Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Arcobaleno
    Anėtarėsuar
    04-07-2003
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    20
    pershendetje elda! tani sapo e lexova mesazhin tend. atehere e njejta gje me ndodh edhe mua ose me mire vitin qe kaloi me ndodhte gati cdo muaj. nuk ke nje semundje melci apo gjera te tilla cfare kane shkruar te tjeret me pare. per kete te jesh e sigurt sepse nuk kam lene analiza pa bere etj etj. une ne momentin qe behesha keq me dukej sikur do vdisja se nuk ndjeja asgje me. nejse te sygjeroj vetem dicka te shkosh vetem per pake seanza tek psikologu. ne shqiptaret nuk jemo mesuar me keto gjera por te premtoj qe do te duket sikur do ringjallesh. te siguroj jeta eshte e bukur sa ja vlen ta jetosh. edhe dicka tjeter largohu sa me pare nga ajo turqi sepse ketu kam nje shoqen time qe ka jetuar per 5 vjet atje dhe i ndodhte e njejta gje dhe tani eshte shume mire. mos e caj koken se nuk ke asgje per tu bere merak, por ta riperseris shko tek psikologu. ciao un bacione elsa
    dentro di me 6 solo tu!

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    PERSHENDETJE ELDA!

DOJA TE PYESJA DICKA NE LIDHJE ME KETO GJERA QE SHKRUAN.

A KE SHKUAR NDONJEHERE TE VIZITOHESH TEK DOKTORI PER KETO SHENJA QE SHIKON DHE NDJEN TEK VETJA JOTE?

NUK KISHTE PER TE HUMBUR GJE NESE E BEJE...

JO TE GJITHA KANE TE BEJNE ME PSIKOLOGJINE E NJERIUT.....

MIQESISHT ABIGAIL!
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071

Re: ?

Postuar mė parė nga elda
    Prej disa muajsh me ndodh diēka e cila me perpara nuk me ndodhte..
    Kur merzitem per diēka apo tronditem( kur bej fjale me njeri) me ndodh qe me ftohet trupi me pas me keputen fuqite dhe kembet me fillojne te dridhen lehte , me vjen gjume me duket sikur nga ēasti ne ēast do me bjere te fiket dhe nuk jam ne gjendje as te mendoj dhe as te flas ....Se di ndoshta me ndodh sepse jam tip shume i ndjeshem.
    Po lali je tip i ndjeshem prandaj te ndodhe sepse edhe nje shoqes time e njejta gje i ndodh por motivi eshte se je teper e ndjeshme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    18
    Pershendetje
    O Elda e njejta gje ndodh edhe me mua jemi shume te ndjeshme eshte e vertete.
    Por mos harro duhet te kesh besim ne vetvete.
    Kur eshte fjala per argumente me njerez e di shume mire se ndjehesh keq dhe nuk do te lendosh njeri por kjo tregon nje gje te mrekullueshme sepse je nje person me ndjenja per njerezine beso ne veten tende dhe duhet te jesh krenare se cila je.
    Ndoshta nuk jeni dakord por te pakten ky eshte mendimi im.

Gjith te mirat

Postuar mė parė nga elda
    Ajo qe kam nevoje jane keshillat e nje psikologu dhe jo te nje doktori.
    Elda,
    Jam duke e ndjek nje klas tani nga psikologjia abnormale,kur nje pacient vjen per here te pare tek psikologu athere kerkohet nga pacienti te shkon edhe te ben nje kontrollim tek mjeku,analizat e gjakut (eritrocitet.leukocitet.trobociteti) etj

Ne Amerike eshte ligj se pari mjeku e me von psikologu!

Nese te gjitha analizat jan ne kufinj normale atehere fillohet me seanca psikologjike.
    Shume semundje mund te jen si pasoj e ndonje crregullimi ne metabolizmin e organizit qe mund ti sheron mjeku e as qe kan nevojt te drejtohen tek psikologu !

Nese ke nevoj per ndonje kshill me shume me shkruaj me e-mail!

Me respekt
    Mjellma
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mjellma : 08-11-2003 mė 10:53

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Elda , ja edhe mendimi im.Kjo qe ju ndosh Juve dhe shume te tjereve eshte nje semundje qe shkaktohet ne pergjithsi kur ka probleme ne femijerine e hershme : pra kur flitet vone.Nje foshnje eshte normale te filloje te flase kur kalon 1 vit.Kjo ndodh per shkak se prinderit nuk merren shume me femijen e porsalindur me idene "se do rritet".Kjo semundje eshte e pakurueshme.Nje keshille eshte te perkushtohesh me shume ne jeten profesionale pasi aftesite e te mesuarit jane te paprekura bile ndonjehere te perparuara duke hequr dore nga ambicjet qe kerkojne nje psihik te forte si psh. politika,mjeksia, etj.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    me cfare kerkova del qe
    mund te jete problem luhatje tensioni
    problem i nivelit te sheqerit te ulet
    problem hepatit
    problem zemre,qarkullimin e gjakut
    kur ke rryma te ftohta ne trup dhe dridhje a ndjen mungese fokusi
    ose ndjehesh konfuz,ke frymemarrje te shpeshte dhe te ceket?
    ndjenje frike se do te te biere te fiket?
    atehere mund te jete shkaku se je supersensitive-shkaku nervor
    mund te perdoresh vitamin Bkompleks,calcium+magnezium+zink
    qe japin efekt qetsues
    problem diete,duhet te ndryshosh diete
    evito kafeinen sheqerin e sodave aditivet artificiale
    ushqimet e gatshme te procesuara dhe yndyren
    haj ushqime qe te qetesojne
    mbaje veten ne shtepi ne gjendje aktive merru me nje cike pune fizike por pa u sforcuar-rezultati trupi ne keto raste prodhon dopamine nje lloj substance qe te krijon gjendje me te balancuar dhe te mire shpirterore
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 11-02-2004 mė 20:51
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Per pyetjen dhe shqetesimin e saj ,Elda jo padashje, as kuturu, e ka zjgedhur forumin "pyetni psikologun"

Te hysh ne nje forum te tille , dhe ne nje teme si "humbas kontrollin mbi veten" ke bindjen se do te kesh cfare te lexosh si nga hapesi i tepmes, i cili vjen per te pyetur psikologun, dhe ky i fundit(psikologu ende pa e dhene pergjgijen) vete pyetsorja pergjgijet , (ngaqe eshte shume e ndjeshme) Pastaj nje lume i madh me psikologe i vijne pas me pergjigje te tipit "zoti na ruaj nga psikologjia ose sipermarrja e psikologjise prej te gjitheve"
    Nejse, meqe nuk e shoh te asryeshme te jap asnje pergjgije per pyetjen dhe shqetesimin qe ka elda , te ciles po ti thuash -shko bej analizat. Te pergjgijet- nuk kam nevoje per doktor se nuk jam e semure.Atehere duhet gjetur arsya pse elda ka zgjedhur pikerisht forumin e psikologjise, per te treguar thjesht se eshte vajze e ndjeshme, kur kete mund ta kish bere tek romanca, ose tek "ndihmoni njeri tjetrin " me komplimente e lavderime.
    Prap , nejse.... Te vetmet pergjigje qe ma justikuan sado pak kohen e kalimit tim nga ky forum dhe leximin post per poste te kesaj teme , ishin Mjellma benseven11, dhe estella...Te tjeret nuk mora vesh se cfare kane thene , pervec kane llastuar te semuren , ose jo te semuren me falni, te ndjeshmen , duke i thene se jane edhe ata te tille(te ndjeshem) dhe se njerezit e ndjeshem na qenkan me te miret njerez ne bote, po ja qe e humbkan kontrollin mbi vete edhe keta me te miret. Dhe si rrjedhoje kush e humb kontrollin mbi veten , nuk eshte me , me i miri, por eshte mjaftueshem i mire....!
    Pershendetje !
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e Kshu_jam_un
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    19
    Mos ndoshta e ke nga stresi?! Shpesh mblilodhja ne mesime, pune a cfaredo ben qe shqetesimi me i vogel te sjelle te tilla pasoja.

Keshtu me ndodhte mua deri para pak kohesh per shkak te stresit nga puna e probleme te tjera. Nje pushim i gjate ndihmon qamet.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si te humbas 4 kile?
    Nga klejla nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-04-2007, 03:43
  2. Edi Rama qeverisë: Bashkia nuk është në kontrollin tuaj!
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 197
    Postimi i Fundit: 18-02-2006, 06:45
  3. SHPK merr kontrollin mbi urėn kryesore tė lumit Ibėr nė Mitrovicė
    Nga Davius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 06:12
  4. PS rrėzon nė kuvend ligjin pėr kontrollin e figurės sė zyrtarėve
    Nga BlueBaron nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-02-2005, 09:55
  5. S'dua ta humbas...
    Nga the_unbelievabl nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 21-02-2003, 10:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •