frike nga pleqeria joooooo...vetem shpresoj qe mos shurosem ne brek dhe te kem akoma fuqi per seks:-)
frike nga pleqeria joooooo...vetem shpresoj qe mos shurosem ne brek dhe te kem akoma fuqi per seks:-)
æ~*¤(K)(L) §wėčt Īńńō¢źńt Åńgźl (F)(K)¤*~?
pse te trembesh nga pleqeria. Ky eshte nje fenomen natyror qe trembemi apo nuk trembemi ne do te ndodhe. Ai qe beson se eshte i ri ne shpirt nuk ka per tu plakur kurre. (keshtu besoj edhe une)
Dashuria dhe miqesia jane uruar nga perendia.
Plakja eshte nje fjale qe nuk do te desha te mendoj shume pasi me te vijne edhe shume gjera te tjera te kqija qe as qe dua ti permend , i dini vete ju . Dihet qe askush nuk e pelqen por eshte nje proces i jetes , do sdo ti do plakesh . Do isha kurjoze te di se a thua pleqte e dine se sa jane plakur apo ju duket vetja akoma te rinj .....hihihihi :P
JO.
E pres nderuar ne shtepi.
Shpresoj te jem nje plak me mend me thinja te bardha,e me nje shkop ne dore.
Tani nese pleqeria me merr per keq dyerve te spitalit,te pakten infermjerja,te jete si rrush,si Yll,meqense kur isha i ri kisha dobesi,per yjet me emrin FEMER.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Me nje mendim me GoDDeSS jam edhe mua me tremb shum vdekja nuk me tremb pleqeria por vdekja sepse do vi nje dit qe do mbyllim syt edhe do na fusin ne dhe edhe asnje nuk na nxjerr me ne atdhe deri sa te kalbemi edhe deri sa te na shkrihen kockat edhe te behemi nje hic.Postuar mė parė nga GoDDeSS
jo dhe aq...e vetmja gje qe me frikson eshte vdekja
hmmm nuk kame frik nga pleqeria neqofte se do jet ashtu si e imagjinoj une, sepse ok cdo mosh ka bukurine e saj dhe duhet ta shijojme. E vetmja gje qe kame frik eshte vetmia....nuk dua te behem nje plak qe jeton vetem pa njeri (grrrrrr sa keq per ata pleq qe skan njeri) por dua te kem shuuuuum niper dhe mbesa & my husband
ohh dhe nje gje....nuk dua te kem dhemb artificial si gjyshja ime (85 vjece)j/k
Alda.
Une per vete e kam frike pleqerine, sepse kur shoh shume pleq me vjen gjynah per ta. I shoh te rrudhosur, s'para kane shume fuqi, ca nuk kane njerez ti ndihmojne. Eshte keq ti ngelesh dikujt ne dore, por keshtu ndodh kur plakesh. Shume prej atyre pleqve vuajne nga shendeti ose vetmia.
Pastaj sic tha Reina, pleqeria dhe vdekja jane afer, dhe nuk e besoj qe nuk ka njeri qe s'e ka frike vdekjen ne kete bote, sado qe thone qe nuk e kane frike.
Pervec atyre nipave dhe mbesave nuk e di c'te mire ka pleqeria qe nuk e gjen ne rini.
I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.
"Vitet digjen neper flakė
si fletėt e librit njė nga njė
edhe vajza behet plakė
dhe rinia s'kthehet mė"
- [lol]-
Ore cfare kemi mbjelle ne rini do te korrim ne pleqeri me hir a me pahir!
Po si do t`ja bejme per pensionin tani qe na u be 65 e siper.Boboboooo
"Eshte e embel te plakesh me zemer te ndershme ashtu si me shoqerine e nje miku te mire"
Krijoni Kontakt