MIRESERDHET LENCI DHE NETA.
JU LUTEMI PREZANTONI VETEN TUAJ
O HUGGOS ME DUKET SE DHE TI NUK JE PREZANTUAR
IKA
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
MIRESERDHET LENCI DHE NETA.
JU LUTEMI PREZANTONI VETEN TUAJ
O HUGGOS ME DUKET SE DHE TI NUK JE PREZANTUAR
IKA
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jeto sot se neser si dihet..........
Ela re Moro..
Mua me kaloi koha, pothuajse u plaka ketu.. Tani e kane radhen me te rinjte..Gjithsesi sa here kam kohe te lire, ju ndjek te gjitheve me interes. Ptu, ptu.. mi sas matiaso..
Po deshe nje prezantim te shkurter e kam ketu
Me fal per ngateresen Neta,
por para disa kohesh me kishte shkruar nje vajze nga Patra, (studente per mjekesi..) e cila kishte deshire te bashkebisedonte me bashke-atdhetare sidomos ketu ne Greqi, dhe i ofrova pikerisht kete teme te forumit, per te komunikuar.. Gjithsesi do ta presim
Ju uroj te gjitheve nje dite te mbare.. (se per mua s'ishte dhe aq..)
huggos
detyra ime ėshtė qė me gjithė fuqinė time t'i shėrbej kėtij brezi; duke bėrė kėshtu, njėkohėsisht, kam dhėnė kontributin tim mė tė mirė edhe pė brezin e ardhshėm... - george mueller
O huggos ato i dija une vella se i kisha lexuar
po dhe me kaq qe na shkruan ti ne faleminderit.
ej mos caj koke se te gjitha kalojne dhe te gjitha rregullohen.
AH HAROVA DHE SHKROVA ME TE VOGLA. KACAK TE BERA QEFIN DHE TY SHIKON.
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jeto sot se neser si dihet..........
Pershendetje per te rinjte qe erdhen.
Me behet qefi qe paskeni kaluar mire,une kur te lini ndonje takim tjeter,do perpiqem te jem dhe une,per kete te djele perseri nuk do mundesha se do jeme ne Athine perseri.
Nuk e di por do te preferoja shume te dilja ne Perea,me pelqen si vend.
SY prandaj me hante veshi dije mua se me mbanit ne goje
filakia
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Erdha perap uneEdo more edo E pra per te selanikut i thosha ato , pra ....... nejse po ta fla kete here por heres tjeter ama tin evapses filarako ( hahaha )
-- Neta mireerdhe ne ''trlokomion'' tone hehehe ej mbaje mende kete date , qe hyre kety , se qe nga kjo dite fillon jeta jote xexexex , ta kalitera erxonte baby { po te jape nje vleresim por me kusht qe te shkruash me teper gjera ne bigrafine tende se ndryshe do te ta heq prap , ah dhe mos haroje nje fotografi mua privatisht :PP }
-- Moro do shkruash me germa te vogla ,se te betohem nuk dal me me ty hahahah filakia baby
-- O Huggooooooooo sa yje qe ke ti ore , ose Qiell do jesh ose Det ( se dhe aty ka yje ) , une doja te lexoja per biografine tende e ti me flisje per albasoulin ,,,,,, megjithese je nga te vejerit ketu , qendrona me afer neve te rinjve
-- O Durrsaku ku je ore se me mori malli .
-- Juli sa thashe qe te vije ne selanik u fsheve eeeeee , mos u tremb ore se nuk te le te flesh me vertete ne pangaqi , do te te jap dhe nje kuverte qe mos kesh ftote hahahah
*** Cuna , e goca ( shyqyre po shtohen govcat e do shofim dhe ne nje ''aspri mera'' :PP ) ej kam nje vrejtje : Na sxoliazete shkrimet qe dergojme tek njeri tjetri . Kur njeri prej nesh ben nje pyetje , ti kthjeme pergjigje dhe mos te kaloj keshtu pa u lexuar fare nje mesazh. Mos jemi kaq egoista e kerkojme vetem te shkruajme ,por edhe te lexojme me me vemendje , mesazhet qe dergojme tek njeri tjeteri !
-- Kjo verejtje qendron dhe per mua , se dhe une shpesh here i kaloj pa u perqendruar disa mesazhe , dhe kerkoj falje !
Po ju le tani ,bye oll
-- Moro
:T
Pershendetje gjithe pateriteve te Greqise...
Give light and the darkness will disappear of itself.
Erasmus (d. 1536)
Motorat e MOROSE
Kush kėrkon gėzon!
Merrini dhe na beni ndonje vizite kendej nga athina, apo doni te vijme ne andej ( kujdes se kemi mendje te keqe ne. Une per vete nje sebep dua qe te vij. Kam deshire qe ta vizitoj selanikun. Dhe sebepin e kam tani). Shruajta dhe une nje Carcaf tani por nuk munda ta dergoj dot se skedari i fotos qe i madh. Do te shkruaj me vone, se me duhet te shkoj ne pune. Pershendetje te rinjve.
Kush kėrkon gėzon!
O plako, Moroja kaq te vogla i shikonte nga aty ku eshte po te hypte tek taraca e pallatit.Megjithate prap mire se une s'po i dergoj dot.Po mire te ziun e mbajte per vete?
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Prsh. te gjitheve, ti sy je i pandreqshem gjirokastrit puro tjetri e shikon cthote ne pangaq dhe me nje kuverte ti mor djale mund te me kerkosh edhe niqio per pangaqin por megjithate do te vij ne Selanik se shpejti (shpresoj) kam shume shoke dhe miq aty.
Moro c'kemi si je ti? Kujdes kur te marresh motorat e Plako-s mos bej suza shume, fora kai to kranos sou.
Jonida nga ty ckemi ndonje gje te re?
Nje persh te vecante per te rinjte dhe sidomos per kolegen nga Patra (edhe une studioj per inxhinieri ndertimi)
Sy kanena sxolio?
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt