pershednetje te gjith shqiptart e greqise
pershednetje te gjith shqiptart e greqise
Edi ckemi si je tani?Tani e pashe shkrimin qe kishe shkruajtur ne 26-11 cfare problemi kishe?Shpresoj qe te jesh me mire tani.
Jona nuk ka problem nuk jame nga ata qe u ngelet qefi,uroj qe te gjitha gjerat te te shkojne mire.
Pershendetje dhe ty BOY UK
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
.Nuk ishte ndonje gje e madhe por me dha temp.Kisha ca dite qe me dhimte fyti dhe kujtoja se isha ftohur dhe me dhimbte prej bajameve,por paska qene tjeter gje.Nje virus(mikrob)kishte hyre nga ajri ne fytin tim dhe donte te ndertonte shtepi.E bukura ishte se si pelqente kasollja qe ndertoi ne fillim por pastaj donte vile.
Tani Ari jam mire.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
TE SHKUARA TE SEMUREVE,
AJO QE ME NDODHI ESHTE PERSONALE DHE E KAM SEKRET.
SI JE NE PERGJITHESI JUVE KETO KOHE ?
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
PERSHENDETJE TE GJITHEVE!
KU KENI NDERMEND TI KALONI FESTAT?
Faleminderit Jonida.Ne rregull me ate qe te ndodhi u harrua?
Urime per ditelindje Stinla.U befsh 101vjec.![]()
Se mos harrosh embelsirat ne forum.![]()
Flm Edi,por s'ma dashke te miren,qe me thua dhe 100,qe te behem nje plake e kqeq dhe mos me doje njeri.Aman kur do vdesi kjo se na merziti.Sa per embelsirat do mundohem ti coj sa me shpejt.
Pershendetje te gjitheve
Stinla
Po te them ngelc sa je por mbase plake do jesh akoma me e mire, ku i dihet.
Neta pershendetje.Nga kishe humbur.
Une per vete ketu do ti kaloj se edhe letrat si kam marre akoma.
Shpresoj te jene festa te bukura por aha me c'kam pare deri tani spo me duken per te tilla.Mbase ky viti qe vjen po na sjell ndonje te mire.
Po mire Jonida mos te ngjiti gje semundjen Moroja ty qe s'shkruan me .Shpresoj te mungosh per qef dhe jo per halle.
Krijoni Kontakt