Dy shqiprat nga mosha 21-24 vjecare para 3 dite ikin nga burgu i Wintetures- Zvicerr - ku jan gjendur ne paraburgim , njeri per ceshtje droge e tjetri per ceshtje vjedhjeje edhe ate ne mes te dites per bir te oxhakut te paraburgimit ku kan qen ne pritje prej dy muaj te procesit te gjykimit per vuajtje denimi.

I gjith publiku Zvicrran , mediat e kan pushtuar qytetin me lajmerime dhe me postere identifikimi.

Policia ofron nje shum me te madhe se per Osama Bin Laden edhe ate te larte prej 20 000 franga zvicrrane.

" Pritet qe t'i zen ne gjum gjat ketij muaji "