I nevojitshem per ata qe vertet kane nevoje per te!
I nevojitshem per ata qe vertet kane nevoje per te!
Dream as you'll live forever,live as if you'll die tomorrow!
Aq shume me nevoitet saqe eshte e vetmja gje qe me zgjon nga gjumi se edhe kur flej e kam nen jastek. FLMMM shume atij qe e shpiku
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
hmm kisha shkruare dica me shume une po i wonder ca ndodhi ohhh e kapa i kisha shkryjte ne aglisht opps... sorry pplPostuar mė parė nga euphoric^girl
Celulari eshte i nevonitshem .psh kure nise makin dhe dikca ju ndothe gjate rruges...ju duhet celi te telefoni per ndime (ja pra ne shqip e ktheva)![]()
share a smile with everyone, hold a kiss for only one :)
Une fillimish e bleva celularin per kete arsye, meqe jam ne college me duhej te rrija pas shkolle, ne biblioteke, per projekte etj. dhe me duhej te merrja mamin 7 here sa shkoja ne shtepi ti tregoja se ku isha se u bente merak, keshtu qe meqe i harxhoja ne pay phone thashe po blej celularin, por tani e perdori dhe per shoqeri, dashuri etj.
He djema si mendoni ju tani ?
Se per femrat e morrem vesh qe eshte mese i nevojshem e i domosdoshem celulari
I nevojshėm sepse jam e kontaktueshme nė ēdo moment pėr ēdo situatė kritike, i bezdisshėm , sepse nganjėherė kur ke dėshirė tė jesh nė liri dhe qetėsi tė plotė , ėshtė zilja e celularit qė cingėron dhe ti edhe nė mos e paē nė mend tė pėrgjigjesh gjithsesi do e nxjerrėsh nga ēanta a ku tė jetė , pėr tė shikuar nga vjen thirrja dhe se a ėshtė thirrje e rėndėsishme pėr ty a jo tė pėrgjigjesh.
Si pėrfundim, pėr mua nuk ėshtė lluks , por mjet komunikimi i nevojshėm.
Elna.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 13-05-2003 mė 04:19
celulari eshte i nevojshem, edhe pse nuk do te vdisnim pa te nuk them se eshte luks por ecje ne hap me kohen
Celulari eshte nga aksesoret me te domosdoshem. Tarifat ne Shqiperi jane paksa te kripura, kjo eshte e keqja me e madhe e celulareve.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Celulari i nevojshem? Po, per ata qe kane makina dhe mund te ngelen rruges, ose ata qe mund t'i gjesh me teper jashte shtepise sesa brenda, per pune ose arsye te tjera.
Por per mendimin tim shume ne Shqiperi e kane mare vetem sa per qejf e per t'u dukur paksa moderne. Para pak ditesh nje 17 vjecar ne Shqiperi, po me theshte: "Hajt se po deshe do te ta le ndonje dite celularin tim per xhiro, kur te vish ne Shqiperi"
Nga nje ane sheh disa lloj "luksesh" si celulari kur tarifat ne Shqiperi jane aq te larta, nga ana tjeter disa vrasin veten me fotoksine nga varferia. Hajde merre vesh po qe i zoti!
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
angeldust ate qe the ti me siper jam edhe une dakord me ty , e kam thene edhe une kete qe ne Shqiperi celulari eshte per disa persona luks ,edhe me celular po dhe pa buke.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt