Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 69
    ................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Postim i dyfishtė... sorry

Perjashtuar Maska e Renea88
    Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    ne bote
    Postime
    79
    nqse ka njeri nga ju ne greqi kush e njeh zotin Alfred Lluka ne igumenice, ish komandant tek bataljoni i sigurimit te MPB se.....dhe mund te me ndihmoje ta gjej ate njeri te mire.
    ---------------------
    policet e repartit 326 ishin te gjithe me shkolle te mesme (gjimnaz) , vinin nga akademia e policise apo kishin mbaruar Institutin e Kultures fizike pra me shkolle te mesme e te larte.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    hallo Renea88,

mirin e xhikes e kam pas njoft nga pamja ata rrinin pak a shume nje grup tek rruga elbasanit ( ura ose liceu artistik )
    ndersa ylli kelmendin me ate tjetrin i kam desgjuar si emra .........
    per mendimin tim ata nejrez (pavarsisht se disa nuk jane me gjalle dhe nuk eshte mire per te folur per te vedkurin ) kane qene shume ordinere .......dhe nuk eshte xhudi qe ata benin te tilla gjera dhe jo njerez si une dhe ti .......

nuk diskutohet qe njerzit e reneas kane qene shume te pergatitur ....shumica e tyre kane qene dhe sportista shume te mire .....kete nuk e mohoj ......une i kam pare vete me syte e mi ne aksion .......

vetem se ne perendim keta vandale dhe kriminele ...nuk i rref nejrei ne rruge por i marin me makine ne polici dhe i behet gjygji....kurse ne ate kohe ....gjygji shqipetar u merrte vetem me ata qe thonin se nuk i dilnin leket per te ngrene .........

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    Gezim Xhixhen e kam pas njohur dhe une ....rrinte u sterviste gjithe nanten ne paralele sidoqofte puna e vet ........ka pasur dhe nje vella volebollist ne mos gabohem .......po ajo puna e sherrit pak dubjose mu duk atehere ......ai shpetoj mire nga ai muhabet athere u fol nga disa deshmitare qe kishin qene afer sikur ai skishte dashe me u zi ne kuptimin e mirefillte te fjales ......

Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    ne bote
    Postime
    79
    Ozzy bashke me mIrin e xhikes ishet dhe rahmet paste artur grori vellai i ben grorit , adri i cotes dhe ca te tjere dhe une i kam pas njof mire.
    Po ai eshte gezim xhixha, vellai vet quhej Landi ka qene volejbollist me dinamon.
    Ku ke qen me shtepi ti mer daje?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    hallo renea ... po dhe ne aty rrotull kemi qene ....megjithse skishim muskuj dhe nuk bonin si garipa po veshe dhe sy kishim ne te shkretet ... ;-)

une kam bere gjimnazin tek ismaili dhe shtepine aty afer e kam pasur ......

Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Vendndodhja
    ne bote
    Postime
    79
    e mban mend sa i kish hap gezim xhixha paralelet e ismail qemalit??

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ... Renea 88, Fred guzhinierin e ke arrit Ti. Ky Fredi ēun esmer, gjatesi e mesme ...

... Po reparti i ri ROS (Reparti i Opreacioneve Speciale) qe thane se u krijua, ēfare behet me te. Nje fare kohe u fol se operatoret e ketij reparti u moren me eliminimin e vrasesve te Azem Hajdarit ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    nė Blog
    Postime
    1,121
    Citim Postuar mė parė nga skuthi_vogel
    ... Po reparti i ri ROS (Reparti i Opreacioneve Speciale) qe thane se u krijua, ēfare behet me te. Nje fare kohe u fol se operatoret e ketij reparti u moren me eliminimin e vrasesve te Azem Hajdarit ...
    Ky repart nuk egziston me. Ka qene nje eksperiment qe ka deshtuar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Postime
    238
    me sa me kujtohet mua jo vetem tek ismaili por edhe tek fan noli ka pas qene present ai

po nejse ..sa me kujtohet mua njerez si kalibri atit nuk i binin nejriu ne qafe po kane qene ata te tjeret ose me mire te them brezi mbas tyre qe u bene te keq fare vetem me u rraf e kishin mendjen
    atje ke rruga e elbasanit nuk u kalote me fare fluturote kazoni i plerave nga nje trotuar tek tjetri pothuajse cdo jave ....
    se cka qene pastaj nje tip mili i thonin qe gjasme shkonte dhe ne mundje ose klub dinamo apo tirana tek qemal stafa kane qene .....
    pastaj ka qene gjasme dhe nje bardhi ose se si ka pase emrin nejse .....
    per keto gjere eshte mire te shkruajme nje liber do tu bote hit fare :-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ozzy : 14-07-2006 mė 13:25

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Operacionet luftarake tė UCK-sė (1998-1999)
    Nga SHKOZA nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-01-2005, 19:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •