Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    plaē te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    Une kam shpetuarn dy vajza duke dhuruar gjake ne kohen e luftes ne shqiperi.

Dhuron po kini se sevap beni une kam plot s e puna ime si shejtan qe jam gjak eshte.

me respekt [SHEJTANŻ]
    " not yet "

Mendoj qe problemi qe ngre Kuntakinta eshte me vend. Dhurimi i gjakut eshte nje gjest human qe shpeton jete njerezish ne nevoje. Eshte e vertete qe te dhurosh gjak nuk eshte argetim, por jo edhe nje procedure e veshtire. Ndoshta nje zgjidhje per kete problem ne Shqiperi mund te jete qe te organizojne dite te caktuara neper shkolla ku te behet dhurimi i gjakut.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    UE PER VETE SA HER JAP GJAK E KAM SI ARGETIM KAM QE KUR ISHA 18 VJECE QE JAP GJAK.TANI ME NJOHIN TE QENDRA DHE PO KALOJ DITA ME MARRIN NE TEL.PSE NUK KAM VAJTUR TI SHIKOJ.

SHUME HERE JAP GJAK PER PERSONA QE NJOH.POR ME TE SHUMTAT HERE E JAP PA ANDRES GJAKUN. SA PER PROBLEME SHENDETI SKAM ASNJE PER KUNDRAZI NDJEJ VETEN ME MIRE KUR KAM DHEN GJAK.
    NUK NDJEN ASGJE NJE PICKIM TE VOGEL
    Jeto sot se neser si dihet..........

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Une per vete dhurova gjak nga burgu i new yorkut WACKENHUT ne shenje respekti dhe ndihme per viktimat e 11 shtatorit.
    Po te me kerkohej do ta beja serisht.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Motra ime para dy javesh shkoi te jepte gjak.. E pyeten po ishte nga Europa dhe kur u pergjigj po.. E pyeten po hante mish dhe prap ju pergjigje po atehere i than me falni po nuk mund te dhuroni gjak ketu ne Amerike. Ka dal nje ligj qe s'mund te dhurosh gjak po ke qene ne Europe e harrova deri ne cfare viti. Sepse kan frik se mos kemi semundjen "cow disease". Ajde tani mos te te vij inat.
    Be yourself and you will always be in fashion.

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Nje kusheriri im i moshuar para ca vitesh do bente Opened Heart Sx (operacion zemre) dhe kerkonte shume gjak ne dispozicion. Gjithe familja u testua dhe asnje s'e kishte gjakun e tij. Puna u be keq fare se s'po gjente gjak (se e donte nga njerez te sigurte). Kot me cuan mua ta kontrolloj grupin e gjakut dhe per fatin e tij te mire, kisha O-. Po me moren shume gjak dhe u semura per dy jave. Kisha plogeshti dhe kisha ftohte. Me ngjante vetja si pule e lagur.

Nese dikush do te kishte nevoje, sigurisht do ta beja perseri....por jo rregullisht (on regular basis....cdo 3 muaj) sepse mezi e mora veten heren e pare
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Nuk mendoj se ka njeri qe i pergjgijet JO nje vogelushi qe kerkon gjak. probemi me ne shqiptaret ndoshta ehste mungese dije ne kte fushe, psh ktu ne angli ka reklama, te cilat nxisin, si edhe, neper institucionet shendetesore, ka gjithandej fletushka te cilat flasin per dhenien e gjakut. Jam i sigurte se shqiptaret nuk jane te informuar dhe nuk e dine se pasojat e dhenies se gjakut jane shume te vogla dhe momentale, pra gjaku zevendesohet perseri pas nje kohe te shkurter.

E verteta, nuk e di se si mund te shperdorohet gjaku, ai si te shitet, si te jipet, ne nje vend do shkoj dhe dikujt do i hyj ne pune. Nese ty te duhej gjak, larg qofte, dhe nuk e gjeje dot, nuk do te pranoje te paguaje per te? Sigurisht qe po.

Vete nuk kam dhene gjak, jam i interesuar te mesoj me shume e perfundimisht te jap, por nuk e kam marr ndonje here iniciativen te them te drejten, ashtu sic ka shume gjera qe dua te bej e nuk e marr iniciativen ti bej.

Kunta, Good on you per temen!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Bashkohem me Aragonin!
    mua sme ka rastis te jete i nevojshem gjaku im deri para nje jave, mirepo nuk dola me te njejtin grup se isha e gatshme me gjithe shpirt.

Super Girl Maska e dionea
    Anėtarėsuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    In my place
    Postime
    251
    Une doja te dhuroja,por me thane "jo" per shkak te peshes nen 50 Kg,sepse ishte me rrezik.
    I can love
    But I need his heart
    I am strong even on my own
    But from him I never want to part
    He's been there since the very start
    My angel Gabriel

use your brain... Maska e MRI
    Anėtarėsuar
    06-03-2006
    Postime
    34

te dhurosh gjak....

pershendetje, jam i ri ne kete grup, dhe desha te shkruaj dicka ne lidhje me dobite qe sjell dhurimi i gjakut, por me pare desha te pyes nese eshte shtjelluar me pare kjo teme apo jo?
    Don't worry...be happy

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dhuroni njėri tjetrit lule
    Nga zef malsia nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 146
    Postimi i Fundit: 21-02-2010, 14:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •