Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    Perjashtuar Maska e Tironci_numer_1
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    kudo
    Postime
    9

ēifuti vogel

Shkon nje here djali i nje cifuti, per te takuar babain tek kampi i perqendrimit
    - O xhaxhi roja, o xhaxhi roja - therret djali i vogel
    - Urdhero te keqen xhaxhi - i pergjigjet roja me dashamiresi
    - A di gje ku eshte babi tani?? - pyet pa vonuar djali
    - Ahh! - i pergjigjet roja - shko tek dushet dhe gjej xhaxhi oficerin, se ai e di me mire!
    Dhe djaloshi i vogel vrapon per tek dushet.
    - O xhaxhi oficeri, o xhaxhi oficeri - therret serish ai.
    - He te keqen xhaxhi.
    - A e ke pare gje babin tim? Mire eshte??
    - Ēa dreqin mire - i pergjigjet oficeri duke pare sapunin me te cilin po lahej - S'ben shkume hiē!!!

Perjashtuar Maska e Tironci_numer_1
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    kudo
    Postime
    9
    Nje vajze te re i ishte mbushur mendja top se kish gjetur menyren ideale se si te behej e pasur brenda nje kohe te shkurter, (eshte cfare shumica e femrave synojne ne jete).
    Ideja, aspak origjinale, ishte kjo:
    Te martohej me nje plak ne gjendje te mire ekonomike, (mundesisht miliona dhe pasuri) dhe t’ja merrte shpirtin me lezet, dmth. permes armes se qejfit, seksit. Tek e fundit c’do ta gjente nga nje plak ne shtrat?!
    Nuk zgjati shume kohe dhe beri c’kish planikfikuar. Arriti te shtinte ne dore nje te pasur te cilit i kish vdekur e shoqja.
    U kapercyen te gjitha etapat ne relacionin mes tyre sepse nusja e re kerkonte menjehere martesen. Keshtu u be…
    Naten e pare mendoi te vinte ne jete planin djallezor. Ai po behej gati ne banje nderkohe qe kjo ish bere shume seksi…
    Shikon te shoqin qe del nga banja pa gje ne trup qe po i drejtohej krevatit me “mikun” sa nje hanxhar dhe menje pale kufje veshesh dhe nje kapese per hundet…
    E tronditur nga pamja e seksit “gjigant” te cilin nuk e kish menduar, ajo arrin ta pyese:
    Po keto kapeset dhe kufje pse te duhen shpirt?
    Dhe tjetri shume i qete ja pret:
    - Dy gjera nuk duroj gjate seksit, ulerimat e grave dhe eren e prezervativit te djegur…

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    njeri shkon per pushime ne Florida ...po kishte frike me u fut ne det..

shkon afer kontrollori i plazhit dhe e pyet sepse nuk donte te lahej.
    -po ja -thote ky i shkreti,-kam frike nga peshkaqenet se ēa nuk kemi degjuar kohet e fundit.

-jo,jo futu pa frike se ska me peshkaqene,bregdeti jone eshte pastruar nga ata tashme,madje prit se po deshe bejme dhe nje shetitje me varke...
    -thote tjetri.

nejse futen keto dhe nderkohe turisti e pergezon kontrollorin.

-bravo po si ja bere per ti hequr qafe?

-fare lehte ketu ka plot piranja dhe ata i hengren e i palluan te tere ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje goce 14 vjec i thote te emes se ka humbur periodat qe prej 2 muajsh. E merakosur, mamaja merr ne farmaci nje pakete shtatzanie,e teston te bijen dhe rezultati: ... e bija ishte shtatzene. Duke u cjerre, bertitur dhe duke qare i thote te bijes: "Kush eshte ai derr qe ta beri ty kete? Dua ta di!"
    Goca beri nje telefonate dhe pas nja gjysem ore nje Ferrai fringo i ri ndaloi prane shtepise dhe nje mesoburre i veshur ne nje menyre shume elegante dhe te shtrenjte hyn ne shtepi. Ky hyn ne sallon bashke me babane e vajzes, te jemen e vajzes dhe vajzen vete dhe thote:
    "Vajza juaj me informoi per problemin. Sidoqofte, une smund te martohem me te per shkak te gjendjes sime familjare - por une do ta demshperblej. Keshtu qe:
    - nese lind vajze do ti trashegoj 3 dyqane, 2 shtepi, nje vile verimi dhe nje llogari bankare prej $1,000,000.
    - nese lind djale, tashegimi do jete 2 fabrika dhe nje llogari bankare prej $1,000,000.
    - ne se lind binjake (djem), nga nje fabrike dhe $500,000 sejcili.
    Sidoqofte, ne qofte se deshton vajza juaj . . ."
    Ne kete pike, babai, i cili kishte ndenjur i heshtur deri tani, e kap fort nga supi dhe i thote: "Detyrimisht do ta lesh shtatzene perseri!!!"
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po kalonte njoni dhe shef njerin duke prere pemen me sopate, e pyet
    - ku paske mesu me pre dru keshtu?
    -une kam mesu me pre dru ne sahara.
    -car thu mer rrot ku ka pem ne sahara, aty eshte shkretetire
    -eeee ta pret menja qe tashti shkretetir esht

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Po hecte njoni me makine, kur e parakalon me shpejtsi nji bmw e zeze nga qw ishte rruga e ngusht makinat gervishen. Ndalon BMW-ja i zw rrugen dhe dalin nja pes veta, njoni me i fort se tjetri me floket me rica dhe me xhupa lekure. Del edhe ky tipi i friksuar. ata i thone
    - a mer legen tani do te bojm cop-cop
    -aman ore se un jam vetem nji kurse juve pese
    - mir plako Goni me Landin do jen me ty ...

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    shkon nje neger i afrikes se zeze te misionari.
    -at- i thote-une kam 11 femij neger ,pse i 12 me doli i bardhe,at ju jeni i vetmi njeri i bardhe ne nje hark prej 200 km ,si e shpjegoni-dhe nxorri sopaten.
    -biri im udhet e perendise jane te mistershme,ja i shikon ato delet,te gjitha jane te bardha pervec asaj qe eshte e zeze....
    -o at-thote negri me ze e ulet-une s'po i them gje gruas per ju,po ama as ju mos i thoni gje per delen e zeze...

Perjashtuar nga Mod. Maska e krize03
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    England
    Postime
    21
    Sa vjec jeni?? i thote gjyqtari deshmitares qe ishte nje grua ne moshe te thyer.
    Deshmiterja pergjigjet.-kam pare plot 25 pranvera.
    po mire i thote gykatesi nga sa here i keni pare ato???

Perjashtuar nga Mod. Maska e krize03
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    England
    Postime
    21
    Nje dite luani mledh te gjitha kafshet e pyllit dhe u thote:
    -une kam vendosur me e honger gjirafen,kush eshte dakord te ngreje doren.
    te gjitha kafshet e pyllit ulen koken,ndersa miu u hodh
    -Une
    te gjitha kafshet e pane me cudi edhe e pyeten
    -Perse
    miu ua kthen
    -kot per pordh

Tema tė Ngjashme

1. Shqiptarėt nė Hollandė
    Nga Rrap Cungu nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 311
    Postimi i Fundit: 13-06-2017, 10:11
  2. Feja dhe qytetėrimi
    Nga Iliri88 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 17-06-2012, 13:19
  3. Pėrkthimi, ē'ėshtė ai ?
    Nga oiseau en vol nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-03-2006, 13:54
  4. E vėrteta mbi Talmudin
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2004, 16:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •