Close
Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 173
    4:20.com...pantera.com Maska e tom
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    se harrova.kena pas i klub qe u ka pas qujt MOTOR.ka qen numri 1 ne detroit persa i perket dj qe kon lujt ..atu kom pa ene carl cox..un i kom i cd te tij.po live ishte shum me persmarri....trance i paster.

Postuar mė parė nga KACAKU
    Ne diten e dyte u luajt nje pjese e vogel e imja,pasi e kisha dhene tek disa shoke,qe ta luanin,une nuk e degjova se nuk isha aty
    Na nis ato 2 pjese qe ke bo ti ne e-mail mer.. ti degjojme dhe ne..

DJ Kacaku

Postimet qe nuk kishin te benin me diskutime per "Dance the Trance", por me shkembime informacioni personale, u hoqen nga kjo teme. Informacione qe nuk kane te bejne me diskutimin e temes mund t'i shkembeni ne menyre private.
    Pershendetje
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    paul van dyk esht i modh fare...kshu live se kom pa noi here..megjithese jom tu e prit mos vij knej nga detroit ...po njoni ka pas i kasete video te tij(live ne BERLIN)mos gaboj....ne ate kasete e shifsha cdo te djele se atere e kisha diten me mor celsin vite persmari ato,s'vin mo... i lutem moderatoreve te mos e fshijne ket shkrim...faleminderit...

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    po per dj KEOKI ca mendimi keni.....dordi ti me siguri e ke nigju..

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    Ej o Tomo po per terence ca mendimi ke lol dhe per kengene e tije love message!

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    tom!
    van dyk, kesaj here ka keto ture me sa kam marre vesh une; D.C. , ATLANTA, dhe NORTHERN CALIFORNIA, me duket se SAN FRANCISCO...
    kete shkeputje e ka bo nga IBIZA, ku eshte resident ne club CREAM me TIESTO.
    po deshe me pa se ca magnitude ka VAN DYK shko ke WinMX v31, dhe download ''FOR AN ANGEL '98 love parade'' tek seksioni i video dhe ke per tu kenoq fare. ky eshte nje perpunim i ROBERTO MILANI, ose MILES, sic e njohin amerikonet.
    kurse ate keokin, me te thone te drejten nuk e kom ndigju.

p.s. po deshe tom! dergo ndonji adrese dhe te postoj ca nga CD qe kam download, dhe qe jane live. se kjo lloj muzike vetem keshtu e ka lezetin...

o! shigjeta!
    a e ke pa **** SHELTONIN? se une e kom pase shume qejf ate film ''SHIGJETA E THYME''.
    keshtu pra mos na hiq mo mesazhe se po ta bojme komplimenta publikisht

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    flor prifti ai me shishe me duket si endri, dori ato dy te tjeret plako i maj men po sme kujtohen per emra.o plako je i modh se me thon te drejten me ke kujtu vite .

nga dyqonet e reja
    Anėtarėsuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    majtas eshte dori, me shishe eshte genc neshati, ne mes eshte tan meqemeja, djathtas jam vete, dhe ulur eshte flor spahiu...
    ma vone do te coj ca te tjera qe jane bo ne ate kohe.

shnet

Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    ke dyqoni ke selvia
    Postime
    206
    po me plak .flor spahiu,se thash flor prifti.ene genc neshatin e maj men biles me ka pas incizu ene ca kaseta .i ka pas qejf gnrs.me qe ra fjala ca bohet me florin.

Faqja 7 prej 18 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Trance dhe Muzika Elektronike
    Nga StormAngel nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 199
    Postimi i Fundit: 05-05-2016, 06:21
  2. Umberto Eco
    Nga Pedro nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 07-10-2013, 21:13
  3. Kush eshte Dj me i mire per mendimin tuaj ?
    Nga BvizioN nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 62
    Postimi i Fundit: 26-05-2010, 16:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •