se kom dash me t'pyt ene perpara....a ka noi dj anej nga tirona....po dj Endri i top albania a osht mo.....di qe ke piramida vjet dj ka qen i shoku im me emrin ardi....
se kom dash me t'pyt ene perpara....a ka noi dj anej nga tirona....po dj Endri i top albania a osht mo.....di qe ke piramida vjet dj ka qen i shoku im me emrin ardi....
Kereje nga Tirana DJ me ne ze eshte ANDY-DJ ai eshte njeshi tani per tani...me gjithe qejf qe do postoje ca foto ketu sapo te kthehem nga koncerti mgjt ta garantoj o Tom se nuk do te jene si ato qe ke postu ti
Ishalla del bukur se do te jene 12 DJ te huaj..Fredi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 04-06-2003 mė 11:49
kush e kendon kete kengen: I can hear you crying, ... trying.........
Help
Keep it REAL!!!
O tom e kom pa paul oakenfold live ne Hampshire me gjithe timo mas ishte cool......
PA GJEJE NJI HERE KETE TI
THE MOONLIGHT SHADOW IN THE STREETLIGT
ONLY ME AN U
A SIMPLE RANDEVU
AFTER MIDNIGHT
THEY KEEP AS FROM EACH OTHER
HE E GJEN DOT VETEN ME THUAJ KUSH E KENDON ESHTE LEGJENDE E DANCIT DHE TRANCIT
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 07-06-2003 mė 22:12
O Klodo se pari me behet qejfi qe qenke rikthyer ne forum dhe te uroje navigim te mbare!
Per sa i perkete adresave qe te gjeje une per dance nation,e kame gjete por nuk lejohet ta publikosh ne forum mgjt te cova nji e-mail pert kete adrese!
TOM!
Ajo mega party ne Golem nuk doli ashtu sic e prisnim sepse nuk ishte vetem dance&trance por muzike nga te gjitha llojet mgjt diten e trete ishte vetem trance dhe ishe cool
Une kam njady programe qe perpunojne zera qe krijojne muzike edhe kam bere njady pjese te Uplifting-psychedelic trance,por vetem une i kam degjuar
Nese do te eci me teper do mundohem te publikoj ndonje pasi ketu ne Greqi shoket e mij kane CD te tyret me te tilla edhe pjeset e tyre degjohen ne shume party clube ketu.
e di qe ne Greqi nighohet shume GOA TRANCE.o kacaku..a vazhdojne te bohen rave party neper pyje si perpara...po ARDAN DHE HIPNOSEIDON ose PERAGON a vazhdo pihet anej?shum u kon pas nigju anej ASTRAL PROJECTION.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 14-06-2003 mė 15:49
Hallall kacako qeke i madh lol!
Po ato programet per te perpunuar muziken ku i ke gjete?
Ato programe rregullisht blihen,por une i kam gjetur sic gjejne shumica,me shoqeri...
WaveLab dhe Sonar1.31 perdor une,po ka lloj lloj programesh.![]()
Krijoni Kontakt