Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 115
    Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    ohh bunny po i hape ti duart... ti ke qef te thyej koken une ajde dashuri qe paske per mua ajde...

Po nuk hidhem une jo se sme ka len mendja...:P

Une prandaj ti hodha shkallet qe te hypesh ti, se sme eshte merzitur jeta akoma jo..

Tani jam alright im enjoying my life kur te me merzitet do te them bunny me prit se rash..lol

Ehh Armando spo ta ngacmon njeri shoqen ore jo..
    une sthash gje qe eshte e keqe shum nice and sweet inocent girl eshte veshtir te gjesh vajza sipuna "bunny" te puth bunny

Latersss........
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Krenar Qe Jam ShKoDrAn Maska e Armando18
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    East London
    Postime
    94
    Ec Aty Niko Ashu Kam Qef Kur Flasin Te Tjeret. Per Shoqen Time Mir . Epo Bunny Esht Teper Goce E Mir.....
    PROUD TO BE SHKODRAN

chelsea-fc
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Armando18
    Hey Bunny Po Ku Je Mi.....Se Humbe Fare
    Na Mori Madhi Te Kam Shoqe Shum Te Mir. Yll Bote Je... Take Care Sweety...................

Amarildo_18 Hmmmmm Kujdes Mos Ma Ngacmo Shoqen Mer Se E Kam Shoqe Te Mir....

chelsea-fc Hey Bro Flm Per Pershendetjen. Ai Armando Qe Ke Par Jam.... Po Si Ka Mundesi Qe Sme Kujtohesh. Any Way Bro Shpresoj Se Do Flasim Ndonje Her Tjter

ore mos je ti ai armando qe kemi folur ne paltalk dhe me ke dhene nurmin dhe kemi folur bashke para 4 muajsh apo gabohem?une jam burrels lale ke ndonje shok nga burreli ti me emrin aldo?

Krenar Qe Jam ShKoDrAn Maska e Armando18
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    East London
    Postime
    94
    Aahahah Ti Qenke Re Po Mar Te Mbaj Mend Tani. Ne Pal Talk Jam Me Emrin Proud_To_Be_Albania...... Ok Pra Bro Se Flasim Ndonje Her Tjeter.
    PROUD TO BE SHKODRAN

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Red face

hahahahahahah heyy guyssss im here u knowww....
    aman aman.... se me kuqet fare....si gjith te tjerat jam edhe une po heeee.....human(my gender is female)
    ku je ti rrushoo ca ben ....malli te ka mare tyyyyyy..edhe une u keputa fareee.....muahhhh japo te puciii cummmmmmm
    eee tek MC punon dreqiii po shyqyrr...se me jep nga nje chicken burgers....freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....se une i kam shume qeif fareee apo jo armando???hihiihihhi...
    o elbasaniiii.....ore une te shtoj jete nuk ta mar....hihiihihihihih...
    ja gjate kohes qe ti ke reply shkrimive te mia ti ke mare 2mins jete...pyet armandon....se ai ka 100000 mins extra in his life nga une...
    o armando nuk ngacmon ai joo se i them mamittttt!!!!edhe tte jep nje shuplakeeeee...ihihihihihihi
    muahhh ju pucii te dyve se rrusha jenii...
    l8z
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-06-2003
    Vendndodhja
    Ne shpirtin e dikujt qe e dua shume.....
    Postime
    28
    Hi Armando18!!!
    Ata fotot nice po zezxaket pse i keni fut ne mes te shqipeve mor aman apo perfaqesojne dhe zezaket aty ku shkoni per te premteve.megjithate nice.

Hahahaha kush me paska ardhur ketu mor aman ai qaf gjati hej se bej shaka ok se e di ti qe je si shpirt pavaresisht se nuk ta varin gocat fare hahaha

O genti si je ti mire si ja kalon mire,shpresoj se mire po ja kalon, hej fillove pune ti apo jo, apo je me pushime qe tani sa mire qe ke marr pushimet e veres haha

ja kalofshi sa me mire kudo qe jeni te gjithe

me respekt Mira_uk

chelsea-fc
    i/e ftuar
    armando po ti qenke pra po pse nuk me ke folur ore atje te puna jote une vij shpesh aty se aty afer e kam shtepine dhe vij te haj ndonje gje hajde vella se do flasim prape mire grupo kalofsh mire,hej mira thanks yllo je shume e mire dhe ti kam marre pushimet lale cte bej me hengri koka vete mua qe rrafa ate zezakun dhe me hoqen por cte bej ja po vjen koa qe te iki per pushime ne shqiperi ,ti fus nje plazh ,hej bunny prape ketu ti ja prishe prezantimin armandos moj,e bere chit chat,ske faj ti i ka fajet armando qe te len ketu te tema e vet hahahse shaka bej jeni te mire te gjithe bye kalofshi mire

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Talking

hahahahahha meeeeeee chit chattt?????????
    nevaaaaaaaaaaaa hahahahahhaahah,armando loves having me here.... i bring light and energy here, apo jo armandooo..???
    shiko shiko dreqiii qenka rrahur me xixakun????hahahahaha po te kam thene une tyyyy ki kujdess.....ti hic fareee....muahhhh rrush je po heee...ska gje edhe pse si pelqen xixaket,se i pelqejne te tjere...jo per gje...
    muahh pucii te gjitheee...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    bunny te kma ve re me shum me passion te madh flet ti rrushe si shpjegohet kjo, kaq dashuri ke per mua apo per armandon?

ahahah 2 min jet me shtuan mua nga ty flm me shto edhe ca se me duhen...

je fantastike fare bunny shum energy i sjell temes armandos e ndricon si nata me diten me ato hahaah edhe hihihi te tujat hey une kma pushime deri ne september pastaj vazhdoj A-levels ke inat ahahahah kurse ti vete ne shkoll ahahah you jelous....hajdese flasim rrushe te puth fort shummmm......
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    harrova picun..lol ja ku eke edhe nje kiss tjeter muahhhhhhh
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Profil biznesmeni ...
    Nga BlueBaron nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2010, 22:22
  2. Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 12:27
  3. Zyra pėr Mbrojtjen e Qytetarėve: Armando Duka nė konflikt interesi
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 22:33
  4. 8 Qershor: I Lumi Armando prej Ziertkzee
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 17:55
  5. ShKoDRaNi
    Nga Armando18 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-09-2003, 05:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •