Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    i/e regjistruar Maska e Rroba-shqepesi
    Anėtarėsuar
    15-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te na japin azil
    Postime
    5
    Po pergojoni si shum emrin e mire qe kemi si populli me i respektuar pothuaj ne te gjith boten ,ndoshta nuk ju vjen mire disave qe jane nisur nga grimza personale.
    Te jeni krenar qe jeni shqiptar dhe te shoqeroheni me djem shqiptar ,nuk dua te bej moral .
    Ps:1990-1997 mos u kthefsh kur.

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    Un vetem nja dy djem shqipetar kam dhe me duket se keta jane boll. jo per gje, sepse kur te martohem kam per ta marre shqipetar sesben, por shumica e djemeve shqipetar qe njof ketu jane shume te pasjellshme...tamam si rrugacer...ske ci do njerez te tille.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Anėtarėsuar
    15-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te na japin azil
    Postime
    5
    Nuk kam shum kohe te sqaroj problemin tend privat,por ty nuk te jep njeri te drejt te gjukosh mentalitetin e popujve sipas oreksit dhe ndjenjave te tuaja personale .
    Pseqense ra fjala ka popuj qe e kan tradit te martohen bur me bur,dhe ky degjenerim po futet dhe ne kufijt tane ,kjo eshte kultura qe kerkoni ju.
    -
    -
    -ok ok ika se duhet me punu .

~¤Ļs §ōōō..Mmmm Mmmm Gōōd Maska e PaMeLaA
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    In My Skin!
    Postime
    189

Re: Mendimet e vajzave shqiptare

Postuar mė parė nga Tonito Brigante
    Po shkruaj pergjesisht per vajzat shqipetare te cilat kane emigruar jashte atdheut.

Perse disa prej tyre nuk kane deshire te kene shoqeri me djeme shqiptare?

Dhe kur vjen puna per te huajet tregohen me te sjellshme?

Thjesht doja te dija mendimet e juaja.
    bobo sa inat i kam une ato vajza edhe djem te tille. kane shkuar ne ndo nje vend te hyaj edhe mendojne sikur car jeane. une per vete nuk jam ashtu, me pelqen te kem me shume shoqeri shqiptare sesa te huaj

Anėtarėsuar
    15-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te na japin azil
    Postime
    5
    Sinqerisht je shum naive nese do me lejonit te shprehesha keshtu.
    Thjesht bukur ju mund te thoni qe ne kerkojm nga meshkujt shqiptar ose nga baballaret dhe vellezrit tane ,qe nga dita e sotme te ndryshojn mentalitetin ,karakterin ose drejtimin e jetes sepse keshtu e deshirojm ne,
    Mos me iku ora per pune ---------------.
    Ps: Pse jo dhe me katolik..

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Stina bashkohem me mendimin tat motra. Ne ne te vertet nuk mund te pretendojm qe prinderit tane te ndryshojn mentalitetin e tyre over night por ama mentalitetin e cunave po. Dreqi ta marr se kemi me shum se 10 vjet qe kemi pa bote me sy dhe po shofim se ca esht jeta? Pse te mos i marrim anet e mira dhe ti bejm pjes te jetes tone e?Sigurisht qe do te kishim nje jete me te mir....

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Me vjen vertet keq ,per mendimin qe keni krijuar reth djemve shqiptare,dhe me e keqja eshte se mundoheni ti pergjithsoni gjerat,e ti fusni te gjithe ne nje thes. Uroj dhe shpresoj te jeni te lumtura ne prehrin e Amerikaneve ,Gjermaneve,Kanadezeve,Italianeve,megjithese nuk jane prane karakterit ,personalitetit traditave,kultures sone.Nuk jane kryesore por jane gure ne ate kalane e dashurise,ne ate gje te shenjte qe ju do ndertoni dhe ka emrin e bukur FAMILJE.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Anėtarėsuar
    15-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te na japin azil
    Postime
    5
    Respekt----- KOLOMBI,

Nuk kemi pse te na vij keq nese dikush do te gjente qetsin dhe lirin shpirterore me nje te huaj ne vend te huaj,pe pak fjal do te thosha multikulti po behet realitet per vajzat shqiptare qe kan kete mendim .
    Por kjo eshte dhe reziku i shkatrimit ne mas i traditave ,zakoneve
    te secilit popull ne mbar boten dhe ky multikulti juaj o vajza si ROZA ;STINA
    na qenka dashuria speciale qe enderoni ju personalisht ketu ka dhe shum vajza te tjera qe ju kundervien mendimit tuaj ,sigurisht pa keqkuptime se nuk jemi ne sallen e gjyqit............

Ps: mos me ka ftuar shefja thjesht per kafe nuk kam kohe sot ..............
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2003
    Vendndodhja
    Gjithesi
    Postime
    10
    Nuk eshte puna se femrat shqiptare nuk deshirojne te rrijne me shqiptare apo anasjelltas por ky eshte fenomen i pergjithshem tek ne shqiptaret. Kam pasur raste e raste kur me shqiptare zihemi e grihemi ndersa te huajve ju rrime gati dhe jemi teper te kujdesshem me ta biles shume shpesh edhe servil. Nuk e di per ju por mua kur me rastis dicka e tille me vjen per te vjellur. Sillemi me ta sikur kush jane ata e e ulim veten ne cdo moment, sikur ta kishin shpikur ujin e nxehte ata.
    Me shume respekt per veten, njerez.
    Uf se fillova te nervozohem.
    jeto dhe leri te tjeret te jetojne!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Perse disa prej tyre nuk kane deshire te kene shoqeri me djeme shqiptare?

Dhe kur vjen puna per te huajet tregohen me te sjellshme?

Thjesht doja te dija mendimet e juaja.
    Nuk e di cfare vajzash ke takuar, por nuk mund te pergjithesohet dicka e tille sepse cdo njeri eshte ndryshe.

Une jam shqipetare jashte atdheut por nuk tregoj ndo nje preference ndaj djemeve amerikan (si shembull) me teper se sa djemeve shqipetar.

Mundohem ti trajetoj te tere nje soj (dhe merrem me "njerez" qe jane te sjellshem)....

Bile do te shtoja se ne disa raste, ndoshta mund te sillem me mire me nje njeri qe eshte nga shqiperia se sa me nje amerikan, sepse ne fund te fundit do ta kisha patriot.

Sa i perket atyre njerezve qe kan preferenca shoqerore, dhe atyre qe nuk deshirojn te kene shoqeri shqipetare sepse mendojn se vazhdon te egzistoj fanatizmi, do te thoja se nuk ka te keqe te ndjekesh ca tradita qe e ruajn karakterin e njeriut...

Ndersa sa i perket atyre qe jane ekstremista ose te mprapambetur fare (si psh atyre qe ne kete shekull e bejn gruan te jete inferiore), une nuk do te doja te shoqerohesha me ekstremista ne pergjithesi (dhe jo vetem nga shqiperia).

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Diaspora shqiptare nė mbrojtje tė ēėshtjes sonė kombėtare
    Nga altin55 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  2. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  5. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •