Kush e zbuloi raketën, laserin, elektrikun, poçin e dritës, etj etjShkenca endej eshte ne djep(mesjete) dhe nuk mundet te jap spjegime te shumta.
a e zbuluan hoxhollarët apo priftërinjtë?
Kush e zbuloi raketën, laserin, elektrikun, poçin e dritës, etj etjShkenca endej eshte ne djep(mesjete) dhe nuk mundet te jap spjegime te shumta.
a e zbuluan hoxhollarët apo priftërinjtë?
un e shikova videon po asgj nuk pash qe te tregonte se ktu behet fjal per musliman qe e ekzekutojn kete vajz
e kam shikuar disa her edhe nuk e kam pa edhe nje prov te vetme edhe ku po e din qe behet fjal per musliman
raketen e sene tjera nuk i kan zbuluar as hoxhollaret e as prifterijt po shkencetaret
tash nje pyetje si ka mundesi me lind nje gjeni ne kuptimin e plote te fjales nga prinderit qe as nuk e kan dit qka eshte shkolla e thmit e tyre kan zbulu gjera nga me te ndryshmet kete mundet vetem zoti i madherishem
Po, prej AUG deri te UGA, UAG, UAA.Postuar më parë nga xhamia
![]()
feja ka qene dhe eshte gjithmone kunder shkences.mos harroni se shkenca ka kaluar nje perjudhe te erret te historis se saj.per rreth 800 vjet se ka ngritur koken sepse eshte sulmuar nga feja dhe ideologjia e saj.imagjinoni 800 vjet sikur te kishte pasur lirin qe ka sot ku do ishte sot njerzimi.dhe sigurisht fese dhe besimit te saj do ti kishin dale te palarat me kohe.po prap drejt asaj rruge jemi heret a vone do te ndodhi.shkenca dhe feja jane shume large njera tjetres.shkenca sa vjen dhe evoluohet dita dites keshtu ka ndodhur gjithmone.kurse feja ka ngelur po ajo e mijra viteve me pare per cudi ska asnje ndryshim.
Waow, kur Egjiptasit dhe Greket e disa popullata ndryshme e kan dite kete Muslimazmi nuk ka egzistu.
Struktura e Atomit ka qen e zbulume 2500 vjet me par nga nje Shkenctar GREK i cili prej kurgjofit vetem ja nisi mendoj dhe e Zbuloj Atomin, shume von u konstatu qi ka qen drejt, leji kto perralla, tisha kon si ti ja kisha nis me besu edhe ne Babadimer e Big-Footin.
Kurani s'ka egzistuar te egjiptianet apo te te tjeret qe bene studime aq te sakta sa na mahnisin sot. Por ama feja ka egzistuar. Egjiptianet, etj. kane besuar me Zotat e tyre. Dmth kane njohur te mbinatyrshmen.Postuar më parë nga LUBO
Si njihet kjo -e mbinatyrshmja- duke qenë se njeriu mendon dhe vepron nën kontekstin e natyrës, universit?
Edhe fëmijët njohin dikë me kapuç të kuq dhe me pamje të qeshur, me karrocë të tërhequr nga drerë, karrocë e cila zhvendoset në mënyrë jo-konvencionale dhe u sjell lodra dhe bombone me 'rastin e vizitës'. Arrinë të njohin të mbinatyrshmen?
Çfarë ju dallon nga ta?!
Prektora
Femijeve ia ngulit prindi apo mjedisi imazhin e karroces qe fluturon me drere. Po egjiptianeve te lashte kush ia nguli kete pikepamje? Normalisht qe e krijuan vete.Postuar më parë nga darwin
Quhet IMAGJINATË (dhe politikë).
Prektora
Krijoni Kontakt