Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796

Re: A ju mungon shoqeria e vjeter ?

Postuar më parë nga kolombi

Cmu kujtuan shoket e greqise

A ju mungon shoqeria e vjeter?
    Po shoqeria e re ,a ka mundur ta zevendesoje sadopak ate.

Woow kolombi e ke shkruajtur shum te bukur ate poezin edhe kur po e lexoja sinqerisht ta them qe me ran nja 2 lot se mu kujtua dhe mua shoqeria ime ne Greqi, kur do ikja qe atie nuk e prisja qe do ndjeja keshtu dhe qe do me mungonin kaq shum, dhe me e keqa eshte se kame plot shoqe & shok ketu por JO nuk e kane zevendesuar akoma ate shoqeri qe kisha dhe do jet shum e veshtire ta zevendesojne dikur sepse eshte tjeter ti njofesh ca persona qe ne mosh 4-5 vjece deri sa vete 14 dhe tjeter ti njofesh tani but ok e mira eshte qe do me vij nje nga shoqet me te ngushta ne Canada so mikro to kako

Alda.

i/e regjistruar Maska e Favola_21
    Anëtarësuar
    24-08-2003
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    18
    Kolombi nga e gjete kete teme? Do te na besh te qajme?
    Shoqeria e vjeter ngelet gjithmone e pa zvendesueshme. Une kam 7 vjet qe jam larguar nga shqiperia. Megjithese ketu kam shoqeri te re perseri sa here qe mendoj per shoqerine e vjeter she kohet qe kemi kaluar bashke mallngjehem shume.
    Dashuria dhe miqesia jane uruar nga perendia.

Far away! Maska e Eraaa
    Anëtarësuar
    02-02-2003
    Postime
    161
    Postuar më parë nga ^^Gjalica^^
    .
    Nje pershendetje per Aldushen sepse eshte kjo qe mu ndodh ne c'do moment dhe c'do cast qe un kisha nevoje.Eshte po kjo qe per mua u prish nga shoqeria e saj,gje qe nuk ia harroj kurre kete perkrahje.
    Gjalica asgje rrusho jom e lumtur qe te kam prane se per nji shpirt njeriu si tyne ia vlente gjithcka.
    Sa per shoqerine vjeter,jom larguar shume e vogel nga Shqiperia dhe nuk vuaj nga ky dimension po me te vertete osht e pazevendesueshme.

_Aldushja_
    Live your beliefs and you can turn the world around.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Epo kujt nuk i mungon shoqeria e vjeter , sidomos ne qe jemi larg atdheut , lere mos e pyt . Kemi ngele duke jetuar me kujtime aman , kush e paska shpike kurbetin......
    Sa here kam malle per shoqerine time , hap albumin fotografik dhe futem ne kujtesen time , nganjehere me vjen te qaj , vitet qe kaluam bashke nuk vine me ........ehhhhh kjo eshte jeta dhe duhet pranuar me te mirat dhe te keqijat e saja fundja te gjitha te mirat nuk mund te mblidhen bashke .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-08-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    36
    Nuk e keni idene se sa e rendesishme ishte shoqeria shqiptare per mua, por kur vajta kete vere jam merzitur shume si me priten pasi 2 shoqet e mija u futen ne sherr me mua koc e koti pa asnje arsye. Shoket nga ana tjeter me priten shume mire (hmmm wonder why kurse shoqet lere aman mos e pyet. Shoqeria e Shqiperise ishte fantastike megjithese tani edhe andej gjerat kane ndryshuar dhe shoqet e tuaja jane zheloze qe jeton jashte shtetit. Une per vete jam merzitur shume pasi nuk e prisja kurre nje gje te tille nga shoqet e mija, por aman njerzit ndryshojne( edhe ata te cilet ti mendon qe kurren e kurres nuk do te t'a bejne kete gje te tille) dhe une e mesova shume vone kete gje.

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    aq shume me mungon qe se ke iden more kolombi
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

i/e larguar Maska e DINA
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    I ♥ New York
    Postime
    103
    Shoqeria eshte nje thesar qe nuk e gjen lehte. C'do njeri ka shok dhe shoqe po qe te kesh nje shoqeri duhet te pasur kujdes. Dhe jane shume te ralle ata qe kane nje shoqeri te vertet .
    -Me ka mare malli per shoqerine qe kisha ne shqiperi dh i pershendes.

=========Me respekt Dina============

Albanian princess
    Anëtarësuar
    04-06-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    S'ka njeri qe nuk i mungon shoqeria e vjeter, dhe sa here shkoj ne Shqiperi gezohem qe i takoi, por nje gje te gjithe duhet te kemi parasysh se po te takohemi me ate shoqeri pas disa vitesh nuk do te ishte e njejte. Ata krijojne shoqeri te re sic ne krijojme shoqeri te re ketu. Pastaj ata mund te jetojne ne nje bote komplet ndryshe nga e jona. Kur mblidheni bashke vetem do flisni per te kaluaren, dhe per ca momente per te tashmen. Kur nuk e kalon nje pjese te jetes tende me ata, qe nuk ja di hallet apo gezimet e tyre, dhe nuk komunikon shume pervec nje telefonate apo nje vizite nje here ne vit apo ne ca vite, krijohet nje largesi qe eshte e veshtire ta afrosh.
    I love, I play, I hurt, I blame, but when you are with me you'll never be the same.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    ... per cfare shoqerie e ke fjalen??

Nuk kam patur njeri aq te afert.

Shume prej jush i ngrini ne qiell shoket e vjeter, vetem prej mallit.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944
    ---------------------------------------------------------------

Leila fol per vete motra!

Shoket me te mire (ata te gjimnazit dhe tetevjecares) me mungojne shume. Jane te vetmit shoke te ngushte dhe sa me shume njoh njerez te tjere aq me shume vleresoj ata dhe shoqerine tone qe mbetet akoma e forte pas shume vitesh qe jemi ndare. Sa here qe mblidhemi bashke dhe kujtojme, kuptoj se sa vlere ka pasur dhe ka kjo shoqeri per mua dhe jam i lumtur qe te pakten per disa periudha te shkurtra kohe jemi bashke.

---------------------------------------------------------------
    Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Illiristika - Nezir Myrta
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 17:47
  3. Shoqëria "Bashkimi" në 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  4. Dëshmitarët e Jehovait dhe vetvrasja
    Nga Arrnubi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 06:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •