Pershendetje dhe nje vit i mbar per te gjithe.
Ckemi Jona si je me shendet,pune,besoj se kalove mire andej nga Shqiperia.
kemi ndonje gje te re nga ty?
Pershendetje dhe nje vit i mbar per te gjithe.
Ckemi Jona si je me shendet,pune,besoj se kalove mire andej nga Shqiperia.
kemi ndonje gje te re nga ty?
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Une ketu jam nate & ditePostuar mė parė nga jonidapasho
APAPA IKU ENTUZIAZMI JONE,
C'PATET MOR TE URUAR , KU HUMBET ?
Juve ku jeni?
Pershendetje.
Si po ja kaloni.
Jonida do na thuash se c'behej ne Shqiperi.
Ketej nga Athina s'kemi ndonje te re.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
pershendetje te gjitheve,
ME falni qe kam kaq kohe pa shkruar por kam qene shume e zene.
Edi ne shqiperi per vitin e Ri kalova xham. Tani me mori prape malli dhe dua te shkoj por leje s'ka me aq ishte.
Shqiperia dhe me pikerisht Tirana ishte fantastike. Sa here qe shkoj aq me mire eshte dhe me e perparuar. Kurse pjesa tjeter e Shqiperise ecen me hapa me te ngadalshme. Per shkak te popullsise se vogel dhe per arsye te tjera kuptohet. Jeta mjaft e shtrenjte por ky faktor eshte i njejte ne te gjitha kryeqytetet e botes. KEto me pak fjale.
Para nje jave isha ne Gjermani ne KOELN. Mori pjese puna ne ekspoziten e mobiljeve Koelnmesse 2004 dhe kishim nje stand aty me disa prodhime tona. Kalova mire dhe aty megjithese u lodha ca.
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
gjithe te mirat te gjitheve dhe zgjohuni se po shuhemi si "aromatiko keri"
by by
Eh ka pune populli![]()
Dhe une qe kujtova se e kane fajin festat!
Megjithate sa te kurdisemi eshte puna dhe pastaj nuk do ndalojme dot.
Nejse, ja ta provoj une nje here t'ju kurdis. Cfare mendimi keni per pergjigjet qe Jorgo Papandreu i dha pyetjeve te atij Shqiptarit ne emisionin e gazetarit Cima tek NET?
Qe t'ja u kujtoj, Papandreu tha se do beje gjithcka qe emigrantet shqiptare te mos kene me probleme me dokumentat dhe se do u jape te gjithe mundesive te marrin shtetesine Greke.
Pres mendimet tuaja. Shpresoj t'ju kem kurdisur sado pak.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
More juve nuk u kurdiskeni me tipota!!!
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
me te vertete eshte e bukur vjersha por jashte realitetit se sado qe te jete prishur bota jemi edhe pak njerez dhe ndjenjat jane ato qe na mbajne gjalle duam apo jo ta pranojme.KY ESHTE REALITETI!!!Postuar mė parė nga Julius
Paroramata 2002
Stin thesi tis leksis "zoi" grapse tin leksi stadiodromia
Stin thesi tis leksis "erotas" grapse tin leksi "ikanopiisi"
Stin thesi tis leksis "epikinonia" grapse tin frasi "i klisi sas proothite"
Stin thesi tis leksis sxesis grapse marketing
Stin thesi tis leksis orizontes grapse klik gia sinexia
Stin thesi tis leksis "fantasia" grapse "apotelesmatikotita"
Stin thesi tis leksis sinesthimata grapse fotia na me kapsi
Ju uroj shendet te gjitheve, jave te mbare dhe mireulexofshim!
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
APAPA
NJERI I BIE GOZHDES DHE TJETRI PATKOIT.
THAME TE SHOHIM KARIEREN POR JO DHE KESHTU XHANEM.
KU HUMBET ?
LIVE IN TWO PLACES DO BEJME BASHKE DIALOG ?
KETE INTERVISTE QE TI THUA NUK E KAM PARE NE NET POR UNE E SIMPATIZOJ GEORGE PAPANDREUN. JO AQ SI POLITIKAN SE SA SI INTELEKTUAL I PERGATITUR JASHTE GREQISE.
BESOJ SE SITUATA PER EMIGRANTET DO RREGULLOHET PERSA I PERKET DOKUMENTAVE. KJO NUK DO TE THOTE SE DO JEPEN KOLLAJ DHE PA KERKUAR DICKA NE SHKEMBIM. UNE MORA LEJEN E PUNES PARA 1 JAVE PER 2 VJET DHE LEJA E QENDRIMIT THANE DO MA JAPIN PER 2 VJET. NJE I NJOHURI IM POLITIKAN ME THA SE PAS KESAJ LEJE 2 VJECARE ESHTE PROPOZUAR TE JEPET 5 VJECARE. SIGURISHT QE DHE PAGESA DO JETE E SHUMEZUAR (5 VJET X 150 EURO) PER PERSON.
ASHTU SI DHE KISHA MARRE NJE PERGJIGJE PARA 3 VJETESH NGA I NJEJTI PERSON TE CILIN E KISHA PYETUR :
JU C;FARE KENI DEGJUAR NEPER ZYRAT E MINISTRIVE ?
DO TI NDJEKI GREQIA TE HUAJT NE PERGJITHESI NE NJE TE ARDHME ?
PERGJIGJJA ISHTE :
NUK DO TI NDJEKI DREJTPERDREJTE POR ME VIJIMIN E PROCEDURAVE TE DOKUMENTACIONIT DO MBIJETOI NE GREQI VETEM KUSH PERBALLON KUSHTET E VENA NGA QEVERIA.
DO VIJE NJE DITE (DHE SE SHPEJTI) QE SI TE PUNOSH NE GREQI SI NE SHQIPERI, RUMANI, BULLGARI DO JETE E NJEJTA GJE. PER KETE TE JINI TE SIGURT.
GJITHE TE MIRAT DHE SHKRUANI NDONJE GERME SADO TE VOGEL
Krijoni Kontakt