Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 52
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Postime
    20

Exclamation Halli Im...o Forumista!!!

Me jepni nje keshille o forumista...

A mund te frekuentohet nje vajze qe ka 21 vjeē me nje djale 13 vjet me te madh se veten?
    Me terheq shume si histori pasi eshte intrigante te kesh nje eksperience kaq te fuqishme, po nga ana tjeter kam frike se mos ia komplikoj shume jeten vetes.
    Si t'ia bej, te rrezikoj (fundja jeta vetem nje eshte...) apo te tregohem e 'Matur'???
    Aman, me thoni si e mendoni ju???

i/e regjistruar Maska e Mirsada
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    england
    Postime
    6
    Postuar ne gjuhe te huaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 25-05-2003 mė 05:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    45
    CHERRY: nese je e sigurt se me te do jesh e lumtur, vari torben moshes.
    Pastaj nuk eshte se po lidhesh me nje plak.., atehere po, ndryshonte puna (pasi mbase do te bente te ndiheshe mire shpirterisht, po persa do i perkiste seksit.., ehe...), njeriu ka nevoje per te gjitha nga nje ēik.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 25-05-2003 mė 05:45

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2003
    Postime
    20
    O goca, po une e di qe me te nuk mund te kem dot nje lidhje teper serioze... do ishte me teper nje raport loje... po mund te them se eshte shume king e sa here e shoh, me ēmenden hormonet, APO S'NGJAN DHE CUNAT SHQIPTAREEEE...

i/e regjistruar Maska e klara
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    16
    O CHERRY, mos e caj koken mi goce se si thua dhe vet jeta vetem nje eshte. Beje kete eksperience e merri maksimumin e qejfit qe mund te te jape, a jeni dakort apo jo?
    *klara*

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nuk mund te lidhesh me dike per arsyen se eshte KING dhe se te CMENDEN HORMONET. Me kete llogjike i bie qe kur ti te jesh perkrahu me shokun e jetes, sa here te shohesh KINGA do te shkoje niveli i hormoneve lart e me lart. Perpiqu te permbahesh. Te gjithe e duan adrenalinen por duhet te te paraprije nje mendim me i pjekur per nje lidhje. Nuk je adoleshente.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Jepja, luji topin (shumes). Bile (njejes) edhe po ta kesh seriozisht s'eshte keq me nje me te madh se veten. Pse?
    Ngaqe femrat PLAKEN shpejt. Ndersa meshkujt jo, KURRE.
    Pra nje lidhje VAJZE - BURRE (ose plak) eshte me pak PERVERSE se nje lidhje GRUA (plake) - DJALE.

Tani diēka, ne lagjen time gocat ne moshen tate 20-22 vjeē (maksimun) nenat e tyre si dhe grate e tjera te lagjes i konsideronin te MBARUME. Dmth veshtire se martoheshin me. Heh te tilla ishin ato kohera.
    Pra sipas kesaj formule, ti je tashme plake mi goce, keshtuqe luji fene, qiti lengun me cilin te dush, veē fitim ke.

i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anėtarėsuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    Cherry po dashuria eshte e njohur me qe nuk numron vite. Ndoshta eshte mire te afrohesh me ate person nese te pelqen aq e tjerat lerja kohes ti zgjidh. Asnjeher nuk mund ta dish nga fillimi se cdo te ndodh.
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Kam pershtypjen se Cherry tha qe nuk do te ishte nje lidhje serioze nqs. do te ndodhte. Perse eshte kjo Cherry? Ndoshta ai eshte i perfshire ne nje lidhje tjeter apo jo? Nqs. eshte kjo arsyeja atehere te isha ne vendin tend nuk do te perzihesha ne loje, pasi vertet tani mund te te pelqeje vetem per arsyen se eshte king, por nqs. implikohesh me teper ne kete histori mund te te pelqeje me shume dhe mbetesh me vone me plage ne zemer. Ki kujdes se keto nuk jane lojera femijesh. Ashtu sic tha dhe Mina nuk je me adoleshente.

Nga ana tjeter nqs. do kishte mundesi qe kjo te evolohej ne nje lidhje serioze, nuk eshte dhe aq perverse te lidhesh me nje 31-vjecar ne moshen tende, jo teper e zakonte por jo perverse.

Nga ana tjeter duhet te kesh parasysh se meqe ai eshte shume me i madh se ty ka me shume eksperience dhe ndoshta mund te te vertite si te doje ai... prandaj per mendimin tim, kujdes!

Tani te shpreh vetem shijen personale meqe qenkam ne nje moshe me ty... po me nje tridhjete e nje vjecar mi goc?! Atij i duhet te jete baba me femije ndersa ti je ne lulen e qejfit... nuk e di. Por sigurisht qe kjo eshte vetem shija ime personale, mund te jete e ndryshme per secilin nga ne, dhe une e respektoj ate.

Shendet, angeldust.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Bravo Ange edhe une mendoj si ty, me te vjetrit shkohet veē per leke, per dashuri duhen hamshore te ri e te fuqishem si neper filma.
    Hej chery, pyete njehere ate djalin-plak a ka leke ne portofol pastaj vendos. Keshtu te pakten je e sigurte qe del me qarin.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Komunikimi Prind - Fėmijė
    Nga J@mes nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 05-12-2009, 16:52
  2. A duhet tė ketė diferencė moshe nė ēift?
    Nga baby_bł nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 10:33
  3. Mardheniet Prindėr-femijė
    Nga bjondina nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 08-05-2006, 08:50
  4. Mardheniet kauze dhe efekt ne politiken Shqiptare
    Nga klarko_best nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-07-2005, 08:37
  5. Mardheniet me prindrit..
    Nga fullmoon nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-02-2003, 20:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •