Drity, ti the qe Cufi dhe Bubi Kaqurrel ekzistojne. Sipas rregulles Culpa, une nuk duhet te provoj te kunderten, qe ata nuk ekzistojne, sepse ti je ai qe the qe ekzistojne. Ti duhesh ta provosh kete.
PS: Nuk di kush jane, por me bene te qeshem.![]()
Drity, ti the qe Cufi dhe Bubi Kaqurrel ekzistojne. Sipas rregulles Culpa, une nuk duhet te provoj te kunderten, qe ata nuk ekzistojne, sepse ti je ai qe the qe ekzistojne. Ti duhesh ta provosh kete.
PS: Nuk di kush jane, por me bene te qeshem.![]()
Borix, ti atehere nuk je ateist. Ti je ende ne dyshim, apo sepaku nuk e ke vertetuar te kunderten sepse " eshte prakitkisht e pamundur".
Te siguroj se jam nje ateist i forte. Ky pohim nuk mund te provohet, thjesht supozo se eshte i vertete. Une, si autori i pohimit, te siguroj se eshte i vertete.Ti je ende ne dyshim, apo sepaku nuk e ke vertetuar te kunderten sepse " eshte prakitkisht e pamundur".
Sa here qe ka silogjizma, kundershembulli perdoret. Me nje kundershembull teper te rastit, une tregova se ai pergjithesim nuk eshte logjik. Apo jo?
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
borix pik se pari e kam shkruajtur gabim truri sepse kam qen duke shkruar mendja
edhe po marrim nje tjeter shembull : njeriu eshte i perbere prej qelizave te grumbulluara ne inde , e indet ne organe ,organet ne sisteme te organeve dhe gjith se bashku formojn organizmin . organizmi edhe kur te vdes ka kete permbajtje sikur kur ishte gjall pra i vetmi dallim eshte se trupit i eshte nevojitur diqka per ta shtyr ne funksion e qe njihet si shpirt
askush deri tani nuk e ka par shpirtin e vet e te askujt
e si mund pra ne te supozojm qe shpirti nuk egziston ?
kjo eshte e nderlidhur edhe me zotin
Çufo dhe Bubi janë zota të vegjël. Në Amerikë kanë si homologë të frikshmit Flying Spaghetti Monsters. Askush nuk po arrin të provojë që nuk ekzistojnë.Postuar më parë nga Gurracake
Ah, ata që shpallin ekzistencën e diçkaje (fjala bie Çufo dhe Bubi Kaçurrel), duhet patjetër të dëshmojnë FAKTE për ekzistencën e tyre. (Sipas teje, nga ky rregull, duhet përjashtuar Jehovall-llahu)?
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=48931
Prektora
Postuar më parë nga naturalx
![]()
![]()
na shkrive shoku, je shum i fort
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
po si ka pasur mundesi qe pra para 14 shekujve te dihen shum gjera qe vetem ne shek e 20 jan zbuluar
asnjher nuk thash qe jan zbuluar ne shek e 14 po vetem jan then ne kur'an
muslimanet e asaj kohe skan pasur mundesi ta dijn sepse nuk ka qen e zhvilluar teknologjia e sodit
po te mos ishte zhvilluar teknologjia ajo do te ishte e shkruar po jo e njohur shkencetarisht
e kupton qka dua te them ose te te them ndryshe
Per te gjithe ata qe mendojne, jane te bindur, ose besojne se ne kuranin e famshem flitet per shkenca natyrore, per astrofizike, apo per shpejtesine e drites, lexoni artikullin e meposhtem: Kurani parashikoi shpejtesine e drites? Ne te vertete, jo!
Krijoni Kontakt