Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 46 prej 46
    Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499

Rikthim ne realitet!!!!!

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...sonte e pash se si shpertheu nga brenda meje vullkani i loteve i akumuluar prej kohesh...sikur te mos mjaftonte hapesira e dhomes, mora xhupin, telefonin (dhe pse e dija qe personin qe doja me teper ne ato momente, s'ekzistonte as mundesia me e vogel per ti degjuar zerin)dhe dola...
    Binte shi! Dukej se si piklat e shiut shponin siperfaqen e ujit te lumit pa zhurme sikur nuk donin te prishnin qetesine, ose sikur nuk donin te nderprisnin ate ze qe une e ndjeja te me therriste nga pas...si ateher, shpirti im i vogel!!!
    E di qe ty tani do te te kete zene gjumi, ne krahet e kujt nuk e di
    Ose para televizorit duke pare filmin qe shikonim bashke cdo te merkure ne kte ore
    Me ka mar malli, zemra ime!!!Me ka mar malli...Per syckat e tua, per dockat e vogla qe gjith naten me mbanin perqafuar, per puthjet qe me jepje sa her hapje syckat:- Motra, ti sdo ikesh neser apo jo? dhe me kapje fort sikur sdoje te me leshoje me!!!
    Me mungon buzeqeshja jote,shpirt, zeri yt qe me mbushte plot jete!Me mungon...me teper se kurre!!!
    Por ne kemi thene, shpirt qe duhet te mesohemi edhe keshtu se gjithmone do kete nje kthim...Nje kthim qe e pres me padurim!!!
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    A u kthye apo akoma vazhdon te jete kokeforte ne hapat qe duhet te rikaloje per tu kthyer tek ty?
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ēdo anije ka portin e vet dhe ēdo aeroplan poashtu, mu sikur njerėzit, prandaj gjithėnjė i kthehemi asaj qė pėr njė kohė apo njė moment nuk ia ēmojmė vlerėn!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

"..Nothing Else.." Maska e Helena78
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Pertej Hijes...
    Postime
    289
    i kthehem serisht shprehive te tua....
    E pamundur te iki,
    Sa shpejt i sjell koha ererat e forta te dhimbjeve...
    Kete radhe risjelle ndjeshmeri te asaj qe ka ikur, te asaj qe perjetoj cdo dite dhe te thatesires se madhe qe kaplon shqisat.....
    te nesermen uroj te jete ndryshe........ edhe per TY......
    Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    veshtroj rrotull dhomen time.gjithcka seshte me ne vendin e duhur.asgje seshte si me pare.canta te ndryshme jane hedhur mbi njera tjetren.me vjen te uleras nga merzitja.sa endrra per ne te dy krijova te kjo dhome.ishte oazi i endrrave te mia.sa here me kishte gjetur mengjesi duke te menduar ty.duke menduar ardhjen tende,dhe ti serdhe kurre.i le endrrat vetem ne shpirtin tim dhe asnjehre si bere realitet.me le vetem te qaj mbi kufomat e endrrave te mia.me le vetm dhe tani me duhet ti varros.endrrat nuk ringjallen me.sjane si ne njerezit qe marrim fryme dhe nese ai qe duam nga braktis.mergjithse jan epjese eimja sjane si une.nuk e di.po afron ora te iki dhe sdua.me duket se te tradhetoj ty sepse kjo dhome per mua persenifikon ty endrra ime e vetme.me mbylljen e derse me duhet ti them lamtumire dhe personitr qe do ta dua tere jeten.ps evalle ndodh keshtu?ps eme duhet te te humb jeta ime?pse?
    skam cbej.mbrapa mbyll nje dere dhe perpara hap nje tjeter.
    qofsh i lumtur zemra ime.
    do te dua gjithmone.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Shkolla e Baletit :Rikthim nė identitet
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-03-2007, 00:49
  2. Londra, rikthim interesi pėr Ēamėrinė
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2007, 18:09
  3. Kalaja e Gjirokastres, rikthim ne identitet
    Nga Asriana nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-12-2006, 10:49
  4. Rikthim ne agim
    Nga Silk nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 15:22
  5. Rikthim fatal
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 12-02-2003, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •