ti thua qe e krijuam zotin qe te behemi njeres me te mire ide e bukur por pa konkluzione,e perse na duhet te behemi me te mire perse te duhet ndergjegja me e paster kur ti nuk ke kujt i jep llogari per asgje dhe njeriu kur nuk beson nuk behet me i mire asnjehere,ti thua qe je nje zot i vogel e czot je ti kur nje mikrob te merr jeten kur pikerish nje krijese mikroskopike te mund e czot je ti qe kur shtrihesh per te fjetur nuk e di se a do sgjohesh ose nuk do te zgjohesh me,dhe po te shohesh mire zoti mua me tregon dicka tek ty me tregon ate misherin etij te madhe te krijon dhe te jep te drejten ta mohosh te jep te drejten ta mendosh veten zot ,ndersa ti je ndryshe ti qe e mban veten nje zot i vogel ty po te te prekin dicka nga ajo cka kane bere duart e tua egersohesh behesh bishe nuk durn pra nuk je e meshirshme(se kam fjalen vetem me ty por per shume e shume veta qe e mbajme veten zot)dhe njeriu eshte me te verete i tille gjen dicka meson dicka dhe e quan veten te larte dhe po te flas me dike qe sbeson direkt e hedh muhabetin tek shkenca pa e kuptuar se ceshte shkenca ne te vertete dhe shkenca nuk eshte gje tjeter vetem arti i te kuptuarit cka ka krijuar allahu e asgje me teper,dhe nejriu eshte aq i forte sa arrin te kuptoj dicka qe ka krijuar allahu por eshte aq i dobet sa ate qe kupton e quan shpikje dhe mendon se e ka krijuar vete.une nuk e di se te them te drejten duhet me pyet cfare nuk te shtyhu me besuarne zot se per te shtyre te shtyne te gjitha edhe ti me shtyn mua te besoj ne zot dhe te ndjehem i lumtur.Postuar më parë nga xXx-GirL16-xXx
cfar me shtyn? As gje....besoj tek vetja ime dhe tek njerzit se ne jemi ata qe me fantazin ton kriuam zotin. E kriuam qe te behemi njeres me te mire edhe te japim nje shpjegim per te tera gjerat qe ne fakt nuk kane shpjegim. Nuk dua te them me kete qe nuk besoj, besoj tek nje fuqi jo natyrale po nuk besoj se dikur ka qene nje qe e quanin "ZOT" edhe ka bere te tera ato gjera qe thuet qe ka bere.
Secili nga ne eshte nje "zot" i vogel so duhet te besojme nje here tek vetja jon edhe pastaj tek lloj lloj fesh qe ka kriuar njerezia.
Kissesssssssssss
Alda![]()
Krijoni Kontakt