Close
Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 237
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-05-2007
    Postime
    26
    Papapa, Bravo bre, Krejt sendet lidhi me "Zotin".
    Kur Greket kan dit ksi gjera te Tilla, Kuraani ska egzistu.
    Kur nje Filosof Grek nga Kurgjo e formuloj nje struktur per Atomin, Kuraani ska egzistu.

Qysh thu ti Ligjet e "Zotit" jom budallakina, Qi sillet toka nuk do me thon qi qofse krejt ja nisim me thon "Zoti" nuk egziston ( Qi eshte 100% e vertet ) ska mu nal mu sill jo, mos u tut se nuk nalet, As nuk dekum krejt, pse une spo deki masi nuk besoj ne prralla per femij ? Sepse eshte gje per mi tut njerzt.

Shko lexo more Austronomy e Filosofi, e Biologji e Fizik e pastaj i merr kto sende vesh se shume leht osht me thon "Zoti" i ka kriju krejt edhe PIK, duhesh me pas guxim me lyp e me pas kuriozitet.

Jeta posht te shkon kur menon qi "zoti" i ka kriju krejt sepse nuk vlen me dot kjo jet qofse e dim nga krejt kto gjera vin sepse behet Monotone.

Shume qart eshte qi FEJA e prish dhe e ndalon kuriozitetin sepse i din te gjitha zgjidhjet, kjo mu duk kaq budallakin dhe kunder jetes, nuk po muna me marr men qi ka hala qesine njerz qi jetojn 400 vjet me par e hala besojn ksine gjera te tilla qi jon aq abnormale aq leht me i kundershtu, ska fjal per ksi njerz.

Une shume mire ta spjegova qka eshte problemi me fjalet "Gjithdishum" dhe "Gjithfuqishum" lexo ma mire.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar më parë nga x4clubs
    Papapa, Bravo bre, Krejt sendet lidhi me "Zotin".
    Kur Greket kan dit ksi gjera te Tilla, Kuraani ska egzistu.
    Kur nje Filosof Grek nga Kurgjo e formuloj nje struktur per Atomin, Kuraani ska egzistu.

Qysh thu ti Ligjet e "Zotit" jom budallakina, Qi sillet toka nuk do me thon qi qofse krejt ja nisim me thon "Zoti" nuk egziston ( Qi eshte 100% e vertet ) ska mu nal mu sill jo, mos u tut se nuk nalet, As nuk dekum krejt, pse une spo deki masi nuk besoj ne prralla per femij ? Sepse eshte gje per mi tut njerzt.

Shko lexo more Austronomy e Filosofi, e Biologji e Fizik e pastaj i merr kto sende vesh se shume leht osht me thon "Zoti" i ka kriju krejt edhe PIK, duhesh me pas guxim me lyp e me pas kuriozitet.

Jeta posht te shkon kur menon qi "zoti" i ka kriju krejt sepse nuk vlen me dot kjo jet qofse e dim nga krejt kto gjera vin sepse behet Monotone.

Shume qart eshte qi FEJA e prish dhe e ndalon kuriozitetin sepse i din te gjitha zgjidhjet, kjo mu duk kaq budallakin dhe kunder jetes, nuk po muna me marr men qi ka hala qesine njerz qi jetojn 400 vjet me par e hala besojn ksine gjera te tilla qi jon aq abnormale aq leht me i kundershtu, ska fjal per ksi njerz.

Une shume mire ta spjegova qka eshte problemi me fjalet "Gjithdishum" dhe "Gjithfuqishum" lexo ma mire.

Tani e tregove veten qe ske lidhje me fizik dhe astronomi dhe lenda tjera shkencore.
    Shkenctaret jan ata te cilet me se shumti perballen me mrekullit e Zotit.
    Pytja qe bere, se pse nuk po vdes qe spo beson ne "keto perralla" qe po i quan ti ??, me kete tregove qe je nje femij 14 ose 15 vjet. Un po ta siguroj se do te vdesesh, mirpo kur do te vdesesh ajo seshte çështje e jona.
    Un te thash edhe me perpara, qe sdo te thot qe ne mos te kerkojm apo studiojm astronomin ose biologjin sepse Zoti udheron ne Kuran qe te kerkojm dijeni, sa qe fjalen e pare qe e zbriti ne Kuran ka qen fjala : Lexo !
    Dhe kujto se ti je duke kundershtuar nje bot te tere me keto fjal. Tani ose ti je me i mençuri i kesaj dunjaje ose je me budallaii ksaj dunjaje bashk me shoket e tu.

Dhe se fundmi a do te me tregosh nje here e mir se qfar ke qe skupton keto fjalet: Gjithfuqishem dhe Gjithdijshem.
    Un ti spjegova ne postimet paraprake

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-05-2007
    Postime
    26
    Mrekullit se Zotit ? Ani, Qashtu osht, Bravo, Absolutisht mire e ke, Zoti krejt e ka kriju.

U kry Na dha Provat e krejt dhe e gjith eshte kjart, se perveq nbazime FETARE dhe gjera iracionale kurgjo absolutisht asgje ske then.

Lem te tregoj diqka qi ka then dikush tjeter, Feja eshte si Horoskop, le ta spjegoj me kjart, 500 veta e lexojn nje horoskop dhe thot kshtu: Te shtunen e Ardheshme do te ndodh diqka befasuese per ty etjetj, KJO eshte SHUME Fjali gjenerale dhe ashiqare qi nga 500 vetash 200 prej tyre ka me i ndodh diqka qi ka me i ra ne mend ky Horoskop dhe nime mendojn qi eshte horoskopi i vertet dhe bash per tyre.

Keshtu edhe me fen eshte, Une kurr skom ndegju qi ni Shkenctar Citon diqka nga Kuraani dhe thot WAOW qyre more qitu te koka kon edhe na kurr se kena pa, PSE ? sepse eshte krejt e mejgullt krejt Kuraanin qdo njeri e interpreton ndryshe, Krejt e interpretojn ne menyr qi del diqka nga absolutisht sende Gjenerale dhe pa baz.

Ahahaha qka po mu keshet kur tha Shkenctaret jan ata qi perballen per mrekullit se "Zotit" ti absolutisht ta kan inponu kaq shume qi ski munci mo me mendu per tjeter qka, edhe nuk guxon se tutesh qi ki me shku ne ferr, gjyna pom vjen besom

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2007
    Vendndodhja
    prizren
    Postime
    4
    pyetjet ne fillim jan te perpiluar super per ata qe nuk besojn ne All-llah me keto pyetje mund te vertetohen lexonu Kuranin do ti gjrni te gjitha pergjigje jo vetm keto po te gjith qe i keni ne mendje ...

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    ok xhaxhi un kam tre pytje ne mendje, me ndihmo pak ca thote kurani

1. pse kurani nuk e permend me asnje vend zotin
    2. nje shoqja ime eshte mazokiste. ajo kenaqet kur i ushtrojne dhune. ajo nuk eshte muslimane keshtu qe do shkoje si denim ne xhehenem qe te torturohet perjetesisht. tashi puna eshte car lesh denimi eshte kjo tortura e perjetshme per ate, nqs ajo ndjen kenaqesi kur e torturojne?
    3. flasin buburrecat?

cfare thote kurani?
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    xhaxhi me duket se doli offline mblodhi rraqet dhe iku ne shpi... m'i la pytjet pa pergjigje
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

IT Maska e Toni07213
    Anëtarësuar
    26-06-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    69
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Te pacim ildushja
    po si s'ju zhduk fara budallenjeve per kaq shekuj, di te pergjegjet kush?
    pasi natyra eshte e pa kuptueshme, pse atehere nuk pyt se kush e krijoi natyren?
    Mendja nuk shpenzohet, prandaj mendoni para se te flisni.

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Natyrën kush e krijoi?!

qënia/folja/karakteri/subjekti,

që krijoi tokën në fillim, pastaj u mor me diellin,

pastaj krijoi yjet dhe galaksitë për t'i shfrytëzuar si municion qortues kundër djajve,

që bëri njeriun nga dheu (për çudi harroi të thoshte thjesht - Bëhu,),

që nga një çift me ADN të njëjtë arriti të prodhojë jo vetëm 1 pasardhës por gjenerata të tëra, dhe nëpërmjet këtij incesti shumoi popullsinë e botës dhe pastaj u kujtua që bëri gabim,

që u nxeh aq shumë sa gati-gati i qëroi dy-këmbësorët nga faqja e dheut me rubinetat e tij,

por bëri plan dhe shpëtoi nga 1 çift kafshësh në një varkë (Noas iu pjektë shpirti përjetësisht në ferr që la derën hapur për at' çiftin e mushkonjave!),

pastaj po nëpërmjet incestit arriti që t'i çojë deri 6 miliardë banore,

dhe nganjëherë që t'iu kujtojë njerëzve që është aq i madh, fshin nga statistikat e ekzistencës në një dorë rreth 300 000 veta me tërmet e përmbytje, dhe lë ndonjë xhami (që dhe buza juaj të ngazëllehet me provat e pafundme që iu jep),

dhe që në fund të fare të shfaqjes, gjithçka që programon dhe shikon, nuk përbën surprizë për të, madje

nëpërmjet shërbëtorve të tij -- të cilët me pak tru, masën më efektive për shërim duhet të shohin tek eugjenetika - e quan, (lexoje lexoje) --> vulllnet i lirë..

a është ky krijuesi i përfolur i natyrës.. quhet zoti, e kam mirë?
    Prektora

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Toni07213
    pasi natyra eshte e pa kuptueshme, pse atehere nuk pyt se kush e krijoi natyren?
    Kush e krijoi pra sipas teje?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Shiva suprem krijoi botën dhe çdo gjë në të. Shiva është Brahma është Vishnu. Shiva hare Shamba Sada Shiva Hare Hare Hare!

Faqja 15 prej 24 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dialog me Hënen
    Nga Milingona në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 11:27
  2. Lehmann: Ndoshta ne e kemi përdorur shumë lehtë fjalën dialog
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-11-2006, 05:49
  3. Konferenca Nderfetare mbi Koegzistencen Paqesore dhe Dialog
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 06:57
  4. Dialog mbi tolerancën
    Nga oiseau en vol në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 08-05-2006, 19:13
  5. Serbë e shqiptarë, dialog në një dokumentar
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 20:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •