Eshte shum fakt i cuditshem

Pse nuk ka nje zhvillim liberal ne edukimin e femijeve dhe rinis ne frymen e bashkjeteses si nga ana e prinderve ashtu edhe nga ana e institucioneve edhe shtepive mediale ???

Mediat shpesh e perzin nje impuls edukimi me disa impulse te degjenerimit dhe rritjes se shkalles se amoralitetit por se jan larg edukimit te paster moral te lidhjes partneresh.

Popullujt e ndryshem kan vlera te ndryshme morale dhe vlera te ndryshme kulturore dhe kan nevoj per sisteme te ndryshme edukative


Pse ke ne nuk ka nje sistem qoft edhe i pamvarur.

Fundja pse ne nuk e mbrojm veten tone me keshilla miqesore mes vetes .

Secili sa din rreth mirmbajtjes se lidhjes me partnerin/ren.

Me respekt per tegjith