Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga gt2xf Lexo Postimin
    ....me "fal" o Mia por tahse te shkruaj gjuhe te perditshme jo letrare prandaj. Une megjithate pyeta rreth emigracionit ne Australi apo Canada nuk te kerkova ndihme ne gjuhen shqipe!!!
    Edhe ti qe po thua qe te shkruajme shqip cfare eshte ajo poshte mesazheve tua ne anglisht?:--))
    Ti po u kerkon ndihme shqiptareve dhe jo te huajve, dhe normal qe duhet te shkruash termat shqip nese do pergjigje nga shqiptaret.
    Si i ke marr keto pasaportat e vendeve te tjera? Besoj se ti duhet ta dish me mire se te tjeret ku te kerkosh ndihme.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Cfare lloj garancie te lutem, se kisha qef ta kisha edhe nji leter qe fleten e pare e ka me kanguru dhe une....:-)))
    A e din mire kete jeton ne Australi ti? apo ke degjuar?

Nje kusheri ime gjate luftes ne kosove ka shkuar ne australi dhe para dy vjetve e ka mare edhe vllaun atje kjo esht, nese keni dike mundesh me shku.

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Po mire moj Mia pasosh eshte fjale e adoptuar shqipe. Pra eshte bere fjale shipe me kohe sepse shqiptqaret e Kosoves e kane perdorur mandej eshte perdorur e perdoret gjeresisht dhe nga ne te Shqiperise. Shqiperia nuk eshte deri ne Vermosh apo deri ne Konispol. Nejse...:-)
    Po ku e di une se si jane ligjet atje ku nuk kam qene? Pse mund te keshe pasosh te nje vendi nuk dmth qe mund apo e din se si mirret e nje tjetri, padyshim eksperience eshte aty nqs doje te thoje kete....:-)) Po ja i mora tashti cte bej, histori e gjate...
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti po u kerkon ndihme shqiptareve dhe jo te huajve, dhe normal qe duhet te shkruash termat shqip nese do pergjigje nga shqiptaret.
    Si i ke marr keto pasaportat e vendeve te tjera? Besoj se ti duhet ta dish me mire se te tjeret ku te kerkosh ndihme.

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Falemners fegi....

Citim Postuar mė parė nga fegi Lexo Postimin
    Nje kusheri ime gjate luftes ne kosove ka shkuar ne australi dhe para dy vjetve e ka mare edhe vllaun atje kjo esht, nese keni dike mundesh me shku.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po mire moj Mia pasosh eshte fjale e adoptuar shqipe. Pra eshte bere fjale shipe me kohe sepse shqiptqaret e Kosoves e kane perdorur mandej eshte perdorur e perdoret gjeresisht dhe nga ne te Shqiperise. Shqiperia nuk eshte deri ne Vermosh apo deri ne Konispol. Nejse...:-)
    Po ku e di une se si jane ligjet atje ku nuk kam qene? Pse mund te keshe pasosh te nje vendi nuk dmth qe mund apo e din se si mirret e nje tjetri, padyshim eksperience eshte aty nqs doje te thoje kete....:-)) Po ja i mora tashti cte bej, histori e gjate...
    Ja qe une se kam degjuar kurre me pare fjalen pasosh. na fal per injorancen, por vetem fjalen pasaporte di. Keto fjalet e reja te shqiptarizuara te sjella nga Kosova nuk i di te tera.
    Pikerisht kete desha te thoja. Qe pavaresisht se ligjet mund te kene ndryshime nga vendi ne vend vendi ku kerkohet ndihme eshte i njejti. Ne zyren e emigracionit pyet.
    Hidhi nje sy kesaj faqe meqe di Anglisht.

http://www.cic.gc.ca/english/index.asp

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Te faleminderit Mia!
    Ska problem se nuk e mora per te madhe vetem se po beja shaka.
    Po e di adresen e internetit te emigracionit te Australise dhe Canadase por tashe mos me jep dikush ndonje "tip" qe mund te hyj si "pa rradhe" prandaj thashe se une kur kam qene i vogel e mirrja qumeshtin pa rradhe ...:-)
    Ne Canada je ti?

Ja qe une se kam degjuar kurre me pare fjalen pasosh. na fal per injorancen, por vetem fjalen pasaporte di. Keto fjalet e reja te shqiptarizuara te sjella nga Kosova nuk i di te tera.
    Pikerisht kete desha te thoja. Qe pavaresisht se ligjet mund te kene ndryshime nga vendi ne vend vendi ku kerkohet ndihme eshte i njejti. Ne zyren e emigracionit pyet.
    Hidhi nje sy kesaj faqe meqe di Anglisht.

http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gt2xf : 05-12-2010 mė 16:23

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Te faleminderit Mia!
    Ska problem se nuk e mora per te madhe vetem se po beja shaka.
    Po e di adresen e internetit te emigracionit te Australise dhe Canadase por tashe mos me jep dikush ndonje "tip" qe mund te hyj si "pa rradhe" prandaj thashe se une kur kam qene i vogel e mirrja qumeshtin pa rradhe ...:-)
    Ne Canada je ti?
    Do Tips?
    Martohu me ndonje Kanadeze sa per letrat, Ka dale ne mode nder Shqiptar.

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Po tip i mire eshte, n.q.s do te ishte martese e vertete, por asnjehere nuk e kam bere dhe nuk do e kisha bere jo vetem vetem per letra canadeze por edhe letra tjera...
    Kjo mode nuk eshte vetem nder shqiptare por nder te gjithe ato njerez qe per nje arsye apo per nji milion te tilla bejne gjithcka per te arrire qellimin.
    Njerezit ne vetvete jane njesoj pervec ngjyrimeve....

Do Tips?
    Martohu me ndonje Kanadeze sa per letrat, Ka dale ne mode nder Shqiptar.

Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    Meqe ra fjala tek websiti i emigracionit te canadase, kishte nje opsion aty qe nqs ke pervoje pune me shume se nje vit (ne punet qe ato kerkojne) atehere eshte e mundshme. Ku eshte me e lehte per te fituar ne pjesen anglishtfolese apo ne ate frengjishtfolese?

Po tip i mire eshte, n.q.s do te ishte martese e vertete, por asnjehere nuk e kam bere dhe nuk do e kisha bere jo vetem vetem per letra canadeze por edhe letra tjera...
    Kjo mode nuk eshte vetem nder shqiptare por nder te gjithe ato njerez qe per nje arsye apo per nji milion te tilla bejne gjithcka per te arrire qellimin.
    Njerezit ne vetvete jane njesoj pervec ngjyrimeve....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ja po pres te pergjigjet se nga kjo teme u frymezova te shkruaj nje skenar filmi
    ke noj vend per glavni ulogoma?...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Studente ne Kanada
    Nga skerdi nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 22-12-2014, 10:32
  2. Tahir Veliu interviste per gazeten Intervista e Emigrantit
    Nga Tahir_Veliu nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-06-2011, 03:59
  3. Lufta Kunder Terrorizmit: arrestime ne Kanada
    Nga Darius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 10-06-2006, 18:54
  4. Eksperiencat e jetės sė emigrantėve nė Kanada
    Nga OltiNushaj nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 10:20
  5. Ulet numri i pikėve tė pranimit pėr nė Kanada
    Nga Henri nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 22-10-2003, 01:28

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •