Close
Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 246
    Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ramush haradinaj eshte e vertet se ne fillim sa ka qen ne krahun e gjavit halitit nuk ka pas mardhenie te mira me tahir zemajn mirpo pas plagosjes se ramushit mardheniet me krahun e gjavitit prishen sepse ramushi tradhtohet nga ta dhe ai filloj te bashkpunoj dhe te ket mardhenie te mira me tahir zemen ndersa me gjavitin prej ather e gjer me sot ska pas kurrfar bashkpunimi sepse kan qen te ndar
    Shuj mos te nin najkush, une te niva mos e bon ma te madhe!
    Qysh more a je normal, shko ti naj dit (se tashti ėshtė vera) nė Gllogjan edhe pyeti familjaret e Ramushit pėr Tahir Zemajn kqyre qa pot thojn, po ti a e din se mendohet qe njeriu kryesor qe e ka vra Tahir Zemajn ka qenė i derguar nga Ramushi, a e din ti qe armik ma te madh se Tahir Zemen Ramushi askėnd nuk e ka pas, khaaaaaaaaaa ximi njė kėshill vllazėrore duke u bazuar nė kėtė qė lexova nga ti, pėr fe je i mirė, mirėpo pėr histori dhe pėr UĒK dy lidhje nuk i ki mos e merr per keq kėtė qė po e them por realiteti ėshtė i tillė, nėse je i interesuar tė dish tė vėrtetėn e UĒK-sė mė shkruaj nė privat dhe jam nė gjendje tė tė njoftoj me njerėz qė kanė qenė prezent edhe nė Koshare dhe do tė bindesh se ajo qė thua ti nuk qendron.

Ēdo tė mirė!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Citim Postuar mė parė nga MemphiS_ Lexo Postimin
    Veteran i ciles lufte je?? i luftes partizan me gjerman a? ahahah! Nejse edhe ne burg per cka je kon? Cka ki vjedh...??

Ski cka mtregon more ti per lufte e as per Tahir Zemen..se i di ma mir se ti,i kam perjetu gjerat,i kam pare me sy,po sjom shit te hashim hajni..as n'shoqata te luftes nuk jom,se skom pranu me marrr pare per me kall Kosoven,sa her qe ti teket hashimit... keshtu qe sjell fakte bre,deshmi te gjalla bre...se leht e ki me shkru palidhje ktu!
    EJ cigare a tė dul gjumi . Po ėshtė e vėrtet qi jam VETERAN i luftes partizano gjermane. Se metėvėrtet shkietė dhe SHQIPFOLSAT ma qojshin mallin e tyre . E sa pėr burg qi nuk priton lexoe shkrimin e AHMET QIRIQIT {FLAMURTARETĖ E PARĖ TĖ LIRIS }aty dikund dotėmė takojsh edhe mua . E ti sapomėduket mua jo qė ke pa diqka prej luftes por po mė duket qė je qorrė KREJT tung e bafshė. FEJA E SHQIPTARITĖ ĖSHTĖ SHQIPTARIA.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga qeli3 Lexo Postimin
    EJ cigare a tė dul gjumi . Po ėshtė e vėrtet qi jam VETERAN i luftes partizano gjermane. Se metėvėrtet shkietė dhe SHQIPFOLSAT ma qojshin mallin e tyre . E sa pėr burg qi nuk priton lexoe shkrimin e AHMET QIRIQIT {FLAMURTARETĖ E PARĖ TĖ LIRIS }aty dikund dotėmė takojsh edhe mua . E ti sapomėduket mua jo qė ke pa diqka prej luftes por po mė duket qė je qorrė KREJT tung e bafshė. FEJA E SHQIPTARITĖ ĖSHTĖ SHQIPTARIA.

Hahahahah a ti ki luftu me fadil hoxhen a?? ti e paske vra Shaban Polluzhen garant! Ncnccncnn i thot vetit SHQIPTAR...fshije bre as ne leje mos e shkruj ket emer :@ qysh ma prish naten niher

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    Hahahahah a ti ki luftu me fadil hoxhen a?? ti e paske vra Shaban Polluzhen garant! Ncnccncnn i thot vetit SHQIPTAR...fshije bre as ne leje mos e shkruj ket emer :@ qysh ma prish naten niher
    Oj cigare kurė ėsht vra SHABAN POLLUZHA skam qen i lindur hiq athere . E sa i pėrket pėr me qen SHQIPTAR kamė qen dhe dotė mbetem E shqipfoles si ti nukė kam qen asnjiher. FEJA E SHQIPTARITĖ ĖSHTĖ SHQIPTARIA.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-09-2009
    Postime
    95
    krejt mvaret se qfare Shqiptari je! Shqiptar i thot vetit edhe edi rama..edhe haxhi mergja besa ahahahah
    Jo cigare jo se HAGJI MERRGJA se nrron mu ba SHQIPTAR por rrin HASHKALI se ka privilegja ma shumė. FEJA E SHQIPTARITĖ ĖSHTĖ SHQIPTARIA.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga qeli3 Lexo Postimin
    Jo cigare jo se HAGJI MERRGJA se nrron mu ba SHQIPTAR por rrin HASHKALI se ka privilegja ma shumė. FEJA E SHQIPTARITĖ ĖSHTĖ SHQIPTARIA.
    Edhe ma shum se ti si veteran i luftes se mje ahahhahaah

a pi sheh ma mir une se sjom bo veteran hiq e me u bo i varun prej hashimit....une jom freeee sem han per kerkon hiq

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    mjafton mjaft pjesmarrja e tahir zemajt pjesmarrja ne vrasjen e thir mehes ne pregaz ne vitin 81 dhe icili ishte udhheqes i policis speciale te asaj kohe

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    mjafton mjaft pjesmarrja e tahir zemajt pjesmarrja ne vrasjen e thir mehes ne pregaz ne vitin 81 dhe icili ishte udhheqes i policis speciale te asaj kohe
    Qysh jo bre, ai qė vranė shqiptarė nuk mund tė jetė hero i shqiptarėve.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin

Ku po shkrun bre...une marova tuj lyp neper internet ndonje shkrim te asaj kohe qe figuron emri i tij,po spo mundem me gjet!

Q'jeni bo mat zi se gabelt me kto shpifje bree robttt

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukės i thonė bukė, e ujit - ujė
    Postime
    838

a pi sheh ma mir une se sjom bo veteran hiq e me u bo i varun prej hashimit....une jom freeee sem han per kerkon hiq
    Hhhmmm

Si mund te jesh ti veteran kur nuk e di se cfar do te thote veteran!!!

Sa vjec je? 10 apo 12?

Faqja 18 prej 25 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Kėshtu foli Tahir Zema - I -
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 19-07-2006, 06:42
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54
  5. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •