantazhojnė institucionet Shqiptare. Qė ndoshta kanė filluar tashmė, pasi kanė tėrė kėtė pėrkrahje dhe pa asnjė hezitim grekėt vazhdojnė tė "investojnė nė Shqipėri", e arsyetohen se kinse investitorė ndėrkombėtarė. Unė nuk po e mohoj kėtė. Por, si ėshtė e mundur qė kaq shumė janė tė interesuar vetėm grekėt, e shtetasit tjerė ndėrkombėtarė nuk paskan kėtė siguri dhe interesim pėr investime.
    Prandaj tė zgjohemi nga gjumi dhe tė inicojmė investime tė afaristėve Shqiptarė, kudo qė ndodhen ata.
    Prandaj edhe nė Kosovė e edhe nė Shqipėri tė mbahen konferenca qė jo vetėm tė ftonin afaristėt, por njėherė tė mahniten me kėtė "Tokė tė Bekuar" ku jetojmė ne, dhe tė investojnė.
    Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Po pra:

Si vjen Bashkimi?

Tre ide jane hedhur.

Je ti per ato tre ide ?

Po ose jo?

Cfare mund te besh per ato?

Ke ide te tjera si vjen bashkimi?

Po konkrete ama.

Qe te kuptohemi e te mos merremi me retorike.
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Mė fal Anton

Anton nėse e ke me mua pėr konferencat qė pėrmenda unė jam i gatshėm tė organizoj kudo nė Kosovė ose Shqipėri njė tė tillė.
    Jam vetėm pėr zhvillimin e Shqiptarėve nė ēdo sektor jetėsor.
    Nėse nuk e pate me mua atė se kemi tre ide atėherė mėfal.

Leka

i/e regjistruar Maska e Gabro Gabi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    zagreb
    Postime
    21
    Ju lutem Z. Lekė dhe Z. Anton, po deshen tjeret bashkpunim le te shprehen dhe ky debat le te mbyllet ne nje menyr se siq po shihen edhe shum muaj do te shkojnė dhe "DISA" nuk duan zgjidhje, ata qe deshirojn te bashkepunojne Z. Anton thuaju qe te kontaktojnė ne Ju ne e- mail privat dhe perpilo nje liste ku me von do ta bejsh publike, qao
    nje popull nje qendrim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Postime
    80

Anton jepi drejtim

Edhe unė si dhe Gabro Gabi mendoj ti jepet fund diskutimeve pa fund. Anton tė lutem kontaktoji tė interesuarit dhe bėjė njė list me ata qė duan tė bėjnė diēka konkrete. Nuk ja vlen mė tė diskutohet. Ata qė janė pro ngelen pro, ata qė janė kundra do ngelen po kundra le te diskutojmė ne kėtu.
    Anton besoj se e ke adresėn time elektronike. Nėse ka diēka na e komuniko. Unė jamė dakord pė veprime konkrete.
    Rycki

Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Tė nderuar

Z. Anton, z. Gabro Gabi, e z. Rycki2001,

Unė shumė mė herėt pata thėnė se duhet tė veprojmė dhe mjaft kemi diskutuar, por ky mendim imi i kritikua nga njė anėtar i Forumit, duke thėnė se ėshtė rrezik tė fillohet me veprime konkrete spse janė ilegale.
    Unė jam i gatshėm nė ēdo aspekt tė ndhmoj. Vetėm mė lajmėroni.
    Mund tė mė shkruani edhe nė: lek_rezniqi@hotmail.com

Leka

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Bashkimi kombetar

Une kam parashtruar dy metoda

Metoda e pare eshte METODA E HIJES. E cila ne ndonje menyre do te mbronte investimet e te gjitheve ketu ne forum, apo kudo qe jane. Kete menyre e perdorin e gjithe bota, perveq nesh.

Menyra e dyte, te cilen disa nga ju e quani retorik te pafund ka te beje me perkrahjen gjithepopullore, apo gjithkombetare, duke mbledh te gjitha forcat e mundeshme per te ndertuar rrugen.

Meditja ime eshte 200 Euro. Sa me kushtone mua nese i jap per kete qellim madheshtor. Asgje. Por une nuk do te investoj asnje cent nese nuk eshte e kjarte se kush, ku, qysh dhe pse.

NESE NESER UNE NDEGJOJ PERMESE TELEVIZIONIT, RADIOS, SHTYPIT ETJ SE ESHTE BERE NJE APEL GJITHEKOMBETAR PER TE NDIHMUAR MATERIALISHTE PER NDERTIMIN E RRUGES, UNE DO TE JEM I PARI QE TE INVESTOJ JO 200, POR 2000 EURO, APO SA TE ESHTE NEVOJA. SEPSE NE KETE MENYRE UNE E DI SE I GJITHE POPULLI E KUPTON QESHTJEN DHE RENDESINE E SAJ.

Ne nder kohe une ju uroj te gjithe dashamireve fat.

Ky eshte edhe fundi i RETORIKES sime.

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    I dashur Pelazgian,

nuk po te kuptoj sinqerisht nuk po te kuptoj.

"NESE NESER UNE NDEGJOJ PERMESE TELEVIZIONIT, RADIOS, SHTYPIT ETJ SE ESHTE BERE NJE APEL GJITHEKOMBETAR PER TE NDIHMUAR MATERIALISHTE PER NDERTIMIN E RRUGES, UNE DO TE JEM I PARI QE TE INVESTOJ JO 200, POR 2000 EURO, APO SA TE ESHTE NEVOJA."

Ne televizion e ne shtyp ka tre vjet qe ka dale.

Ketu behet fjale cfare do bejme une dhe ti.
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Anėtarėsuar
    16-06-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    391

Baza

Anton i nderuar,

Qellimi eshte qe te kemi mbeshtetjen nga ideologet e te gjitha viseve, ku emri i tyre do te qonte pesh.

Perndyshe do ta kemi shume veshtire.

Perseri diqka ndodhe ketu. Diqka e mire do te dale nga ketu. Por do te mbetet vetem nje fillim, iniciativ, asgje me shume.

Zhvillimi varet nga perkrahja e ideologeve tane, udheheqesis se shtetit etj.

Ky eshte besimi im.

Faqja 18 prej 49 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Origjina e Himnit te Flamurit
    Nga Albo nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 22-12-2021, 11:51
  2. Bashkimi Kombėtar: Sfida Dhe Realiteti
    Nga Sabriu nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-03-2009, 14:01
  3. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  4. Historia ndryshe
    Nga karaburuni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  5. Abaz Ermenji
    Nga Eni nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 12-03-2003, 14:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •