Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2005
    Postime
    46

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga kacaku basket
    Donalda ne rradhe te pare te uroj suksese si kolege qe te kam :) dhe me duket nje projekt i bukur.

Tani te flasim dhe te diskutojme pa ulur aspak vlerat e tua dhe punen tende te mrekullueshme.
    Ndoshta une se kam lexuar ose ju se keni thene apo se keni pasur ne kerkesat e projektit keto qe do ju kerkoj pasi ketu ne Itali kerkohen shume per fat te mire apo te keq:

1-Sa shkon kosto e ketij restoranti?
    2-Cfare materialesh jane perdorur per mbulimin e restorantit dhe deri ne cfare kushtesh atmosferike do te rezistonte kjo mbulese?(ketu fus ererat,masen e debores pasi se di ne cfare zone eshte detroit te me falesh per injorancen)
    3-Un shikoj ne seksionin tend AA vetem dy dalje.Po me dalje sigurie a eshte pajisur ky restorant?Pasi ne seksion nuk i dalloj.

Te pergezoj dhe nje here per projektin tend.

Klodi student i vitit te trete arkitekture Torino Itali
    Kete duhet me e llogarit ai/ajo qe ben statiken e objektit, arkitekti/ja vetem propozon konstruksionin edhe llojin e mbuleses, se a qendron apo jo duhet me llogarit ndertimtari...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2005
    Postime
    46

Lightbulb

Well I think i can`t resist without commenting it, LOL...Defekt profesional me duket i imi...
    But in this case just friendly advise...(mos ma merr per te keq)
    I always try to avoid the `way` from where the food comes and `way` to go to toiletts, I mean it is not nice feeling for client sitting in restorant to see the food coming from same direction where toiletts are...
    Me fal per `shkarravinat` ne punimin tand, I just tried to make it visible...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    8
    shume e lezetcme!! une jam akoma ne vit te trete te gjimnazit dhe mezor po pres te futem ne universitet architecture qe te realizoj gjera te tilla! menyre se si paraqitet projecti esthe shume interesant. Per heren e pare qe pash vizatimin, forma dhe stili i vizatimit esthe shume i ngjashem me punimet e architectit Santiago Calatrava, nuk e di nqs e njeh si architect! po pata mundesi me von mund te dergoj nje diseno qe ai ka bere per stacionin e transportit te Manhattanit.

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anëtarësuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar më parë nga Archy
    Kete duhet me e llogarit ai/ajo qe ben statiken e objektit, arkitekti/ja vetem propozon konstruksionin edhe llojin e mbuleses, se a qendron apo jo duhet me llogarit ndertimtari...
    Mua ketu ma kerkojne dhe kete gje per cdo projekt :( pasi dhe dega qe une kam me lejon me nje vit shkolle me teper te marr diplomen e inxhinjieris.
    Mgjth Struktuture ma do menja bejne te tere shkollat e Arkitektures.

Pastaj nuk shikoj ne planimetri daljet e sigurise.

Vijat e blu qe une kam shtuar ne planimetri tregojne ne nje rast rreziku ku mund te ndodhet nje Person dhe me panikun qe krijohet sa rruge i duhet te beje per te dalur dhe del sdel si dihet pasi varet ca rreziku do ishte.

Vijat jeshile qe kam vene sipas mendimit tim do ishin 3 dalje sigurie plus dy qe jane te Hyrje-Dalje do ishin 5 dalje sigurie.Qe do te krijonin mundesin e boshatisjes ne nje kohe per me pak se 1 min te tere lokalit.

Projekti varet dhe nga kerkesat qe jane bere dhe eshte shume i bukur.
    Por keto jane disa mendime dhe gjera qe mua mi kane kerkuar dhe i kam ne ligjet e projektimit.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Vendndodhja
    pr
    Postime
    6
    mrekulli, por mos harro gjeja me e rendesishme te restorantet eshte : KUZHINIERI !

i/e regjistruar Maska e Antitrup
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    Nju Njerk
    Postime
    62

rreth restorantit

suksese per punen dhe durimin qe ke patur per ta realizuar projektin tend alba, dhe desha te te them mendimin tim si klient dhe si ndihmes guzhinier rreth projektit tend nese ia arrin ta vesh ne jete.

te them te drejten me duket paksa i komplikuar projekti per te qene restorant pasi lulja eshte me gjemba dhe te duket sikur po u fute brenda nuk do dalesh dot me jashte.. kete ta them si klient.

ndersa si line cook qe kam punuar per nja ca kohe do te thoshja qe ata qe kane per te punuar aty brenda qofte shefi, kamarieret, bartenderat, ndimsat e gushines, etj.. ka per tiu nxire jeta me gjithe ato komplikime brenda restorantit gje e cila do ne ndikoje per keq ne atmosferen ne dhomen e ngrenies, dhe me kalimin e kohes largimin e klienteve dhe mbylljen e biznesit.

me poshte eshte adresa e nje restoranti nga me te miret qe kam punuar, restorant me biznes te suksesshem dhe me emer te cilin mund ta konsiderosh pasi i pershtatet imagjinates tende natyrore.

http://www.springrestaurant.net/

te uroj te kesh sukses te metejshem ne fushen e artit dhe restorantit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Bujanoc, Prishtinë
    Postime
    4
    Citim Postuar më parë nga DonAlda
    1

Me te thene te drejten me shume me beri pershtypje paraqitja arkitektonike sesa koncepti arkitektonik keshtu qe per te paren pranoni komplimentet ne superlativ, te tjerat do ti them nje dite tjeter,
    ju lumte

Arkitekt
    Anëtarësuar
    29-03-2005
    Vendndodhja
    Gjermani/ HH
    Postime
    7
    .... edhe pse nuk kuptoj ne gjuhen Anglishte e nderuara Kolege, ne profesionin ton e kemi nje te mire, kemi nje gjuhe te perbashket per te gjithe, Akitektura edhe prezentimi grafik jane gati ne te gjithe Boten njete.
    Me gezoj faklti qe edhe ne vitin e dyt keni bere nje qasje te tille te nje projekti.
    Pa hyr ne detaje te konceptit te projektit e kam nje ndjenje qe ket pune e beni me deshire dhe perkushtim, kojo eshte ajo qe eshte me randesi.
    Si femer qe jeni shifet qe tek ju dominojne format "organike" (jo te te gjitha Arkitektet po te disa prej tyre) hahah...
    Ju deshiroj suks, shpresoj qe nje dite do te beheni nje Arktekte me Origjine shqipetare me fame!!
    Me nderime kolegiale
    De_Kraja / Arkitekt / Hamburg / Germany

menefregist Maska e WaRrIoR
    Anëtarësuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    Me nei plazh tropikal
    Postime
    191

Thumbs up

Une kete vit filloj arkitekturen dhe kur shof projekte si ky me siper bi icik posht me moralin dhe pys veten a do jem i zoti nje dite dhe une te bej pune te tilla...
    Shpresoje me gjith zemer qe po...

Pergezimet e mija DonAlda dhe suksese me tej!

i/e regjistruar Maska e joss
    Anëtarësuar
    15-09-2005
    Postime
    311
    Shume ambicioze!

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 10:34
  2. Projekti i BB-së, regjistrimi i pronave brenda 10 ditësh
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 23:30
  3. Promoteus, projekti më i mundshëm për gazin
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 07:34
  4. Projekti amerikan për Lindjen e Mesme të Madhe
    Nga ORIONI në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 26-01-2005, 11:20
  5. Dështon projekti për Kosovën
    Nga drini_në_TR në forumin Kulturë demokratike
    Postimi i Fundit: 15-08-2003, 03:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •