Pershendetje juve qe lexoni kete forum , tifoza te Metallicave apo jo. Un per vete, si te gjithe te femijet e tjere te moshes 12 vjecare kur erdhi demokracia ne Shqiperi pata nis me degju Metallica blackalbum. Po atehere nuk merrja vesh shume nga muzika keshtu qe e pata lene pas dore. Shume vite me vone fillova te degjoja Metallicat e hershem, me Kill Em All, Ride the Lightening etj dhe aty e kuptova qe Metallicat i hyne rruges se dreqit ($$$) nga fillimi i viteve '90. St Anger eshte qesharak fare, me mire te kishin dale ne pension si shumica e grupeve te athershme (GNR) sesa perpiqen te bejne muzike me look-un e ri, floke te shkurtra, rroba normale e ku e di un. Fatkeqesisht koncert te tyre live nuk kam pare akoma po kur te vijne ketej rrotull nga DC-ja do shkoj patjeter.
Pjesa tjeter e komentit tim eshte per dokumentarin "Some Kind of Monster" Gjeja me qesharake qe kam pa ndonjehere, sidomos nga mesi kur filluan te kishin probleme me njeri-tjetrin. *i fut i t'qeshme te fuqishme ktu* Larsi qe i thoshte James : Ca problemi ke? SI eshte puna ? haha me ton femeror. Zhgenjimi me i madh nga nje bande heavy metal per mua. Nga dokumentari mesova pak a shume qe Jason Newstead qeka pjestari me tamam i ish-Metallicave, ai iku kur prune terapist per te diskutu per problemet haha prap. Sa poshte qe kan rene e ? Djemte e keqinj te heavy metal komunikojn me njeri tjetrin nepermjet terapistit. Nesje po e mbyll un njerehe, kam deshire te degjoj komente te tjera rreth ketij dokumentari se me duket se eshte nje menyre tjeter fitimi per manaxheret e grupit. Peace
Edhe nje koment te fundit: Dikush postoi nje foto te James, Lars dhe Ricky Martin ...i fut nji te qeshme te fuqishme.... Ca bejne keta te tre se bashku? Turp x 3. Ajo foto nuk do koment fare, por shpjegon gay-zimin e Metallicave ( krijova nje fjale te re un me duket, gayizim)
Krijoni Kontakt