Ishte 31dhjetor 1998,ishte mbremje.I mbytur ne vetmi,qendrimi im ne shtepi ishte i pakuptimte.U vesha me ca rroba qe i kisha blere ne shqiperi,vendosa te dal ne nje club ne qender te athines .i ulur ne nje qoshe po pija nje gote vodka dhe po rrija .....,un ,me veten time.Kamarieri qe e pa qe isha vetem mu afrua ,me kishte mbetur ne fyt fjala ,dhe doja t'ia thoja ,por nuk arrita ,sepse e thirren per nje porosi. Perballe meje qendronte nje vajze shume e bukur ,me sy dhe floke te zeza. Ishte tamam vajza qe une imagjinoja ne momentet me romantike. pa e zgjatur shume iu afrova dhe e pyeta nese kisha mundesi te ulesha ,shikimi i saj ishte i cuditshem ,asnjehere nuk isha ndjere ashtu ,as me foli ,as me dha te kuptoja qe nuk deshte. U ula dhe e pyeta ;c'ben nje vajze kaq e bukur vetem naten e vitit te ri?,mu pergjigj se te njejten gje mund te pyeste dhe ajo per mua.Mbase me tha mund te kesh lene vetem familjen,ose te dashuren,por c'ti thoja qe nuk kam asgje nga ato qe permende?,ti tregoja per jeten e veshtire te nje emigranti shqiptar? ,do te ishte idiote po te me degjonte.perseri mendja ma tha ti them frazen ,por me pare desha ta pyes se si e kishte emrin,mu pergjigj se; ka shume rendesi kjo?. Me propozoi qe te dilnim jashte ,e pranova menjehere vetem se me vinte zor se do te zbulonte se nuk e kisha dhe nje cope makine. Dolem dhe sikur ta dinte qe nuk kam makine me tha te prisja sa te sillte ajo te veten nga parkingu,por kur iku ndodhi ajo qe nuk me kishte shkuar kurre nder mend,nje makine e policise me ndaloi para kembeve dhe me kerkoi dokumentat (qe nuk kisha),me futen bernda ne makinen e tyrene momentin qe nuk do doja ,ne momentin kur ajo erdhi me makinen e saj te bardhe .gjate rruges duke shkuar ne polici ,te dy policeve u thashe ,cuna Gezuar vitin e ri ,ethashe me ne fund. ky isht viti im i ri i vitit 1998 , ciao
Krijoni Kontakt